Şimdi Ara

Arabayla yol bulmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ehliyet aldım insallah arabamda olacak yakın zamanda fakat hep otobüs minibüs metrobus gibi toplu taşıma araçlarıyla gittim bir yerlere veya yürüyerek gittim. Arabayla bir yerlere gitmek zor mu? Tabela ları okumak falan karışık işler mi? Veya ters yön olayları falan var sokak aralarında ters yönü nasıl anlayabiliriz? Açıkçası sormak gerekirse araçla trafiğe ilk defa çıkacak kişinin nelere dikkat etmesi gerekir? Ben mesela zeytinburnuna gitmek istesem veya fatihe navigasyon olmadan sadece tabelalarla yolumu bulabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce yolcu olarak bindiğiniz toplu taşıma ve başkasının araçlarında tabelalara, yollara dikkat etmişseniz sıkıntı yaşamazsınız. Eğer dikkat etmeden sağa sola bakmışsanız başlangıçta biraz sıkıntı olur ancak çabuk geçer. İlk defa trafiğe çıkacaksanız temel kurallara uyun: Şeridinizdeb gidin ve değiştirirken mutlaka aynalara bakıp sinyal verin, takip mesafenizi koruyun çünkü ayaklarınızın refleksi henüz yavaştır, çok hızlı veya yavaş gitmeyin. Alışmak için trafiğin az olduğu saatlerde kendinizi deneyin.

Kolay gelsin.

• Huka Sampos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki ters yön yolları nasıl anlarız
  • JessicaHyde kullanıcısına yanıt
    Tabela olur genelde

Olmasa bile tabelar ters yöne bakiyorsa senin gittin tarafta araçların hep on tarafı varsa arka tarafını hic gormuyorsab ters yon dur zaten

• Hocam zaten şehir trafiğinde koca koca levhalarda yazar gideceğin yer. Sen kasis levhalarına dikkat et . Onu görmeden yola devam edersen canını çok yakar

• hızlı karar vermezsen yanlış yola girersen çok kötü oluyor, navigasyon lazım tabelaları okumak zaman kaybettiriyor
  • Ne saçma bir konudur bu? Önce arabanızı alın, ondan sonra konu açın. Her işin bir zamanı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul da trafiğe çıkacaksanız "yandex" veya "Google navigasyon " olmadan hiç bi yere gitmeyin.

Navigasyon kullanmak-takip etmekte tecrübe ister.

Kullanmadan,yaşamadan öğrenmek kolay değildir.

Yanında biri olup seni yönlendirirse süreç hızlanabilir.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Bu sinir niye anlamadım? Altı üstü bi soru sordum herkes bilgisi dahilinde cevap veriyor. Elalemin colugunu çocuğunu ezmekten iyidir diye düşünüyorum

• Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Sokaklarda tabela olmuyor genelde ondan sordum. Söyledikleriniz mantıklı ama bu istanbulun bi kargaşası olmalı yanlış yapa yapa ogrencez galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Sokaklarda tabela olmuyor genelde ondan sordum. Söyledikleriniz mantıklı ama bu istanbulun bi kargaşası olmalı yanlış yapa yapa ogrencez galiba

Kardeşim heryerde tabela var tabelaların da bi anlamı var zaten ehliyetin varsa bunu bilirsin ters yönü nasıl anlayacağım diye bir soru sormak gerçekten saçma yaşının küçük olduğunu ve ehliyetinin olmadığını düşünüyorum.

• ters yönü bile anlayamıyorsan araba kullanma bence,ters yön olduğunu anlamak için araba şart değil yayalarda bilir

• yan koltukta ne kadar oturursan otur etrafını izle ancak direksiyon başında öğrendiğini yan koltukta öğrenemezsin. Tabi ilk arabanın üstüne çıktığında zeytinburnuna doğru giderken hataların olacak , karıştırcaksın,küfür yiceksin,korna çalacaklar v.s tek yapman gereken şey soğuk kanlılığını korumak. hem hata yapmazsın hemde yaptığın hatayı çabuk düzeltirsin. araç kullanmak sorumluluk işidir. sadece senin canın değil başkalarının canıda sana emanet . allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.