Şimdi Ara

Arabayi çizen hanzolar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksam 7gibi eve geldim, balkonda bi sigara yakayim dedim. Balkona ciktim Emanet aldigim 2 haftalik sifir (fiat ducato) aracin yanida 50-60 yaşındaki bi amca aracin sagi solunu süzdü cebinden bisey cikarip arka kapagi cizdigini görüp adamin yanina uctum. Adam karsi apm. komsu cikmazmi.bagirdim cagirdim derken torunu geldi.bana saldirdi.itiskakis oldu cocugun kafasini arka kapiya carptim kapida göçtü. komsular bizi ayirdilar.derken polis cagirin desemde cagirmadilar.babamda gerekyok deyip gecistirdi.pazartesi dükkanlardan kamera görüntulerini alip savcilaga başvuracagim. bizim minibüsünde 4 bi tarafinda anahtarla hep cizik bu adamdan suüpelenir oldum. Saat 4 oldu hala uyuyamadim sinirden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fox-03-34

Aksam 7gibi eve geldim, balkonda bi sigara yakayim dedim. Balkona ciktim Emanet aldigim 2 haftalik sifir (fiat ducato) aracin yanida 50-60 yaşındaki bi amca aracin sagi solunu süzdü cebinden bisey cikarip arka kapagi cizdigini görüp adamin yanina uctum. Adam karsi apm. komsu cikmazmi.bagirdim cagirdim derken torunu geldi.bana saldirdi.itiskakis oldu cocugun kafasini arka kapiya carptim kapida göçtü. komsular bizi ayirdilar.derken polis cagirin desemde cagirmadilar.babamda gerekyok deyip gecistirdi.pazartesi dükkanlardan kamera görüntulerini alip savcilaga başvuracagim. bizim minibüsünde 4 bi tarafinda anahtarla hep cizik bu adamdan suüpelenir oldum. Saat 4 oldu hala uyuyamadim sinirden..

Minibüsü koyduğun yer onun her zaman park ettiği yer miydi? Gerçi öyle bile olsa kimsenin kapısının önü kendine ait değil. İnşallal o açıda gören kayıtlı kamera bulursun.

• quote:

Aksam 7gibi eve geldim, balkonda bi sigara yakayim dedim. Balkona ciktim Emanet aldigim 2 haftalik sifir (fiat ducato) aracin yanida 50-60 yaşındaki bi amca aracin sagi solunu süzdü cebinden bisey cikarip arka kapagi cizdigini görüp adamin yanina uctum. Adam karsi apm. komsu cikmazmi.bagirdim cagirdim derken torunu geldi.bana saldirdi.itiskakis oldu cocugun kafasini arka kapiya carptim kapida göçtü. komsular bizi ayirdilar.derken polis cagirin desemde cagirmadilar.babamda gerekyok deyip gecistirdi.pazartesi dükkanlardan kamera görüntulerini alip savcilaga başvuracagim. bizim minibüsünde 4 bi tarafinda anahtarla hep cizik bu adamdan suüpelenir oldum. Saat 4 oldu hala uyuyamadim sinirden..

ne angutlar var arabayı süzüp çizmiş birde.

• memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Kendi binamızın girisine park ettim yer.10 yildir ayni yere park ederiz.adamin kendi kapali otoparki var. Pejo partneri var.kamera acisi bize dönük sagli sollu 2 isteri var.onun aracinin pilakasini arkadaslara gönderdim tenha biyerde olunca indirecegim lastiklerini. Kendi malim olsa bukadar üstüne düsmem emanet araba

• quote:

Kendi binamızın girisine park ettim yer.10 yildir ayni yere park ederiz.adamin kendi kapali otoparki var. Pejo partneri var.kamera acisi bize dönük sagli sollu 2 isteri var.onun aracinin pilakasini arkadaslara gönderdim tenha biyerde olunca indirecegim lastiklerini. Kendi malim olsa bukadar üstüne düsmem emanet araba
    Ne amaçla, hangi cürretle arabalar çizilir? Çocuk olsa yine bir nebze fakat 50-60 yaşındaki 'adam' diyeyim neden yapar böyle bir namussuzluğu? Benim aklım almıyor. Bir sorunun varsa git kişiyle hallet derdini, mala zarar vermek neden ?
  • Tam anlamıyla şerefsizlik..

• quote:

bagirdim cagirdim derken torunu geldi.bana saldirdi.itiskakis oldu cocugun kafasini arka kapiya carptim kapida göçtü.

