Şimdi Ara

Araç alcam tavsiye sizce en iyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar araba alcam fakat karar veremedim az yakan bir jeep almak istiyorum fakat 50 bin tllik felan buldum şuan fakat aralarda karar veremedim sizce bu araçlardan hangisi daha iyi ve sizin tavsiyeniz hangisi

hyundai ix35
    Mitsubishi ASX
    KIA Sportage
    Renault captur
    Opel mokka

benim şuanlık aklımda olanlar bunlar bunlardan birini almam lazım karar veremedim sizce en iyi araç hangisi alacağım hangisi olması lazım
    veya aklınızda varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Not: %90 raporlu alcam o yüzden vergi felan ödemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1438 -- 10 Temmuz 2013; 17:15:49 >

• benim tercihim Hyundai İX35 olurdu.
  • bende baktımda bu aralar IX35 alan çok var fakat bi türlü diğerlerindeki farkı bulamadım :S
  • Asx + lpg ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asx ve sportage arasında kalmışım hocam gidip geliyorum gidip geliyorum :S
  • her türlü kıa spo.. ki hepsini denemiş test etmiş ve karar vermiş biri olarak...
  • Mokka ve capturu eleyin sportage lpg uyumsuz ix35 ya da asx arasinda tercih yapin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg li istemiyorum zaten ama yinede teşekkürler kia sportage sitesinde 40 bin tl yazıyor şuan acaba bayilerdede öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1438 -- 10 Temmuz 2013; 21:13:52 >
  • Asx ya da qashqai.
  • ASX varken diğerleri beni enterese etmedi.
  • Mitsubishi ASX derim.
  • Renault Captur gibi bir arabaya para vermeyin sakın. O listede adı bile olmamalı o aracın. İçi o kadar rezilki clio lüks duruyor onun yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 10 Temmuz 2013; 22:35:36 >
  • Aralarında en az yakanı Asx dir hocam.
  • Asx diyorsunuz yani son kararınız sportage ile asx arasında kaldım gittim :S
  • güvenlikte önemliyse asx...
  • Bende çok araştırdım 6 ay önce ASX aldım. Otoyolda uzun yolda 585 km 33 lt benzin yaktı, 90-110 arası hızda Fabrika verilerini yakalıyor gibi. sportage slovakya da üretiliyor. ASX direk japonya üretimidir. Ayrıca ASX'in 1.8 dizeli de var. Onuda dikkate al
  • hyundai ix35 alacam arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1438 -- 12 Temmuz 2013; 21:06:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.