Şimdi Ara

Arabayı Şifre Girerek Çalıştırmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabayı şifre girerek çalıştırmak için hazır devre bulabilirmiyim ? Yada bulunursa nerelerde vardır satılık olarak ? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler
    .

• pic v.s. gibi mikrodenetleyici ile çok kolay yapılabilir.. benzer bi olayı ben de bluetooth aracılığı ile android cihaz üzerinden şifre girme şeklinde yapmayı düşünüyorum yakın zamanda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoinside

pic v.s. gibi mikrodenetleyici ile çok kolay yapılabilir.. benzer bi olayı ben de bluetooth aracılığı ile android cihaz üzerinden şifre girme şeklinde yapmayı düşünüyorum yakın zamanda..

Umarım projeni biran önce tamamlarsın. Olur ya bakarsın ilk alıcı ben olurum Satılık hazır bir devre muhakkak vardır ama nerede ve kimde harıl harıl araştırıyorum
  • android ve bluetooth üzerinde bi çok çalışma yaptım ama araba kontağını canlı görmedim yine de hali hazırda androidden röleleri kontrol edebildiğim sistemim hazır..
  • quote:

android ve bluetooth üzerinde bi çok çalışma yaptım ama araba kontağını canlı görmedim yine de hali hazırda androidden röleleri kontrol edebildiğim sistemim hazır..

Satılık olan röle konusunu inceledim. Aslında araç kontak üzerine bir çalışma yapabilsen mükemmel bir satış potansiyelin olur diye düşünüyorum.

Düşünsene şahıs arabaya binecek telefonu eline alacak kodu girecek ve araba çalışacak. Yada bu röleyi o tarz bir uygulamada kullanabilirmiyiz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerlove -- 15 Temmuz 2012; 22:37:06 >
  • işte aracım olmadığı için anahtar kontağını bilmiyorum ama çok da karmaşık sistem değildir, inceleyebilirsek uymasa bile dönüştürebilirim.. ayrıca farları camları alarmı bagajı v.s. de açabilirsin yine telefonla (:
  • quote:

işte aracım olmadığı için anahtar kontağını bilmiyorum ama çok da karmaşık sistem değildir, inceleyebilirsek uymasa bile dönüştürebilirim.. ayrıca farları camları alarmı bagajı v.s. de açabilirsin yine telefonla (:

Tamam en yakın zamanda aracımla bir yanına geleyim birer çay içer kafamdakileri sana anlatırım. Sen yaparsın ben alırım :) Sık görüşmek lazım seninle Ben istanbul küçükçekmecedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerlove -- 15 Temmuz 2012; 22:44:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

pic v.s. gibi mikrodenetleyici ile çok kolay yapılabilir.. benzer bi olayı ben de bluetooth aracılığı ile android cihaz üzerinden şifre girme şeklinde yapmayı düşünüyorum yakın zamanda..

Hocam çok kolay kırılır şifre dikkat et. Motorsikleti çalıştırdım bu arada cep telefonu ile bluetooth üzerinden. Fakat çok güvenli değil bu sistemler. Anahtar takılı olmadan çalıştırılmamalı yine de araç.
    Şunu da söyleyim eğer araç immobilizer ile korunuyorsa zaten anahtar sökükken araç çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 15 Temmuz 2012; 22:47:19 >
  • oho tam yakınız (: buyur gel beklerim elbet.. otoparkımız da var hem.. en kötü arabayı biraz parçalarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

quote:

Hocam çok kolay kırılır şifre dikkat et.

güvenlik yazılımı elbet eklenir içine ancak çok yaygın olması gerek ki sistemi çözmek için usta yazılımcılar zahmet etsin..
  • quote:

quote:

quote:

Hocam çok kolay kırılır şifre dikkat et.

güvenlik yazılımı elbet eklenir içine ancak çok yaygın olması gerek ki sistemi çözmek için usta yazılımcılar zahmet etsin..

Telefonun imei numarası da eklenirse şifreleme kısmına her telefondan çalıştırılamaz araç.

• Size bir videomu göndereyim bluetooth ile yaptığım bir çalışmaya örnek olarak;
  • birçok kombinasyon eklenebilir imei, cep telefon no, aktivasyon kodu, facebook hesabına kadar (:
    aracı çalıştırmak için facebookla bağlan araç uygulamasına izin ver, beğen yaparsan uzun farlar, paylaş yaparsan ses sistemi açılır
  • quote:

Size bir videomu göndereyim bluetooth ile yaptığım bir çalışmaya örnek olarak;

eheh benzerini ben de yaptım (:
    https://www.dropbox.com/s/8aocntydtnkkw4e/2012-07-11%2023.32.55.jpg

• Elemanlar da yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 15 Temmuz 2012; 23:16:47 >
  • Arkadaşlar bu sistemi yapıp da araca montaj yapan varmı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.