Şimdi Ara

Araç alımında sona geliyorum.1.0 tfsi kötü motor değil, üzmezmis. A3 sportback içerir. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cvt performansı törpülüyor diyorlar, aynı aracın manuel viteslisinin de değerleri birbirine yakın. Millet alışmış vites değişim sesine, o sesi alamayınca hızlanıyor hissinin alamıyor, ona göre yorumluyor.

Bir de bu araca gitmiyor deyip 1.0 audi falan diyor asdadasdas. Amaç belli, illa kusur bulacak.
  • 179 bin tl nedir yahu. yazıktır günahtır. O paraya yılan gibi d sınıfı araçlar var.
    İkinci el opel insignia 1.6 dizel alır geçerim şahsen :)

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hibrit yokmuş evet. Napalım Golf e devam o zaman.
  • 1.0 A3'e o para verilmez. 1.5 tsi golf alın. Nisan ayından itibaren 1.5 tsi araçlar ülkeye girdi. Golf kesin bulursunuz.
  • 1.0 a3 kedi gibi gidiyor kullanıyorum hız konusunda olsun her konu da çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konnegeer27

1.0 A3'e o para verilmez. 1.5 tsi golf alın. Nisan ayından itibaren 1.5 tsi araçlar ülkeye girdi. Golf kesin bulursunuz.
    Bana dizelle aynı fiyat olduğu için getirmiyoruz dediler.
    Araçta yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Cvt performansı törpülüyor diyorlar, aynı aracın manuel viteslisinin de değerleri birbirine yakın. Millet alışmış vites değişim sesine, o sesi alamayınca hızlanıyor hissinin alamıyor, ona göre yorumluyor.

Bir de bu araca gitmiyor deyip 1.0 audi falan diyor asdadasdas. Amaç belli, illa kusur bulacak.
    Cvt tamam kalkışta dezavantajlı olduğunu biliyoruz ama gücüne oturduğunda Fena hızlanıyor. Audi 1.0 Tfsi sadece şanzımanla yürüyor yoksa motor ne kadar güçlü olucak. Bence marka algısını bir yana bırakmak lazım, honda civic hb sport plus bu sefer gerçekten olmuş. Kendim sport modelini uzun süredir kullanmaktayım araçta istediğim zaman ekonomi istediğim zaman spor sürüş keyfini yaşayabiliyorum. Ayrıca Kırmızı renk olması da cabası tüm gözler üstünüzde. 2 araçta yoldan geçse eminim kimsenin a3'e bakacağını sanmam.

• PcMert kullanıcısına yanıt
    kaç model ve kaça aldınız dostum
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    9-10 ay oldu 2018model dynsmic

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.