Şimdi Ara

Araç bakım ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar araçlarınızda hangi km bakımı ne kadar tutuyor-tuttu acaba? Konu herkesin ilgisini çekebilir, yapacaklara model olabilir diye düşündüm.

Ben bugün astra j sedan 1.4T lpg'li 60bin km bakım yaptırdım. Yetkili servisini arayıp teklif istedim. Bana 1200tl'den 1000tl'ye düşürdü. Zincir falan da değiştirceklerdi. Dedim kalsın.

Sanayiye gittim. Muadil servise girdim. 250tl +buji değişirse 100tl'ye yakın o olur + işçilik dedi.

Kendi ustama götürdüm. Bujiler iyi çıktı. Fren balata iyiydi, 1 sene olduydu zaten baktıralı, onlara da dokunmadık. Normal klasik bakımı (filtreler, yağ vs..) işçilik dahil 310 tl verdim. Ekstra iç kabin stop lambası led'i patlamış yeni farkettim. 30tl'ye de onu yaptırdım.

Lpg'ye de 40 tl yıllık bakım ücreti verdim. Filtresi değişti, kablolara bakıldı, bilgisayardan ayarlarına bakıldı, yapıldı bitti.

Toplamda lpg ve stop lambası led'i dahil 380 tl. Normal geldi bana.

• Leon FR ACT Manuel 2015

15000-> 549 TL

30000-> 788 TL

30.000 bakımında ekstradan bujiler değişti.

*Yetkili Servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 3 Eylül 2016; 21:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Leon FR ACT Manuel 2015

15000-> 549 TL

30000-> 788 TL

30.000 bakımında ekstradan bujiler değişti.

Yetkili serviste yaptırdınız sanırım
  • Daha bugün 10 bin bakımı yaptırdım
    Yağ değişimi 7 lt
    Yağ filtresi
    Hava filtresi
    Motor temizliği

310 tl
    Araç E39 530i
  • Bakımı yaptırmalı bir iki ay oluyor.

2014 İbiza 45.000 bakımı 500₺ falan tutmuştu herhalde, yarın faturalara bakmam lazım
  • 2 ay once 10 bin bakimi. Filtreler+bujiler+4lt castrol 10w40+iscilik 170tlye hallettim.
    Filtreleri yagi bujiyi yedek parcacidan aldim. Gidip ustama yaptirdim.
    1200 lira servise vermeyin yaziktir gunahtir.
  • 2-3 haftayı buldu sanırım sanayide 66.000 bakıma gittik 300 tl tuttu filtreler balata ve yağ değişti , fren diskleri tornalandı 300 kağıt...

WV Polo 1.2 araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

2-3 haftayı buldu sanırım sanayide 66.000 bakıma gittik 300 tl tuttu filtreler balata ve yağ değişti , fren diskleri tornalandı 300 kağıt...

WV Polo 1.2 araç...
    Citröen C4 standart bakım (yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi), ön silecekler orijinal, dot 4 fren hidroliği değişimi hepsi 640 TL Yetkili Citröen Servis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

2-3 haftayı buldu sanırım sanayide 66.000 bakıma gittik 300 tl tuttu filtreler balata ve yağ değişti , fren diskleri tornalandı 300 kağıt...

WV Polo 1.2 araç...

Gayet uygun bence. 310 tl tuttu benim bakım. Frenlere dokunma gereği duymadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamSecret

2 ay once 10 bin bakimi. Filtreler+bujiler+4lt castrol 10w40+iscilik 170tlye hallettim.

Parçalar ucuzmuş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: abeetox

quote:

Orijinalden alıntı: TeamSecret

2 ay once 10 bin bakimi. Filtreler+bujiler+4lt castrol 10w40+iscilik 170tlye hallettim.

Parçalar ucuzmuş hocam

Alıntıları Göster
    bugün 30.000 bakımını yaptırdım imzamdaki araca 610 TL
  • periyodik bakım Chevrolet Aveo 2011 model. 280tl verdim. Km 52bin.
    5.5 lt yağ aldı saskinim 😊😊
  • Mitsubishi ASX 60.000 bakimi yetkili servis Sevtaş ta 189 lira

Yağ filtresi polen filtresi 4.2 lt motor yagi hava filtresi
  • Galiba parçaları servis verdi. Benim merak ettiğim parçaları biz götürsek filtre yağ değişimi ve buji değişimi işçilik olarak ne kadar tutar? (parçalar bizden olacak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Galiba parçaları servis verdi. Benim merak ettiğim parçaları biz götürsek filtre yağ değişimi ve buji değişimi işçilik olarak ne kadar tutar? (parçalar bizden olacak)

Bizim burda sektör geniş herkes dilediğini alıyor. 40tl-80 tl arası değişiyor. Yetkili servisler dahil değil bu dediğime. ÖZEL servisler sanki daha uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Mitsubishi ASX 60.000 bakimi yetkili servis Sevtaş ta 189 lira

Yağ filtresi polen filtresi 4.2 lt motor yagi hava filtresi

Sizin işçilik ucuzmus hocam
  • 2014 skoda superb 120binlik bakım için 1900 küsür para istediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abeetox

2014 skoda superb 120binlik bakım için 1900 küsür para istediler
    Neler değişecekmiş ? triger falan da mı değişecek ?
  • Evet triger kayış ağır bakıma girecek. Normal mi
  • bu yıl leon bakımı yaptıran var mı özelde veya yetkili serviste? telefonla sordum 45 000 bakımını kampanyalı 750 dedi bana çok geldi yağ ve filtreler için ama :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.