Şimdi Ara

Araç Bakım Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam araba alacak ve yeni model düşük km olmasını istiyor ben ise eskisi olsun BMW olsun diyorum.
    Belli bir noktada anlaştık ancak ben arabayı aldığımda tüm masraflarını gidereceğimki daha sonrasında büyük masraflar çıkmasın diye düşünüyorum bu yüzden bir bakım listesi çıkardım.
    Liste biraz kabarık ancak dedidiğim gibi aracın kusursuz çalışmasını ve sanayiye düşürmemesini istiyorum sizden isteğim bu liste sanayide kaça patlar? Serviste kaça patlar? Aracı daha almadığımız için şu iki modelinde toplam fiyatını yazarsanız iyi olur.
    BMW 316i 2016 - 2016 170.000 - 180.000 km.
    BMW 320i ed 2015 - 2016 170.000 - 180.000 km.

Liste;
    Triger seti değişimi.
    V kayışı değişimi.
    Direksiyon yağı değişimi.
    Fren yağı değişimi.
    Fren hidroliği değişimi.
    Motor yağı değişimi.
    Şanzıman yağı değişimi.
    Hava filtresi değişimi.
    Yağ filtresi değişimi.
    Polen filtresi değişimi.
    Yakıt filtresi değişimi.
    Buji değişimi.
    Karter tapa contası değişimi.
    Antifriz değişimi.
    Rot balans ayarı.
    Subap ayarı.
    Süspansiyon kontrolleri.
    Egzoz sistemi kontrolü.
    Kısma subapı temizliği.
    Yakıt enjektör temizliği.

Şu ikisinin fiyatını listesen ayrı yazarsanız iyi olur;
    Baskı balata.
    Fren diskleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Alınmayacak iki araç, alınmayacak km'lerde iki araç.

• Listenin çoğu normal senelik periyodik bakım, ekstra bir şey yok. Zaten filtre ve sıvı bakımı genel olarak 2.el araba aldıktan sonra yapılan normal şeyler. Triger zinciri, turbo oringleri, devirdaim, genleşme kabı, selenoid valfi vs diye liste uzar gider. Asıl onlara bakmak lazım. Ayrıca hepsini yapsan bile o kmde bir n13 için kimse sorun çıkarmama garantisi vermez.

• Aslan besleyen, yemini düşünmez

Yemini düşünen, Aslan beslemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 27 Haziran 2024; 9:27:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta sanayide dizel araç için 4 adet filtre ve yağ değişim işçiliğine 750 TL + kredi kartı tek çekim ödedim...

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.
    Peki böyle bir araç almak ne kadar mantıklı?
    Aracı 3 sene civarı kullanacağım bana büyük masraflar çıkarır mı?
    Mazot parası sıkıntı değil, ancak sürekli arıza çıkarması her ay sanayiye uğramam benim için büyük sorun olur, hele ki şuan kullandığım araç 2010 model Fiorino.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temiz yasli dededen bulabilirsen al derim yoksa apaci tayfa bu arabalarin canini okuyor. Bu arada 1.5 3 silindirli motoru dusunme. 1.6 dusun eger ille bu model olacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B433DA15 -- 27 Haziran 2024; 18:17:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Bakımı
    8 yıl önce açıldı
    corolla bakım masrafı
    3 hafta önce açıldı
    2023 Sıfır Km Araç Fiyatları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ,
    Babaniz basina bela almasin , normal 3.20i 2.0 motor 184 ps benzinli bakin , pejo motorlar basinizi agritir.
    Bakim için yetkili servis fiyati sanayinin x2 sidir, eğer sanayi orijinal yağ+ parça kullanirsa x1.5 kati kadar masrafiniz olur. BMW zamaninda bakmistim oradan biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.