Şimdi Ara

Arabayla geyige çarptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece Kütahya tavşanlı arası yolda geyik cenazesine çarptım. Yol karanlıktı rampa asagi birden karşıma çıktı. Üstünden geçtim. Hayvancağıza birisi çarpmış bende üstünden geçtim. Arabanın tamponu kırıldı. Motor yere indi. Lastikler patladı.

Cana geleceğine mala gelsin ama mal da canin yongası :/
    Arabayla geyige çarptım

Araba da kasko da yok:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun...Bende birgün dolu Saman Çuvalına çarpacakken son anda hızlı ve kararlı bir Refleksle direksiyonu kırarak zor Kurtarmıştım...GECELEYİN KESİNLİKLE UZUN FARLAR YAKILMALIDIR, KISA FARLARLA ŞANS ESERİ GİDİLİYOR ÇOK RİSKLİ.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Abi rampadan çıktım inerken birden karşıma çıktı. Sanırım tır veya kamyon çarpmış ortada bırakmış hayvancagizin cenazesini. Geyige ayrı arabaya ayrı üzüldüm.

• Kasko yaptırmayarak hata yapmışsınız yinede geçmiş olsun .

• Moueson kullanıcısına yanıt
    İlk arabam kasko 2400 lira çıktı yaptırmadım bu ders olsun bana

• Hocam geçmiş olsun ama ,eski arabaya binmiyorsunuzki kaskosuz nasıl biniyorsunuz anlamıyorum..

• Gecmis olsun, size daha fazla zarar da verebilirdi, caninizin sagligi..Allah beterinden korusun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayı refüje vurdum
    6 yıl önce açıldı
    ÖNÜMDEKİ ARAÇ KÖPEĞE VURDU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geyik ne arar la Kütahya da. Ben kaç yıllık Kütahya lıyım. Hiç öyle denk gelmedi.

Ha domuz diyorsun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aye aye -- 22 Ekim 2018; 18:39:28 >
  • Geçmiş olsun hocam.

Birkaç firmadan sordunuz mu? Benim de devrini aldığım ilk arabam bu yıl aldım kasko 1400 e de vardı Honda kasko dediler 1600 olsun dedik. Bir de araba 100 bin lira, daha düşük fiyatlı arabada daha düşük de olması gerekmez miydi?

• Geçmiş olsun,kasko şart

• Geçmiş olsun. Benzeri daha yenilerde başıma geldi. Gece vakti duble yolda giderken önümde yerde bir karartı fark ettim. Köpek ölüsüydü. Bir de koyu renk olunca, asfaltın renginden ayırmak zor. Hemen sol şeride manevra yaptım, ama mesafe kısa olduğundan kurtaramadım, sağ tekerler üzerinden geçti.
    Bodoslama kafadan girseydim tamponu dağıtırdım herhalde, çünkü araba alçak.
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar öncelikle ben yeni sürücü olacağım araç tecrübem fazla yok. Sürücü kursunda hocamız hayvan çıkma riski olan yerlerde mümkün olduğunca uzunları yakmayın hayvanlar uzun farlara atlar demişti. Bunu belirtmek istedim. Belki de çözüm bu gibi riskli yerlerde daha temkinli ve yavaş ilerlemektir.

Konu sahibine geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 22 Ekim 2018; 20:26:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başpiskopos

Geçmiş olsun...Bende birgün dolu Saman Çuvalına çarpacakken son anda hızlı ve kararlı bir Refleksle direksiyonu kırarak zor Kurtarmıştım...GECELEYİN KESİNLİKLE UZUN FARLAR YAKILMALIDIR, KISA FARLARLA ŞANS ESERİ GİDİLİYOR ÇOK RİSKLİ.
    Bu sefer de karşı taraf için risk oluşacak.

• Motor kulağı mı kırıldı da motor yere indi diyorsunuz ?
  • Geçmiş olsun.Ben 110 km kadar hızda iken farketmemle frene köklemem bir oldu.Hiç öyle bir frenleme yapmamıştım,yalpalamadan,kaymadan durduğuma bende şaşırmıştım.Neyse geyiğe çarpmaktan kurtulamadım, mesafe çok azdı ama tahminen 50 km gibi bir hızda iken çarptım,belkide 40 km/s,geyik fırladığı yerden kalkıp koşarak ormana daldı,sevindim buna ama canı belliki çok yanmıştı,ormanın içinden acı bağırtısı geliyordu.Araçta ise (Volvo V60), neredeyse hasar yoktu,tamponunun el büyüklüğü kadar bir kısmının verniğinde çatlama vardı.

• Geçmiş olsun. Durumunuz imkanınız nedir bilemem ama böyle durumlarda kaskonun ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz. Kaçtığınız 900- 1000 lira oluyor ama böyle daha çok canınızı yakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde gece yarısı insan cesedine çarpıyordum.Birisi çarpıp kaçmış.Ben de çarpsaydım üstüme kalacaktı belkide..
  • Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    Bölünmüş yollarda Uzun Farların Açılması herhangi sorun Yaşatmazda, Tek gidiş tek geliş Bitişik yollarda Etkileyebilir.

• gece yolculuklarındaki korkulu rüyamı yaşamışsınız,geçmiş olsun.bir kere brandaya sarılmış samandan son anda kurtarmıştım ödüm kopmuştu.
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda Hızlı gidiliyor, Haliyle uzun Far yanmazsa Acı son kaçınılmaz olur...BEN UZUN FARDAN TAVİZ VERMEZDİM, SİZİN TERCİHİNİZE KARIŞAMAM.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.