Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Araç alımında sona geliyorum.1.0 tfsi kötü motor değil, üzmezmis. A3 sportback içerir. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: commandx

1.2 tsi gibi gidebilmesi için en az 2.0 200hp dizel lazım. O da 1.2 tsi nin iki katı kadar yakıt tüketir.

Boşuna test etme. En birinci araç seat leon 1.2 tsi. Ötesi yok.
    Ben test ettim de konuşuyorum. Sen ne biliyorsun da konuşuyorsun.
  • A3 golften bile kötü araba. Hangi premium? Civic totalde yer. Aynı fiyat olsalar yine civic alınır bu ikisi arasında ama arada 40bin fark var neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paralara ayağımın altında güç isterim şahsen. 1litre ne ?
  • raceangel kullanıcısına yanıt
    Al işte hayatında tsı nın yanından geçmemiş ne olduğunu bilmeyen bi eleman daha bitin artık yeter yahu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    Golf highline 1.0 tsi r line var. O da bununla aynı fiyat.
    Audide manuel ile otomatik farkı devasaymis. Satis danismanini aradım, 130-140 verdiğiniz hangisiydi dedim. Manuel, LED far, cam tavan, katlanır ayna olmayan modeliymis.

• quote:

quote:

DSG patmalasi forum efsanesi.

Konu sahibinin mesajı. Vag dışında alternatif sunmayın derim :)
    Haksız mıyım!?
    Kayın peder de Passat var DSG. Onu bir de günde 5-6 adam kullanıyor. Tıkır tıkır çalışıyor.
    Ayrıca ben de uzun km yaptim.
    DSGden aldığım keyfi başka sanziman veremedi. Zf var. Başka yok ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: raceangel

Bu paralara ayağımın altında güç isterim şahsen. 1litre ne ?
    Hocam bende ilk başta on yargılı davrandim. 1.0 demeye bin şahit ister. Şanzımanla çok güzel yürüyor. Ama tabi gene gönlüm 150 liklerde

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bende sıfır dizel manualini 4-5 ay önce 129.500 liraya aldım fikir verme açısından.
    Cam tavan, LED far, katlanır ayna yok değil mi!?
    Bugün st o fiyata verdiğimiz arabalar manuel ve bu özellikler yok dedi.

• başka bir grupta sıfır 1.18i shadow edition m sport için 188.600 TL fiyat alınmış, deri döşeme, büyük ekran nbt, harman kardon gibi ek özellikleri varmış. sanırım borusan özel bir fiyatlandırmaya gitmiş bunun için, ilginizi çekerse göz atabilirsiniz.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Sen ne kadar yaktığını benden daha iyi biliyorsun. TSI konularında baya aktifsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: raceangel

Bu paralara ayağımın altında güç isterim şahsen. 1litre ne ?
    170 ile yokuş çıkabilen. 0-100 ü 10 sn olan arac neyinize yetmiyor.
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Haklısın haklı. Dsg nin arıza çıkardığı nerede görülmüş? Yalandır, iftiradır. Zaten tartışmasız en keyfisili o.

• raceangel kullanıcısına yanıt
    Vw nin 1.0 tsi si diğer markaların 2.0turbosu, 3.0turbo dizeli kadar performans verir, elektrikli kadar da az tüketir. Hepsinden de sağlamdır. Bilmiyor musunuz?

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Birader, 150 lik tsıdan bahsediyor millet güç derken. Hani cevap vermek istemedim de yukarda bense bahsettim mevzudan. Aynu paraya 1.0 mı alırsın 1.5 tsı mı.

• geçtiğimiz eylül ayında aynı araba için 142.500 tl fiyat almıştım kartal doğuş dan. Yükselmiş fiyat bence alınmaz. Yine de tercih sizin alırsanız hayırlı olsun güzel araba.
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Konu güç mü yoksa 1.0 in yeterliliği mi. 1.0 yeterli performansı veriyorsa fazladan vergi ödemek enayiliktir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.0 Tsi. Turbo benzinli bir motor, az yakar, çok kaçar, üstelikte çok sessizdir, Audi, Golf çok konforlu, muhteşem bir süspansiyon sistemi mevcut, araçlarda trim, rüzgar, yol sesi de minimum seviyede.
    Şu araçlara Bmw'nin ZF., Mercedes'in G-TRONİC, yada Peugeot grubundaki, Japon Aisin üretimi EAT6, örneklerinde de olduğu gibi, tork konvektörlü tam otomatik şanzıman, kullansalar, Doğuş grubunun tüm otomatik vites araçları alınır, ömür boyu da, güle oynaya, binilirdi. Manuel vitesli araçlarına, zaten sözüm yok. Ancak;

Ah o S-Tronic ( Dsg. ) yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 17 Nisan 2019; 21:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephalem

geçtiğimiz eylül ayında aynı araba için 142.500 tl fiyat almıştım kartal doğuş dan. Yükselmiş fiyat bence alınmaz. Yine de tercih sizin alırsanız hayırlı olsun güzel araba.
    Hocam 143 olan manuelmis.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.