Şimdi Ara

Arabayla KARADENİZ turu, Yardım Tavsiye İstiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar haftaya araba ile karadeniz turu planlıyoruz arkadaşla. araba 4x2 suv. hyundai Tucson.

aklımızdaki rota: Düzceden hareket - Safranbolu - Kastamonu - Sinop - Samsun - Ordu - Giresun - Trabzon - Rize - Batum

bu rotadan gitmeyi planlıyoruz. dönüşe ise henüz karar vermedik. ya karadeniz üzerinden ya da doğu anadoludan dönmeyi düşünüyoruz.

Ayder vs gibi önemli doğal güzelliklere mutlaka uğrayacağız. 14 gün sürecek bir yolculuk planlıyoruz.

bu rota üzerinde internetten bir çok yazı okuduk. sizlerin de tavsiyesini istiyoruz. aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yazın lütfen. eminim yardımı olacaktır.

Kalacak yerler
    Gezilecek yerler
    Yemek yenecek yerler
    Dikkat etmemiz gereken husular
    Arabamızda bulunması gereken ekipmanlar
    Üstümüze başımıza giyeceklerimiz, ayakkabı konusunda tavsiyeleriniz.

Aklımdaki konu başlıkları genelde bunlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• hocam yenecek şeyler belli zaten internette yazıyor hep otelleri oraya bırakma internette al tavsiyemdir ben tur düzenliyorum hep aşağı yukarı fiyatlara hakim olduğumdan görüyorum orda millete nasıl geçirdiklerini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

hocam yenecek şeyler belli zaten internette yazıyor hep otelleri oraya bırakma internette al tavsiyemdir ben tur düzenliyorum hep aşağı yukarı fiyatlara hakim olduğumdan görüyorum orda millete nasıl geçirdiklerini :)

teşekkür ederim

internete baya baktım ama atladığım yerler olursa diye konu açtım
  • hocam ayderde otel lazım olursa pm atman yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

hocam ayderde otel lazım olursa pm atman yeterli :)

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni rotayi ben e bu sene icin planliyorum, rota, gezecek yerler hakkinda bilgi paylasabilirseniz cok sevinirim.
  • Donuste artvinden erzurum uzerine donun. Uzundere ilcesinde oşk manastiri ile tortum selalesine mutlaka ugrayin. Erzurumda tabyalara ugramayi unutmayin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabayla iki defa Karadeniz turu yaptım. Batum dahil..

Bu turları kendi sitemde de yazdım. Nasıl gidilir?, nereye uğranır? Tarihi ve Doğa güzellikleri nelerdir? Kaç km. ve saat sürer? hepsini yazdım. Linkini paylaşıyorum umarım işinize yarar?

https://turluyorum.net/karadeniz-dogasi-ve-kulturuyle-araba-turu/
    https://turluyorum.net/karadeniz-doguanadolu-turu/

Arabayla KARADENİZ turu, Yardım Tavsiye İstiyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.