Cok gecmis olsun hocam lastik indirmek yerine fren hidroligi deneyin daha etkili oluyor.bu arada su kisimda koptugumu belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19onur19 -- 25 Ocak 2015; 8:35:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fox-03-34 kullanıcısına yanıt
    kafasını vurup kapıyı göçertiyorsun

ve polis gelmiyor

cool story bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 25 Ocak 2015; 8:42:24 >
  • Hocam yilbasi gecesi benim evimin onunde aynisini yaptilar siyah aracimi anahtar yada çakı gibi birşeyle sağ yanını boydan boya çizmişler o kadar derin çizmiş ki metal e kadar inmiş bembyaz duruyor.

Gidip gösterdim sağ yan komple boyanacak dediler 2 kapi ve camurluk. 2.000 lira hasar kaydi ve arabayi satarken kimseyi inandiramam cizikten dolayi boyaya

• benim külüstür apartmanın açık otoparkında ama yetinmeyip 2 adet güvenlik kamerasıylada 24 saat kaydediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam yilbasi gecesi benim evimin onunde aynisini yaptilar siyah aracimi anahtar yada çakı gibi birşeyle sağ yanını boydan boya çizmişler o kadar derin çizmiş ki metal e kadar inmiş bembyaz duruyor.

Gidip gösterdim sağ yan komple boyanacak dediler 2 kapi ve camurluk. 2.000 lira hasar kaydi ve arabayi satarken kimseyi inandiramam cizikten dolayi boyaya

Hocam çizik halinin bi iki fotosunu çekip yaptır bence ilerde sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam yilbasi gecesi benim evimin onunde aynisini yaptilar siyah aracimi anahtar yada çakı gibi birşeyle sağ yanını boydan boya çizmişler o kadar derin çizmiş ki metal e kadar inmiş bembyaz duruyor.

Hocam çizik halinin bi iki fotosunu çekip yaptır bence ilerde sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    fotoğraf ekleyiniz

• Ben senin yerine olsam o bir kaç arkadaşımı alır adamın agzini burnunu kolunu kanadını kırarım. Ama öyle bir dovmen lazim ki 6 ay sadece pipetle beslenebilsin. O zamam bak bir daha yapiyor mu? Malesef milletimizde medeniyet diye bir şey yok. Ben zamanında çok denedim, iyilikle, güzellikle, konuşarak anlaşmayı ama olmuyor. Hata iyice üstüne geliyorlar, herkese anladığı dilden cevap vermen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Allah bilir minibüs kaldırımda mı, yoksa milletin otoparkının çıkışında mı, insanların çöp dökmelerini engelleyecek bir yerde mi...

Ben yukarıdaki durumlar oluşunca en az 4 parça boya gerekecek şekilde çizerim.
    Eğer arka cam sileceği de varsa tutup onu da kırarım.

Şiddetle tavsiye ederim.

Arka silecek kırmak çok eğlenceli.

İnşallah senin arabana da birisi aynısını yapar. Kim olduğunu bilsem, ben kendim bizzat yapardım.

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Duygularımıza Tercüman olmuşsunuz değerli Forumdaşım..

Böyle klavye delikanlılarının gerçek Hayattaki karakterlerini çok merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Allah bilir minibüs kaldırımda mı, yoksa milletin otoparkının çıkışında mı, insanların çöp dökmelerini engelleyecek bir yerde mi...

Ben yukarıdaki durumlar oluşunca en az 4 parça boya gerekecek şekilde çizerim.
    Eğer arka cam sileceği de varsa tutup onu da kırarım.

Şiddetle tavsiye ederim.

Arka silecek kırmak çok eğlenceli.

İnşallah senin arabana da birisi aynısını yapar. Kim olduğunu bilsem, ben kendim bizzat yapardım.

Alıntıları Göster
    şu çizme için sebep arayanlar da ayrı bir ergen kafası. insanlar konuşa konuşa demişler. Şu araba çizenleri de Allah bildiği gibi yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

şu çizme için sebep arayanlar da ayrı bir ergen kafası. insanlar konuşa konuşa demişler. Şu araba çizenleri de Allah bildiği gibi yapsın.

