Şimdi Ara

Araç alımında sona geliyorum.1.0 tfsi kötü motor değil, üzmezmis. A3 sportback içerir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söyleriz, silindir hacmi düştükçe hem silindir için sıcaklık seviyesi seviyesi güce bağlı olarak sabit kalmıyor, parabolik olarak artıyor (böyle olmasa 0.5lt 55hp turbo motor da sorun olmazdı), hemde araç ağırlığı 2.0lt 240'hp'ye göre yarıya inmediği için toplamda daha yüksek turbo basıncı ile motora yük bindiriyorsun. 240hp araç 1500kg iken A3 750kg olsaydı kabaca benzer motor yükleri ile yürüyecekleri için fark olmazdı ama A3'de 1300kg'lerde geziği için öyle olmuyor. 1.0 motor sorun çıkarır 2.0 çıkarmaz demiyorum bu arada, sorunduğun için söylüyorum ama ortada çok düşük silindir hacmi, buna rağmen yüksek güç, yüksek stres ve yüksek ağırlık mevzusu var.

Konuya gelince, son BMW 118i'leri çok uyguna veriyor diye biliyorum şu ara. Yine son teklif fiyatı A3'ten yüksek olur ama araba bariz A3'ten iyi.

• Cok para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Komşuda aynı araç var . Uzun yolda hızlı giderken çok yakıyor bence ön cam bencede basık. Koltukları golfe göre kalitesidi oda 3 ay önce aldı o fiyata .

Bence 180 bin verlmemeli golf highline daha iyi bir seçim bence .

Biz 2 ay önce a4 spor aldık 235 e 1.4 150

Arada 45 bin tl var düşününce mantıklı değil o fiyata. Çok etkilemek istemem seni.

• Bende sıfır dizel manualini 4-5 ay önce 129.500 liraya aldım fikir verme açısından.

• quote:

DSG patmalasi forum efsanesi.

Konu sahibinin mesajı. Vag dışında alternatif sunmayın derim :)
  • Lütfen rica ediyorum civic ve yalıtım kelimelerini aynı cümlede kullanmayın
    7 sene bindim lanet olsun dedim sattım vallahi kuşakta duyu kaybı olacaktı artık dış sesten 2012 model 60 binddki aracı adam geldi 79 bin saydı aldı gitti 7 yaşındaki civiğe 79 bin saydı adam güle güle binsinde Allah akılda versin yenisinede geniş olmasından dolayı bakim dedim, aynı teneke aynı dandik malzeme aynı rezil yalıtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 17 Nisan 2019; 10:47:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Mercedes s serisi öneririm size.
  • Bu ortamda kesinlikle tek bayi ile sınırlı kalmayın. Ayrıca audi her zaman pazarlıkla fiyat düşen bir firmadır. Aklınızda bulunsun bence.
  • idemo kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum geçen hafta konu sahibinin dediği bayide aynı aracı görmeye gittim hiç pazarlık yapmadım 179 dedi teste çıktım okey dedim çıktım

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Kaçamak cevap verme üstad
    Zeytinyağı tenekesi gibi sacı olmasın, i30 kadar yalıtımı olsun yeter tek iyi tarafı yağını koy gez yolda bırakmaz e 30 yıllık motor sanzuman bozulmasın
    1.5 turbosuma çok zorlamadan 25 lt yaktırdım bu arada

Normalde de 20litre yakıyor zaten. A3 1.0 ın 5 litre yaktığı yerde 20litre yakar.

Diyeceğimi dedim. Her aracın özelliği farklı. Bir araç her konuda en iyi olsa herkes onu alır. Hondanın iyi olduğu yanları yazdım. Daha uyguna çok fazla şey sunuyor. Yalıtım çok önemliyse almazsın ama tutup da o kadar iyi yanını da hiç edemezsin. Yol tutuş, performans, sürüş keyfi, tasarım genişlik vs kıyaslanamaz a3 le. Yalıtım için de çok önemliyse gider dışarıda yaptırırsın zor bir şey değil.

• Güzel indirim olmadıkça audi almam. 195e a4 deri koltuk sattılar bir ara, normal fiyatından alanlar büyük zarar etti. Birkaç yıl önce aynı durum a3 te oldu. Pat diye fiyat indiriyorlar.

• 2016 aralık 84 bin 2017 aralık 100 bin sıfır a3 sattılar

Sadece geniş araba tol başka hiçbirşeyine katılmıyorum orasıburası ayrı oynayan tasarımlar çabuk eskir yüzüne bakılmaz 2 sene sonra vw grubunun sade tasarımları yıllar sonra efsane olur

• Ben dün Leon 1.2 TSI dan inip 1.6 dizel 136 HP bir araç test ettim. Hafif yokuş çıkıyoruz Sol şeride geçip gaza abandım bu arada sol şeritten arkadan da kamyonet tarzında bir araç geliyordu. Kendi aracımdan alışık olduğum üzere uzar giderim diye düşündüm. Araç dizel ya yokuşta iyi gidecek haliyle. Gaza abandım fakat araç alışık olmadığım şekilde yavaş ivmelendi. Arkadaki kamyonet o kadar yaklaştı ki bi an çarpacak sandım. İlk düzlükte sağa geçip yavaş devam ettim.
    Oo olur mu öyle şey egea civic corolla, a3 golf ve 320 gibi araçlara bin basar yalıtımda hiç golfle egeayı civicle a3ü nasıl bir tutarsınız? Günah günah 😀

"Yol tutuş, performans, sürüş keyfi, tasarım genişlik vs kıyaslanamaz a3 le"
    Kesinlikle haklısın, civic kim oluyor da a3den bu yönleriyle iyi olacak yarışamaz bile ama genişlik konusunda haksızlık etme civic daha geniş geri kalan bütün konularda bir zahmet premium araçla orta segment bir aracı kıyaslamaya değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C70E2 -- 17 Nisan 2019; 15:46:2 >
  • İroninin dibine vurmuşsun beynim yandı bilader 😁
    Her vag forumuna bi japoncu trol lazım idare et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 17 Nisan 2019; 15:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Ben dün Leon 1.2 TSI dan inip 1.6 dizel 136 HP bir araç test ettim. Hafif yokuş çıkıyoruz Sol şeride geçip gaza abandım bu arada sol şeritten arkadan da kamyonet tarzında bir araç geliyordu. Kendi aracımdan alışık olduğum üzere uzar giderim diye düşündüm. Araç dizel ya yokuşta iyi gidecek haliyle. Gaza abandım fakat araç alışık olmadığım şekilde yavaş ivmelendi. Arkadaki kamyonet o kadar yaklaştı ki bi an çarpacak sandım. İlk düzlükte sağa geçip yavaş devam ettim.
    Bu kadar insan da salakti, yedi bunu.

Ben de gecen bi 1.4 tsi 110 hp arac kullandim, arkadas verdi, sol seride ciktim, dipgaz gidiyorum, arkadan bi fiat bis bana sellektor yapiyor.
    Bu nasil bi arac dedim boyle....

Bizim deyimiz nasil di, "oyle hikayeye boyle son" mu, yoksa bi degisigi miydi neydi????

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi gibi gidebilmesi için en az 2.0 200hp dizel lazım. O da 1.2 tsi nin iki katı kadar yakıt tüketir.

Boşuna test etme. En birinci araç seat leon 1.2 tsi. Ötesi yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.