Şimdi Ara

Araç Alınmında Yardım Lütfen 2009 Megan II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Öncelikle Forumda Yeni Olduğum İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var. 2009 Megan II 1.5 dCi Authentique 82bin Kilometrede Yaklasık 27Bin Tl Civarında Alacağım Arabayı.Değişen Boyası Yok.Sizce Arabayı Almalımıyım Ne Kadar Yakar Sorunları Olurmu Alırken Nelere Dıkkat Etmeleyim Yardımlarınızı Bekliyorum.

• 3 gündür kimse cevap yazmamış bu megane forumu çok sakin heralde? Bende megane alacağım 2005 dynamique 1.5 dCi 138000 de 24250 gibi bırakacak arkadaş. aynı kaza boya değişen yok. bu megane larda authentique en boşu bildiğim kadarı ile daha donamlısına bakın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 5 Mart 2013; 23:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clorsk

Arkadaslar Öncelikle Forumda Yeni Olduğum İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var. 2009 Megan II 1.5 dCi Authentique 82bin Kilometrede Yaklasık 27Bin Tl Civarında Alacağım Arabayı.Değişen Boyası Yok.Sizce Arabayı Almalımıyım Ne Kadar Yakar Sorunları Olurmu Alırken Nelere Dıkkat Etmeleyim Yardımlarınızı Bekliyorum.

Çok az yakar merak etmeyin sorun falanda çıkartmaz.
    Ama authentıque düşük donanım olduğu için zamanla keşke şunlarda olsaydı demeyin sonra
  • quote:

Arkadaslar Öncelikle Forumda Yeni Olduğum İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var. 2009 Megan II 1.5 dCi Authentique 82bin Kilometrede Yaklasık 27Bin Tl Civarında Alacağım Arabayı.Değişen Boyası Yok.Sizce Arabayı Almalımıyım Ne Kadar Yakar Sorunları Olurmu Alırken Nelere Dıkkat Etmeleyim Yardımlarınızı Bekliyorum.

42500 km de ki benzinli otantik aracımı 27 250 ye nakit satmıştım.. dizeli az yakar çok gıcırdar kapılar

servise götür göster.. içine siniyorsa al geç..

• Aracı Bölgenin Yetkili Servisinden Aldığım İçin İçim Biraz Daha Rahat Doğrusu Sizin Aracınız Ne Kadar Yakmaktadır ?
  • quote:

Aracı Bölgenin Yetkili Servisinden Aldığım İçin İçim Biraz Daha Rahat Doğrusu Sizin Aracınız Ne Kadar Yakmaktadır ?

güle güle kullanın benım sattıgım benzınlıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.