Şimdi Ara

Arabayla avrupaya gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese, bugün bir şey merak ettim kendi aracımla burdan yurtdışına pariste berline vs gidilir mi ne gibi zorluklar yaşanır? Araç 2013 Ford fiesta 1.4 96 hp lpgli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gidersin bir şey olmaz ben hep gidiyorum

• Türkiyede alman plakalı 1303 gördüm her araba gidip gelenilir

• Sanayide görmüştüm,iki çift Almanyadan buraya İ20 ile gelmişlerdi.Gidilir bence sorun olmaz.
  • Hocam ben hem arabayla hem motosiklet ile ciktim yesil pasaport sayesinde.Hicde zor bir sey degil.Ben citroen c1 ile avrupa turu yapan birine rastlamistim her arac ile yapilir

• Gidilir gidilmesine de fiestayla o yol çekilmez. C veya D segmenti bir araçla gidilmesi daha konforlu ve sağlıklı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç sıkıntı olmazda şuan Türkiye ye bakışları size be aracınıza ilginç şeyler yaşatabilir aklınızda bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütün dünya bize düşman kesilmişken böyle bir tura çıkmak hiç iyi olmayabilir.

• benimde yapmak istediğim birşey bu ama bütçenin sağlam olması gerekir. ordaki bir arızada bilmediğin etmediğin yerde tamir ettireceksin öpebilirler. birde b sınıfı araç tam konforlu olmaz.
  • Araba bakımlı ise gider gelir ama yarı yolda pişman olabilirsiniz.

• Roro gemileriyle de gidebilirsin araştır derim

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    hangi arabayla gittin nike? 1.5 dizel rio ile mi???

• forumda yeni 308 le avrupa turu yapan biri vardı. Araştırırsan gayet doyurucu bilgilere ulaşabilirsin

• Gidilir gidilmesine de gunde ortalama 500 km den fazla yapmis olursan tatil degil. Sadece yol yapmis olursun. Ayrica d segmentinden asagida aracla cikmayi dusunmezdim ben olsam aksi halde yorar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Gidilir gidilmesine de gunde ortalama 500 km den fazla yapmis olursan tatil degil. Sadece yol yapmis olursun. Ayrica d segmentinden asagida aracla cikmayi dusunmezdim ben olsam aksi halde yorar.

bide euro yanında tl çok değersiz yüklü miktarda para gerekir

edit: 16 nisanı bekle evet çıktıktan sonra 4 euro 1 tl o zaman avrupa turu yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YA-KU-ZA -- 26 Mart 2017; 14:38:43 >
  • benim hayalim böyle bir yolculuk. yunanistana gidip ordan feribotla italyaya gitmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

forumda yeni 308 le avrupa turu yapan biri vardı. Araştırırsan gayet doyurucu bilgilere ulaşabilirsin

Konunun linki var mı Hocam? Merak ettim.
  • Hocam git barcelonadan guzel bi arac kirala orasi uygun. Burdan o yol çekilmez. Helede lpgli fiestayla hiç çekilmez.

• quote:

hangi arabayla gittin nike? 1.5 dizel rio ile mi???

yok bugatti veyron ile gittim.Rioyu bakkala gitmek icin kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

forumda yeni 308 le avrupa turu yapan biri vardı. Araştırırsan gayet doyurucu bilgilere ulaşabilirsin

Konunun linki var mı Hocam? Merak ettim.

peugeot 308 ana konusunda gördüm diye hatırlıyorum. Geçen yaz-sonbahar arası olması lazım. Birde şöyle bir konu açılmıştı forumdahttps://forum.donanimhaber.com/2014-te-yaptigimiz-arabayla-avrupa-turu--115074516

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.