Şimdi Ara

Arabayı mı yükselteyim Altın mı alayım sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda 2007 model bir arabam var. Ve arabamı yükseltmek ile ekonomik darlık ortamında altına yatırım yapmak arasında kararsız kaldım.
    Arabam benzinli tüp taktırsam ve bakım yaptırsam arabaya 3000 tl gibi bir masraf ettirmem gerekiyor.
    Arabayı değiştirmek için ise güne giricem ayda 2300 tl ile. 25 bin için. Mart - Nisan gibi 25000 i alıp geri kalanı ödemeye devam edicem tabi.
    Sizce mart nisan gibi 55-60 000 tl lik bir araba mı alsam. Yoksa arabama 3000 masraf yapıp ayda 2300 ile altın veya döviz mi alsam. Bu ortamda hangisi daha mantıklı geliyor size?.

• Sıfır araba alinmayacaksa elindeki araba külçe altın gibi değerli piyasa çok bozuk ben olsam şikayetim yoksa arabamı değiştirmezdim keyif veya yatırım için
  • s2000 al. Altından daha çok değer kazanıyor pert bile olsa 150 ye alacağınız s2000 3 sene sonra 280 ı garanti
  • Şu ekonomik belirsizlikte araç almazdım.
  • fiyatlar genel seviyesinde başlayan artışlardan asgari düzeyde etkilenmek ancak bu artışlar başlamadan alışveriş yapmakla mümkün olur. Bu alışveriş hayatınızı kolaylaştıracak ve karlı olacak ise yapın, aksi ise altın vb. yatırıma gidin. ytd :)
  • Almamak mı mantıklı sizce bu hesaba.
  • Şahsen aracıma masraf yapar, sonra da altına hücum ederdim.
  • Kelepir olmadığı sürece ev araba alınmaz bu devirde.Parayla para kazanma devri şu anda.Hiç bir şey bilmiyorsan altın al ve bekle.Seneye hatırlarsan hortlatırsın konuyu bakarız neler olmuş
  • altın/dolar al
  • Ne yaptınız ? Altın aldınız mı
  • aracına tüp taktırıp 2300 lük altın/döviz yatırımı yapman şuanki şartlarda en mantıklısı.
  • 2016 da peugeot 207 aracımı satıp 3.05 ten 10000 dolar almıştım.2014te alırken de 13500 dolar bozdurdum.Şu an aracın fiyatı belli dolar belli.Araba dediğimiz her sene %10 değer kaybeden bir meta.Çok elzem değilse altın-euro alıp toplu taşıma-uber kullanmanız en iyisi olacaktır.
  • Arabaya altın kaplat, hem araba yükselmiş olur hem de altına yatırım yapmış olursun, çifte kavrulmuş
  • 2007 den 2010 a geçeceksen altın al daha iyi, ha arabasız olmaz herşeyim falan filan diyorsan geç kalmadan al madem, sonra yatırım yapmaya başlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.