Şimdi Ara

ARAÇ ALACAĞIM... (1-2hafta içinde kesin olarak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada ki arkadaşlarında yardımıyla kafamda oturdu çoğu şey ve parayı da hazırladım şimdi sıra araç bulup anlaşıp almakta ve kullanmakta.. Şuandan itibaren araştırma bitti ve almak için arıyorum.. Yardımı olabilcek olan veya istediğim şekilde araç satan olursa cevapları bekliyorum. Buradan bu başlığa ve önceki başlıklarıma yanıt veren herkese teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda ki inşallah 1-2hafta içinde araç bulup alıp kullanıp izlenimlerimi resimlerimi burada paylaşacağım

2010 ve üstü modelde d segment temiz kazasız boyasız fiyatı şişirilmemiş dizel veya benzinli ama mutlaka otomatik araç arıyorum. Fiyat maksimum 55.000tl ama bütçe bu kadar diye aracına fazla fiyat çekmeyi düşünenler hiç yazmasın..

Not : yukarıdaki koşullarda donanım olarak gerçekten dolu c segment araçlarda düşünülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrtt -- 24 Haziran 2012; 21:37:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanıt yok mu hiç kimseden?

• VW ya da hyundai yoksa başlıkta cevap gelmiyor maalesef.
  • Şanzımanı acar olan modeller düşünmelisin.EDC,Poweshift ve DSG gibi çift kavrama şanzımanlar cazip.Aklıma direk Passat B6 geliyor,bunun dışında powershift var mıdır bilmiyorum o model aralığında Mondeo'larda.Lagunaların EDC'lisi vardı yanılmıyorsam.C segmenti olarak Focus,Jetta aklıma gelen ilk modeller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şanzımanı acar olan modeller düşünmelisin.EDC,Poweshift ve DSG gibi çift kavrama şanzımanlar cazip.Aklıma direk Passat B6 geliyor,bunun dışında powershift var mıdır bilmiyorum o model aralığında Mondeo'larda.Lagunaların EDC'lisi vardı yanılmıyorsam.C segmenti olarak Focus,Jetta aklıma gelen ilk modeller.

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz ve koydugunuz ilanlar icin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.