Şimdi Ara

Arabayi çizen hanzolar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insan kaza yapsa bu kadar koymuyor ama çizilmiş araba çok koyuyor hele suçsuz yere. Eski yeni farketmiyor, boyası parlak temiz araçları çiziyorlar özellikle. Tek nedeni var fesatlık. Bazı insanlar hayvan gibi ,yaradılıştan kötü ve bencil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişensiz 1 parça boyalı 1.8t passatımızın sol kapıları çizmişler bizden önceki sahibi boyatmamış gri olunca bizde boyatmıyacaz fazla görünmüyor zaten...yazın kalem alıp üstünden geçebiliriz...Ama bu çizmek niyee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane s320l kirala 98-2001 falan tam mafya arabası...ve kapısının önüne koy...korkudan elini sürerse bende neyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Allah bilir minibüs kaldırımda mı, yoksa milletin otoparkının çıkışında mı, insanların çöp dökmelerini engelleyecek bir yerde mi...

Ben yukarıdaki durumlar oluşunca en az 4 parça boya gerekecek şekilde çizerim.
    Eğer arka cam sileceği de varsa tutup onu da kırarım.

Şiddetle tavsiye ederim.

Arka silecek kırmak çok eğlenceli.

Bi gün keşke bana denk gelsen seni güzel bi benzetirim
    Seni konu dışına alalim ergen olabilme potansiyeli var sende.

• Çok ilginç yahu. Çok üzüldüm geçmiş olsun.
  • Konudaki trol açıkça bana küfredin yazarsa daha hedefe giden bir iş yapmış olur

• quote:

Allah bilir minibüs kaldırımda mı, yoksa milletin otoparkının çıkışında mı, insanların çöp dökmelerini engelleyecek bir yerde mi...

Şiddetle tavsiye ederim.

Keşke aynı mahalle de otursak, benim arabamla da eğlensen, ben görsem sonra eğlencenin dibine vururuz.
  • önce kanuni yollara başvurunuz, sonra ormani
  • quote:

...kaldırımda mı, yoksa milletin otoparkının çıkışında mı, insanların çöp dökmelerini engelleyecek bir yerde mi...

Hahaha...

Tepki veren aynen bunları yapanlar demek ki.

İzmir Borvona'da kaldırımıma park etmeyin o zaman, aramız bozulmasın cicişler.

Daha demin mesela. AVM otoparkında bilinçli olarak üç araçlık yete çapraz park eden S60 vardı, bu heyfanın arabasını çizerken anahtarın ucu bile eğrildi.

• Bi kaç gün önce farkettim. Artık kim yaptı ise "4" rakamını çizmiş kaportaya. Neyseki büyük ve derin değil.

• benimde 1 ay önce 2008 de sıfır aldıgım arabamı çizdiler şerefsiz köpekler çekemiyomu ne full orjinaldi ön çamurluk ön kapı arka kapı arka çamurluk komple boyandı şerefsiz adiler ah bi elime geçse varya
  • Geçmiş olsun arkadaşım,hepimizin korkulu Rüyası yaşadiğin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Ne amaçla, hangi cürretle arabalar çizilir? Çocuk olsa yine bir nebze fakat 50-60 yaşındaki 'adam' diyeyim neden yapar böyle bir namussuzluğu? Benim aklım almıyor. Bir sorunun varsa git kişiyle hallet derdini, mala zarar vermek neden ?

Ancak cahil bir kimse böyle bir şey yapar.
  • Sonra diyorlar ki arabayı sokakta bırakmayacaksan bir yere gitmeyeceksen neden aldın ?

Araba cansız bile olsa kimine gore sadece bir arac bile olsa ben deger veriyorum kardesim cizilince üzülüyorum ne yapayım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Ocak 2015; 19:21:01 >
  • quote:

Şiddetle tavsiye ederim.

Dikkat et de bir gün öyle bir olay yaşatırlar ki.
    Ondan sonra arabaların 5 10 metre uzağından geçmek zorunda kalırsın

• Fesatlık paraylamı?
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Araci park ettigim yer ne yol üstü nede kaldirim. Bunlari yapsa bile araci cizmeye ne gerek var. fotusunu cek gönder.

• adalet sistemi güven vermiyor-ki insanlar yorumlarda görüldüğü gibi çözümler üretiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 25 Ocak 2015; 21:17:29 >
  • Başka bi konuda bi adam ilk kez araba çizdim pişman değilim yazmış noluyo lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Steelhammer

quote:

Şiddetle tavsiye ederim.

Dikkat et de bir gün öyle bir olay yaşatırlar ki.
    Ondan sonra arabaların 5 10 metre uzağından geçmek zorunda kalırsın

Uyardığın için sağol tatlım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.