Şimdi Ara

Arabayı ödünç vermek (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
2
Favori
13.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerinde olsam en başından hayır derdim; ısrar ederlerse terslerdim başına bir şey gelirse nasıl ödeyeceksiniz tarzı.

Hele gelip bana iğneli iğneli arabaya iyi bak diyecekler şehir dışına çıkarım düğün günü altın falan da takmam.
  • Hocam sakin vermeyin. Babam gecen yaz arkadasina verdi. Aracin akordiyon olmus bi vaziyette otoparka cekildi. Mobildeyim fotograf koyamiyorum bellek hatasi veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    abi okudum bizim de eskiden ödünç araba verme konusunda ufak sıkıntılarımız olmuştu her neyse abi ama alınma çok uzatmışsın bence birinin bana fedakarlığı iyiliği olmamış malını mülkünü övmüş vs böyleyse bu kişinin malı canı değerli zaten ödünç vermem illa yardım etmek istersem çok para vermeyeceksem yardım edilir de senin yapacağın iş basit ya yalan söyleyeceksin bozuk diyeceksin istikrarlı ol ama bir gün bozuk diyip ertesi gün o gün arabayla işim var demek olmaz sizin onların yüzünüze vurmadığınız olayları adam bu ufacık durumu 7 mahalleye duyurur ya hep bozuk diyeceksin ya da bu araba senin olsa sen verir miydin arabanın başına iş gelirse benim cebimden tonla para çıkacak araba çiziği ayna kırılırsa kaza olsa araba benim üstüme ki hasar aldıktan sonra da değeri düşmüyor mu aracın vs ya da hiç uzatmadan bu kadar bizim arabadan size kiralayalım bir tane şirketten diyeceksiniz en kolayı bu olay basit kendinizi bu kadar zaman sıkıntıya sokmanın manası yok bence saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vermicem vermicem diye bir video çekip gonderin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

Aracı bi aile dostumuz gelin arabası için kullanalım dediler sesimizi çıkarmadık. Geçen gün yolda adamın oğlunu gördüm arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor. Ben kesin birşey demeden bunlar başlamış gelin arabamız hazır diye millete yaymışlar. Ben aracı kesinlikle vermek istemiyorum. Arabayı alıcaklar süsletecekler, gelini alacak konvoy yapacak. Hiç sevmediğim birşey konvoy. Biri bi fren yapsa hepsi gider araçların. Hadi onu geçtim diyelim. Arabayı sürecek olan adamın şahini var bunu sürebilmesi biraz zorlayacak. Geçen hafta anneme araba bozuldu dedirttim. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu zamana kadar kimseden araba istemedim gerektiği yerde gittim kiraladım, istenmesini de sevmiyorum...

Edit: Biz nasıl geleceğiz dediğimizde bişi olmaz gelirsiniz dediler. Adam kendi arabasını da vermiyor bize. İnanın nefret etmeye başladım bu adamdan

kesinlikle verme aracı boş ver. emanet malın canı burnunda olur derler. Versin parasını kiralasın bir sürü oto kiralama servisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: reddy85

abi okudum bizim de eskiden ödünç araba verme konusunda ufak sıkıntılarımız olmuştu her neyse abi ama alınma çok uzatmışsın bence birinin bana fedakarlığı iyiliği olmamış malını mülkünü övmüş vs böyleyse bu kişinin malı canı değerli zaten ödünç vermem illa yardım etmek istersem çok para vermeyeceksem yardım edilir de senin yapacağın iş basit ya yalan söyleyeceksin bozuk diyeceksin istikrarlı ol ama bir gün bozuk diyip ertesi gün o gün arabayla işim var demek olmaz sizin onların yüzünüze vurmadığınız olayları adam bu ufacık durumu 7 mahalleye duyurur ya hep bozuk diyeceksin ya da bu araba senin olsa sen verir miydin arabanın başına iş gelirse benim cebimden tonla para çıkacak araba çiziği ayna kırılırsa kaza olsa araba benim üstüme ki hasar aldıktan sonra da değeri düşmüyor mu aracın vs ya da hiç uzatmadan bu kadar bizim arabadan size kiralayalım bir tane şirketten diyeceksiniz en kolayı bu olay basit kendinizi bu kadar zaman sıkıntıya sokmanın manası yok bence saygılar

Adamlar yok demeye kalmadan zaten herkese yaymışlar arabayı gelin arabası yapacağını. O adamdan araba istemeyi bırak; zamanında adamın üstüne araba alacaktık adam ona bile yok dedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Aracı bi aile dostumuz gelin arabası için kullanalım dediler sesimizi çıkarmadık. Geçen gün yolda adamın oğlunu gördüm arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor. Ben kesin birşey demeden bunlar başlamış gelin arabamız hazır diye millete yaymışlar. Ben aracı kesinlikle vermek istemiyorum. Arabayı alıcaklar süsletecekler, gelini alacak konvoy yapacak. Hiç sevmediğim birşey konvoy. Biri bi fren yapsa hepsi gider araçların. Hadi onu geçtim diyelim. Arabayı sürecek olan adamın şahini var bunu sürebilmesi biraz zorlayacak. Geçen hafta anneme araba bozuldu dedirttim. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu zamana kadar kimseden araba istemedim gerektiği yerde gittim kiraladım, istenmesini de sevmiyorum...

