Şimdi Ara

Araç alımında sona geliyorum.1.0 tfsi kötü motor değil, üzmezmis. A3 sportback içerir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hutne

başka bir grupta sıfır 1.18i shadow edition m sport için 188.600 TL fiyat alınmış, deri döşeme, büyük ekran nbt, harman kardon gibi ek özellikleri varmış. sanırım borusan özel bir fiyatlandırmaya gitmiş bunun için, ilginizi çekerse göz atabilirsiniz.
    Hocam yarın BMWye de bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    2016 kasimda 1.0tsi stronic olana 83.750 TL fiyat almistim.O gun almadik, muhtemelen kisa vadede audi zor artik....

• Doğrudur hem Pi idi. 75 e bile alan olmuştu

• şu resimleri de düzgün koyabilseydin. ne yapıcaz kafamızı mı bilgisayarı mı çevirelim şimdi.
  • Ben stronic icin almıstım 142.5 fiyatı. 1.5 tfsi da 185 e bırakmıştı. 1.0 motoru test ettim. hakikaten motor atak hic 1.0 gibi degil çoğu 1.6 dizelleri tokatlar hatta ama fiyatı gerçekten pahalı bana göre. Yine de para varsa alınır :) fiyat dışında ben begendim aracı eski bir 1.4t astra k kullanıcısı olarak. hakkınızda hayırlısı olsun
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hocam

75olan galiba 1.2 tsi manuel olandi, onu da 2016 agustos gubi 1.0lar çıkmadan satmıslardı.1.0 olanlar 83un altına düşmedi sanırım

• 1.2 de olabilir ama kasımda forumdan 75 bine teklif alanlar olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephalem

Ben stronic icin almıstım 142.5 fiyatı. 1.5 tfsi da 185 e bırakmıştı. 1.0 motoru test ettim. hakikaten motor atak hic 1.0 gibi degil çoğu 1.6 dizelleri tokatlar hatta ama fiyatı gerçekten pahalı bana göre. Yine de para varsa alınır :) fiyat dışında ben begendim aracı eski bir 1.4t astra k kullanıcısı olarak. hakkınızda hayırlısı olsun
    Teşekkür ederim hocam.
    Sektörde olan bir kaç arkadaş var.
    Dün vw %5 zam geldi nasıl satacaksak diyordu.
    Bir diğeri haziran ve temmuz ayını bekle, mümkünse vw, Audi, seat alacaksan, oradan almayın. Ankara ve özellikle İstanbul'da ne kadar bayi varsa hepsini ara dediler.
    Ellerinde 2018 araç varmış. Sıfır ama yıl sorun olmazsa onları takip etmemi söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Cam tavan, LED far, katlanır ayna yok değil mi!?
    Bugün st o fiyata verdiğimiz arabalar manuel ve bu özellikler yok dedi.

Alıntıları Göster
    Xenon var. Cam tavan katlanır ayna ve led arka stoplar yok. Başkada bir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Benim de düşüncem performans iyi olsun
    0-100 en azından 8 saniye.
    Böyle yapınca da şiklarim arasında iki araç kaldı, Leon ve civic. Golf 1.5 tsi, bulamadım. 1.0 tsi r line 177 bin TL idi.
    Civic, 145 bin TL hb sport +, onda ise, iç aydınlatma da bile sarı ışık. Çok fazla eksik yönünü buldum. Kısa dönem bin sat gibi bir araç gibi geldi. Çabuk sıkılırim.
    Hanim baştan beri Leon istiyor. A3 e sıcak baktı.
    A3 1.0 olması ileri ki zamanlar için düşündürücü

Alıntıları Göster
    Gönlün a3 de. Hanımda okey demiş. Biz boşa yazıyoruz.

• Hocam bende araç alırken golf ile audi arasında kaldim golf aldim hıghline 1.0 tsı dsg donanım olarak çok fark var ve golf bana daha konforlu geldi.golfu test etmeden karar vermeyin

• Aynı araç için 2017 kasım ayında kapora verip 120 bin tl nin üstünde gelirse almam demiştim ve 124 bine geldi diye kaporayı alıp 131.500 e 2. El 3008 aldım,çok mutluyum. Aracın en büyük sıkıntısı çok basık olması, hanım bile farketmişti öne oturduğu anda renk seçimi için bayiye gittiğimizde. Birde şanzıman durumu var tabi ama kayar ledlerin en güzel durduğu araç bence. Güle güle kullanın şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 18 Nisan 2019; 3:7:50 >
  • 1.0 motorlar artık akıl almaz güçlü hocam haklısınız. Eski 1.0'lara millet adi motorsiklet motoru gözüyle bakardı şimdi bakıyorsun 140-150 bg. O gücü elde etmek için motora ne alaşımlar ne ekstra turbolar koyuyorlar tam bir teknoloji manyağı modern 1.0'lar, görmüşsünüzdür.

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    1.0 gayet tatminkar ve ekonomik. Konu sahibi arkadaş zaten 160-170 bin liralardan bahsediyor. Verilecek para değişmeyecek. Senelik fazladan 600 tl mtv ödeniyor olması dert ise konuyu kapatalım dağılalım.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Senelik 600 TL fazladan para için insanlar 200 bin TL lik araçlarını sanayici esnafın eline teslim ediyor. Siz 600 TL yı kucumsuyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Kredi çekerek araba alırsa yapacak bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Al işte hayatında tsı nın yanından geçmemiş ne olduğunu bilmeyen bi eleman daha bitin artık yeter yahu
    Yanından geçmemiş dediğiniz motor TSİ demi ben yanlış anlamıyorum ?

1.0tsi 1.2tsi 1.4tsi 125lik ve 140lık kullanmış biriyim. Sizin tabirinizle elemanım.

Ben 1.0tsi gitmez etmez diye bir yorumda bulunmadım. 180bin TL verdikten sonra ayağımın altında daha güçlü bir motor isterim dedim.

Bu yorumu algılama problemi yaşıyorsanız en yakın hastanenin nöroloji servisine gitmenizi öneririm.
  • raceangel kullanıcısına yanıt
    Yani 2bin motor mu istersin 2bin motor almayacaksan diğer tüm motorlara yeter vergilerden haberin varmı bence yok baba parasıyla arabaya binen bebe ağzıyla konuşuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Yani 2bin motor mu istersin 2bin motor almayacaksan diğer tüm motorlara yeter vergilerden haberin varmı bence yok baba parasıyla arabaya binen bebe ağzıyla konuşuyorsun
    1.0 tsi hangi motora yetiyormuş söyleyin de bilelim yav?1.4t lere mi?1.5 1.6t lere mi yoksa

• en1gma kullanıcısına yanıt
    O saydıklarının hiçbirine kendini ezdirmez

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.