Alıntıları Göster
    Benim arabanında iki kapısını daha yeni alındığında çizdiler.Sonra biraz araştırma yaptım önce mahelledeki bütün (3-4 araba) ford focusların aynı şekilde çizildiğini gördüm.30 yıldır aynı mahallede oturduğumdan herkes tanıdık sohbet ettim epeyce araç sahipleriyle.Önce focuslara takıntı birisi dedim ama baktım fiesta falan derken algım genişledi ve bizim mahelledeki tüm yeni alınan yada eski olup boyası parlak yeni duran tüm araçların aynı şekilde sadece iki kapı ve arka kapıyı yukarı doğru çektirerek aynı şekilde çizildiğini gördüm.

Bütün işi gücü olanlar hep sabah saatlerinde ki benimkide öyle çizildi sabah 7-8 arası yada akşam 8'den sonra çizildiğini farketmişler.Demekki işe gidip gelirken şerefşizin birisi çiziyor arabaları.Bir süre takip ettim bulamadım kamera falanda yoktu.

4 sene oldu hala araçlar çizilmeye devam ediyor.Bende yönetimi alayım ilk işim apartman önüne pekte görülmeyen bir yere kamera taktırmak olacak.Çünkü bir kaçkezde lastikleri yanaktan şişle yarma gibi durumlar oldu mahallede.

Bir polis arkadasıma durumu anlattım ki kendisi bizim mahallenin karakolunda görüntü bul ispatlayabilirsen mala zarar vermek suçundan 3-4 yıl hapis cezası bile alabilir ayrıca paraya dahi çevrilse tüm masraflarını ve değer kaybınıda dava açıp ödettirebilirsin dedi.

Yani özetle varsa görüntü git ver kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Benim arabanında iki kapısını daha yeni alındığında çizdiler.Sonra biraz araştırma yaptım önce mahelledeki bütün (3-4 araba) ford focusların aynı şekilde çizildiğini gördüm.30 yıldır aynı mahallede oturduğumdan herkes tanıdık sohbet ettim epeyce araç sahipleriyle.Önce focuslara takıntı birisi dedim ama baktım fiesta falan derken algım genişledi ve bizim mahelledeki tüm yeni alınan yada eski olup boyası parlak yeni duran tüm araçların aynı şekilde sadece iki kapı ve arka kapıyı yukarı doğru çektirerek aynı şekilde çizildiğini gördüm.

Bütün işi gücü olanlar hep sabah saatlerinde ki benimkide öyle çizildi sabah 7-8 arası yada akşam 8'den sonra çizildiğini farketmişler.Demekki işe gidip gelirken şerefşizin birisi çiziyor arabaları.Bir süre takip ettim bulamadım kamera falanda yoktu.

4 sene oldu hala araçlar çizilmeye devam ediyor.Bende yönetimi alayım ilk işim apartman önüne pekte görülmeyen bir yere kamera taktırmak olacak.Çünkü bir kaçkezde lastikleri yanaktan şişle yarma gibi durumlar oldu mahallede.

Bir polis arkadasıma durumu anlattım ki kendisi bizim mahallenin karakolunda görüntü bul ispatlayabilirsen mala zarar vermek suçundan 3-4 yıl hapis cezası bile alabilir ayrıca paraya dahi çevrilse tüm masraflarını ve değer kaybınıda dava açıp ödettirebilirsin dedi.

Alıntıları Göster
    Hocam taşa sürtünce kafadan kıvılcım çıkar diyorlar bir deneyin derim böyle yapana tek yöntem kıvılcım çıkartmak

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Alıntıları Göster
    Adam ne düşündü de çizdi acaba.

Aaa arabaya bak tertemiz duruyor dur çizeyim.
    Bu araba niye burda duruyoki, çizeyim bir daha durmasın.
    Acaba çizilince belli oluyomu dur çizeyim.
    Sahibine kılım, en iyisi arabasını çiziyim.
    Bu araba burda yeni bi daha gelmesin çizeyim.

Yok arkadaş mantıklı bi fikir bulamadım. Keşke sağlam dövseymişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Hocam taşa sürtünce kafadan kıvılcım çıkar diyorlar bir deneyin derim böyle yapana tek yöntem kıvılcım çıkartmak

Alıntıları Göster
    komşuyla itiş kakış başladı mı sonu gelmez bi kısırdöngü başlar, sen onun malına zarar verirsin o senin malına zarar verir bu böyle gider..
    en güzeli sakin kafayla yanına gidip neden diye sormak.. ha iletişim kurmayı denedin ama bir sonuç alamadıysan o zaman herkes bildiği yolda yürüsün tabi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.