Şimdi Ara

Araç alacağım ama herkes bir şey söylüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ay olacak almaya niyet ettiğim ama bi türlü karar veremedim. Çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Nitekim bir çok kişi ve kendi araştırmalarım neticesinde iki araba kalıyor geriye seçmem için bana bir yardım edin de alayım kurtulayım artık.

1. Fiat Palio 1.6 16v
    2.Fiat Tipo slx 1.6 i.e

ikisi de sıralı sistem lpgli olacak.

Bunların dışında 11bin tl bütçe ayırdım araca varsa tavsiyeniz bulunursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentPOW

Arkadaşlar 3 ay olacak almaya niyet ettiğim ama bi türlü karar veremedim. Çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Nitekim bir çok kişi ve kendi araştırmalarım neticesinde iki araba kalıyor geriye seçmem için bana bir yardım edin de alayım kurtulayım artık.

1. Fiat Palio 1.6 16v
    2.Fiat Tipo slx 1.6 i.e

Bunların dışında 11bin tl bütçe ayırdım araca varsa tavsiyeniz bulunursanız sevinirim.

Yaşı önemli mi ? Tipo veya Uno almanızı öneririm daha sağlamlar. Babamın servisi var, ordan biliyorum paliolar biraz daha sorunlu öbürüne göre. Sizin yerinizde olsam bu palio ile tipo arasından tipoyu alırdım. Herkes farklı yorumlar yapacak son seçim yine size kalacak. LPG işini bilmiyorum arabalarda pek sevmiyorum, ilgilenmediğim bir konu olduğu için önerim sadece araba olaraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 19 Eylül 2012; 2:08:30 >

• Tipo palio dan büyüktür ama palio kendini kanıtlamış araçtır, bugün satıyorum de hemen satarsın ama tipo öyle değil,
  • bu ikisinden palio. ama marea yada vectra bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPOW

Arkadaşlar 3 ay olacak almaya niyet ettiğim ama bi türlü karar veremedim. Çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Nitekim bir çok kişi ve kendi araştırmalarım neticesinde iki araba kalıyor geriye seçmem için bana bir yardım edin de alayım kurtulayım artık.

1. Fiat Palio 1.6 16v
    2.Fiat Tipo slx 1.6 i.e

Yaşı önemli mi ? Tipo veya Uno almanızı öneririm daha sağlamlar. Babamın servisi var, ordan biliyorum paliolar biraz daha sorunlu öbürüne göre. Sizin yerinizde olsam bu palio ile tipo arasından tipoyu alırdım. Herkes farklı yorumlar yapacak son seçim yine size kalacak. LPG işini bilmiyorum arabalarda pek sevmiyorum, ilgilenmediğim bir konu olduğu için önerim sadece araba olaraktı.

Evet en kötü 97 olacak kardeşim. Bugün bi tipoyla epey dolaştım palioda tiponun konforunun 10da1i yok.

• valla milleti dinlersen işin var
  • Seçeneklere bakılırsa zaten kararınız epeyce şekillenmiş.. Birini alın gitsin..

Ben 20-30 yıl kullanmayı planladığım araca 1-2 ayda karar verdim, sizin o kadar kullanmayacağınız aşikar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.