Edit: Biz nasıl geleceğiz dediğimizde bişi olmaz gelirsiniz dediler. Adam kendi arabasını da vermiyor bize. İnanın nefret etmeye başladım bu adamdan

kesinlikle verme aracı boş ver. emanet malın canı burnunda olur derler. Versin parasını kiralasın bir sürü oto kiralama servisi var.

Bir ara bu Rent a Car işiyle uğraştı babam. Bunu biliyorlar. Deseler ki şu model araba istiyoruz yarı fiyatına şimdi gönderebilirim kapılarına.

• Arabanız nedir üstat,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Arabanız nedir üstat,

w210 96 E200 ELG.
  • Düğün günü aracı servise çek, numaradan usta bakım muhabbeti olsun. 3 günlük otopark parası verirsin servise olay biter. Böyle toplara girme ayrıca borç ödünç vs. sakat işler, dürüst insan bulmak imkansız adeta.
  • yazılmıştır ama ben yinede hatırlatayım.vermiyorum başka türlü işini hallet de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Arabanız nedir üstat,

w210 96 E200 ELG.

Verme üstat, kendileri nasıl yüzsüzlük yapıyor istiyor sende yüzsüzlük yap verme,
  • Bu bayram başıma gelenler...
    Bayramın 1.günü '' kanka arabayla işin varmı çanakkaleye gidip gelcez ailecek,araç müsaitmi''
    2,gün '' Dostum kızla şarköye gidicem 1gece kalırız heralde arabayı versene''
    3, gün '' Kanki sabah 8de uçağım iniyo gel beni alsana ''
    Arefe gününden 1gün önce de bursaya gitmek için istedi bitanesi.

Bende hiçbirine vermedim tabi ki. Verip kötü olmaktansa vermeyip kötü olurum. Bu isteyenlerle de kanka lık durumum yok. Samimide değilim pek... Bu zamana kadar kimseden de araç almadım emanet. Gerektiğinde gidip kiraladım. Verme sakın. Dodge nıtro vardı bende bitanesine verdim samimi arkadasıma gelin arabası die... Bütün semt düğünü olduğunda ilk beni bulmaya başladı..Sattım da kurtuldum.. Alışkanlık yapıo çevrende. Benden sölemesi
  • at,avrat,silah.
  • bana ait olan bir şeyi vermem açıkçası.Cimriliğimden değil ama benim baktığım gibi bakmıyacaklarını bildiğimden.hem istenmeyecek şeylerden birisidir araba.
  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı vermediğini söylemeni dört gözle bekleyip ''işte bu be'' demeyi sabırsızlıkla bekliyoruz forumca.Düşün,o derece gıcık olmuş durumdayım okuduktan sonra.Karşı tarafla ilgili yazdığın her cümleden sonra sinirim ve öfkem daha da artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

Yalnız herkes şunu unutuyor. Araba denen şeye tapar gibi sevmeye gerek yok. Sonuçta adı üstünde bir araç bu amaç değil. Bugün birine yardım edersin bir dost Kazanırsınız. Dostluklar para ile değil fedakarlıkta kazanılır.
    Adam bana gelin arabası için kendi aracını verdi. S400 bluehybrid Mercedes 2010 model sene 2010. Herkes forumdaki açlar gibi değil çok şükür. Adamın bir arabası olmuş tutmuş koparmış tekerini.

Vermiyorsan verme. O kadar erkeksen git söyle vermek istemiyorum diye. forum köşelerinde ağlamayın.

Bir insan malına bu kadar bağlı ise onun asla gerçek arkadaşı olamaz. Anında satar malıma bir şey olmasın diye.

İnsanın gönlü zengin olacak gönlü...

Edit. Yüzsüzler ve emanete ihanet edenler hariç.

Hocam belki de siz evliya gibi adamsınız hiç onu düşünmediniz mi Adam size çok güvendiği için vermiş arabasını.. Onun gözünde güvenilmez, pislik, pişkin biri olsanız emin olun size vermezdi arabasını. Hatta belki de bir tek size emanet edebilir şu hayatta arabasını başka kimseye dokundurtmaz bile. Böyle de bir olay var. İnsandan insana göre değişir. Konu sahibinin akrabası belki de saçma sapan bir tip o yüzden vermek istemiyor. Belki sizi tanısa size o da verecek arabayı.

Öyle her isteyene araba verilmez. Çok çok güvenilir, hatrı olan birine verilir ancak. Bunun açlıkla alakası yok. Kendi adıma konuşuyorum şu dünyada sadece 1-2 adam var arabamı seve seve emanet edeceğim. Siz de o adam için öyle biriymişsiniz.

• vermemek lazım ve vermiyorum da aracımı hiçkimseye. Piyasada tonlarca kiralama şirketi var, git bir günlük kirala işini gör. Senden arabayı alınca hoyrat kullanan tayfa, kiralama şirketinin hasar tazminat maddelerini görünce trafik müfettişi kıvamına geliyorlar paşa paşa kullanıyorlar kiralık aracı. Bu akraba da olsa değişmiyor kendi kanından insan da olsa değişmiyor, kendi parasıyla kendi emeğiyle almadığı şeylere karşı hoyratça davranma yaklaşımı var insanoğlunda.
  • Arkadas benim gibi yok vermiom demeye utanior sanirim

• Bence araçlara hindistan ineği muamelesi yapmaya gerek yok. Bu kadar takılmayın. Verin gitsin. Bir gün altı üstü. Ama verirken deponun boşa yakın olmasına dikkat edin ki yakıt almak zorunda kalsınlar:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.