Şimdi Ara

Renault Periyodik Bakım Fiyatları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
37.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bugün 2016 model megane 4 aracım için 2. periyoduk bakımı için fiyat teklifi aldım yetkili servisten 1400 tl dedi ilk başta ama sonra 17 sinden sonra %20 indirim olacakmış 1100 TL ye olur dedi.Geçen sene 600 tl ye yaptırmıştım.Acaba yakın zamanda fiyat alan yada bakım yaptıran var mı fiyat paylaşabilir mi?

• Renault değil ama fikir vermesi açısından söylüyorum.

Bende de 2017 Otomatik Civic Eco var LPG'li.

20.000 bakımına 1100 diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 14 Haziran 2019; 15:57:45 >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Sanırım fiyatlar artık bu seviyede buna da alışacağız artık
  • Fabia 3
    2016 model
    45000 bakım
    1000 tl civarı tuttu.Ekstradan balatalar değişti 800 de o 1800.
  • Çok pahalı.En fazla 400 tl eder.
    Rs Civic için 2100 lira ödedik diyen iki arkadaş vardı forumda ama 30.000 bakımı cvt şanzıman yağı da değişmiş sanırım.

Ben de az önce aradım lpg yok Civic Elegance 2018 ilk bakım daha 9000 km olmadı ama yılı doldu diye, 1000 lira dediler normal fiyatı. Neler var sormadım ama bir saatte teslim ederiz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E hani Honda pahalı reno ucuzdu bakımda, aynı para
    Ama sizin araç kaç km de?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Bakım Fiyatı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renaultun kampanyasını seviyorum, adamlar neredeyse saati saatine kampanyayı tekrarlıyorlar.

2009 model aracım vardı, her bakımda kampanyaya denk getiriyordum sanayi yolunu hiç bir zaman tutturmuyordu.
    Renault hatırladıgım kadarıyla
    Ekim kasım
    Nisan mayıs + haziran ayların net %20 kampanyasını acıyor.
    3 yaş üstüne %25-30 civarı acıyor.

Genelde renault tekel gibi hangi ildeki bayiye giderseniz gidin fiyatları degişmiyor.
    Siz emin olmak istiyorsanız aynı ildeki bir kaç servisi ve başka ildeki bir kaç servisi arayın kafanızdaki soru işaretini atın.

Benim ford aracım var, fordun belirlemil oldugu bakım ücreti sayfasında yazıyor lakin bulundugum bölgede 1 servis fordun belirlediği fiyatı isterken (tok servis) diger servisler cok daha düşük fiyatlar istiyor. Kendi kaarlarını düşürüp müşteri çekme politikası uyguluyorlar.

Tüm marka servisler standart %10 indirim yapıyor,
    İyi pazarlık yapılırsa %15de olabilir.

Renault aracı olup Ankarada olanlar
    Profesyonel usta ve kaliteli işçilik almak istiyorlarsa renault ORAY SERVİSİNİ tercih edebilirler.

Adamlar parayı 3. Planda tutuyor,
    Nedeni ise arızalanın bir parça vardır o parça yapılmayacak durumdaysa dürüst şekilde söyleyip degiştiriyorlar,
    Yapılacak durumu varsa zaten size söylemeden yapıp çıkıyorlar.
    1 sorun giderme
    2 müşteri memnuniyeti
    3 ücret

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Rs Civic için 2100 lira ödedik diyen iki arkadaş vardı forumda ama 30.000 bakımı cvt şanzıman yağı da değişmiş sanırım.

Ben de az önce aradım lpg yok Civic Elegance 2018 ilk bakım daha 9000 km olmadı ama yılı doldu diye, 1000 lira dediler normal fiyatı. Neler var sormadım ama bir saatte teslim ederiz dediler.
    CVT Yağı 2 yılda bir değişiyormuş. CVT Yağı değişirse 1750-1850 TL civarı tutar benim.

İlk bakıma bende 975 ödemiştim.

ilk 10.000 de yağ su ıvır zıvır değişiyor fazla bir şey yok hocam.
  • 2016 model aracın garantisi bitmiş durumda mı? Veya bir sonraki bakıma kadar bitecek mi? Eğer bitti veya bitecek ise Motrio bakım kiti ile 400-500 TL civarına yaptırabilirsin. Kendi yan sanayi kiti, yine Reno garantisi altında olan ürün bunlar. Orjinal Mazot fitresi eklenirse 600-700 TL aralığında olur, Motrio'nun kendi mazot filtresi kaç para aklımda değil ama orjinale yakın fiyat ise değmez orjinal kullanırsın.

Kendi orjinal bakımı ise aynen 800-900 TL, eğer mazot filtresi eklenirse 1100-1200 TL %20 indirim ile.
    Kitapçığa göre 40-50 bin km ya da 2 yıl diyorlar ama bazı servisler 30 bin bakımında yapmış cvt şanzıman yağı değişimini.

Yağ su diyorsun ama bir saate biter dedikleri iş için yine 1000 lira fazla değil mi o zaman?

• Aşırı pahalı kendiniz yaptırın. Tüm filtreleri orijinal alsanız bile maksimum 150TL tutar. Yağ ortalama 150 civarında. 100TL'de işçilik verseniz 400TL'ye yapılır.
  • Hocam ortalama o fiyat bandında şu anda bakım fiyatları. Daha ancak 100 tl daha ucuza bulursunuz daha da azı olmaz. Bende de kadjar var. 80 bin bakımı yapıldı ek olarak 4 takım fren balatası değişti. 2300 verdim servise rahatladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

E hani Honda pahalı reno ucuzdu bakımda, aynı para
    Ama sizin araç kaç km de?
    Kim dedi bunu bilmiyorum ama reno servis olarak çok pahalı geliyor bana.
    Benim rantacar işletmesi olan bir arkadaşım var anlaşmalı olduğu servis var.
    Bakıma 650 tl gibi bir fiyat ödedi.
    Aynı araba ve aynı bakım bana 900-1000 tl bandında çıktı.
  • opel 3 yaş ve üzeri standart araçlar 500 lira, insignia ve suv 600 lira
  • Servis aldigi parcalar ve el emeği karşiliğinda fazla aliyo kisacasi yaği kendin dahi alip götürsen 200 tl kar edersin ama el emeğidr 300/400tl civarinda geri kalan flitre olur oda sıkıntı olmaz sanayiden 20-30tl daha fazla o kadar

• 2015 golf benzinli.

Zubizu indirimi ile 865 tl'ye yaptırdım. Edirne Mercan .
  • Bütün firmalar aşağı yukarı aynı bakım fiyatları veriyor.
    Boşuna şu ucuz bu pahalı demeyin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum aracın dizelse bakım fiyatı normal çünkü 2. Bakım da renoların mazot filtresi değişiyor.

Mazot filtreside baya maliyetli bi ürün.

Bende 1.5 dCi Nissan var servis Mazot Filtresi değişecek bakıma 1750₺ istiyor.

Dışarda 5lt Liqui Molly Dpf Yağ 270₺
    Filtreler (Hava Polen Yağ) 150₺
    Mazot Filtresi Orjinal Ufi Marka 350₺
    100 lirada işçilik yazsan 870₺
    Hadi düz hesap 850₺ de.

1100 ₺ Serviste yapılan bakım dışardaki 850₺ lik bakıma göre kabul edilebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sıfır almıştım 7 yıldır daçya kullanıyorum sadece ilk bakımda servise götürdüm.reno servisleri müthiş pahalı ucuz diyenlerin alayı trol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.