quote:Orijinalden alıntı: az sakallı dede Selam beyler, Nisan'da aldığım aracın benden önce 1500tl civarı HGS cezası var. Bu beni bağlar mı? O hgs cezası bir önceki sahibi adına kayıtlı sizinle ilgisi yok
quote:Orijinalden alıntı: liverpol quote:Orijinalden alıntı: az sakallı dede Selam beyler, Nisan'da aldığım aracın benden önce 1500tl civarı HGS cezası var. Bu beni bağlar mı? O hgs cezası bir önceki sahibi adına kayıtlı sizinle ilgisi yok Teşekkürler hocam. Bu konuda eminmisiniz? ptt veya karayolalrında bu konuyla ilgili bi işlem yapmam gerekiyormu acaba?
quote:Orijinalden alıntı: az sakallı dede quote:Orijinalden alıntı: liverpol quote:Orijinalden alıntı: az sakallı dede Selam beyler, Nisan'da aldığım aracın benden önce 1500tl civarı HGS cezası var. Bu beni bağlar mı? O hgs cezası bir önceki sahibi adına kayıtlı sizinle ilgisi yok Teşekkürler hocam. Bu konuda eminmisiniz? ptt veya karayolalrında bu konuyla ilgili bi işlem yapmam gerekiyormu acaba? isterseniz 1. köprü girişindeki hgs merkezine kendinizde sorabilirsiniz