Şimdi Ara

Renault Periyodik Bakım Fiyatları Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
37.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Captur dizel 2.yil bakımı manisa ordu otomativde 1070 tl dün itibari ile yaptirildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Arkadaşlar 1nci ağır bakım, periyodik bakım, edc şanzıman yağı, fren hidrolik değişimi, soğutma suyu değişimi, motor koruma, virüs temizliği %30 indirim dahil 3257 tl tuttu.
    Benim içime son derece sindi. Zaten şanzıman yağı, hidrolik yağının komple değişimi gibi işlemleri nasıl nerede yaptırayım diyordum. Yetkili serviste olması mutlu etti.
    Bunun yanında edc'de şanzıman kalibrasyonu diye bir olay gerçekten varmış arkadaşlar. Çift balata biribirinden farklı değerlerde aşınıyor. Bunları aynı mesafeye getirip baskıya yaklaştırıyorlar.
    Mesela sanayide yatırsaydım bu işlem gerçekleşmeyecekti.

Bu arada Renault elf ile anlaşmayı bitirip castrola geçmiş haberiniz olsun. Yağ değişiminden önce wurth karter temizleyici yaptık.
    Fiat reno için çok gerçekten ağır bakımda bu arada edcli aracınız kaç kmde baskı balata durumu nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Aracım 70binde. Ölçümlerde alınan değerlerin istanbul içi için çok iyi olduğunu ve 20bin km deki araçlarda rastlanan değerler olduğunu ve fren balatalarınada bakınca sürüş tarzımın çok iyi olduğundan bahsettiler.

• hb megane 4 dci edc için 50 bin bakımı kaça çıkar bilgisi olan var mı acaba?
    aracın garantisi bitti 2016 model.
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis için soruyorsaniz siz arayip fiyat alin. Bana %30 indirim çıkıyor. Kuru bakim sadece filtreler değişecek 1000 tl fiyat çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 26 Mayıs 2020; 16:37:27 >
  • Abooo acaba kaç olmuştur şimdi ben sanayiye yaptırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgs

Yetkili servis için soruyorsaniz siz arayip fiyat alin. Bana %30 indirim çıkıyor. Kuru bakim sadece filtreler değişecek 1000 tl fiyat çıktı.
    servisi yarın arayacağım artık, bu arada lokasyon istanbul ve şimdiye kadar servis dışında el süren olmadı araca, yetkili serviste yapıldı bakımlar hep.
    gerilerde bir arkadaş garanti bitse de sadece servis bakımlı araçlara indirim oluyor gibi bir şeyler söylemiş ama
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Evet benimde aynı şekilde. Ben Kadjar kullanıyorum %30 indirim çıktı. İstanbul Bika 980 tl fiyat verdi, çetaş 1000 tl.

• Reno'nun yan sanayi filtreleri ile serviste bakım yaptırırsan o da 450-500 TL. Opel o fiyata orjinal filtreler ile yapmıyor. Bu opsiyon Ford,PSA gibi başka araçlarda da var ayrıca. Reno'nun orjinal filtreleri oldukça kaliteli,yeri gelir iki bakım hava tutarak aynı filtreyi kullanabilirsin. 1000 TL altına bakım anca yan sanayi ile olur.

10 yaşını geçtiği zaman firmalar orjinal parça temin etmek zorunda değil. Kullanıcı açısında da orjinal parça pahalı olduğu için bu yaştaki araçlar çok basit bir kazada perte çıkıyor veya cebinden pahalı fiyatlara yaptırıyor. Çoğu kullanıcı bu yaşlarda aracını perte çıkarmak istemez aynı temizlikte araç bulması ayrı konu,sıfır araç zaten alabilecek durumda değil çoğu kişi.Meraklısı olan kişi ancak aracına orjinal kaporta parçası ister ama bu 10 bin araç varsa 1 tane ancak çıkar,o da Fransa'dan aynen aylar yıllar sonra gelir.

Reno gerek parça fiyatları gerek müşteri katılımları ile piyasada en makul yetkili servis fiyatlarını sunan firmalardan bir tanesidir yine de. Tabi en mantıklısı karmadır yani yetki servis ve sanayiyi aynı anda kullanmak. Ama çoğu kişi arabadan anlamadığı için bu biraz zor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Reno'nun yan sanayi filtreleri ile serviste bakım yaptırırsan o da 450-500 TL. Opel o fiyata orjinal filtreler ile yapmıyor. Bu opsiyon Ford,PSA gibi başka araçlarda da var ayrıca. Reno'nun orjinal filtreleri oldukça kaliteli,yeri gelir iki bakım hava tutarak aynı filtreyi kullanabilirsin. 1000 TL altına bakım anca yan sanayi ile olur.

10 yaşını geçtiği zaman firmalar orjinal parça temin etmek zorunda değil. Kullanıcı açısında da orjinal parça pahalı olduğu için bu yaştaki araçlar çok basit bir kazada perte çıkıyor veya cebinden pahalı fiyatlara yaptırıyor. Çoğu kullanıcı bu yaşlarda aracını perte çıkarmak istemez aynı temizlikte araç bulması ayrı konu,sıfır araç zaten alabilecek durumda değil çoğu kişi.Meraklısı olan kişi ancak aracına orjinal kaporta parçası ister ama bu 10 bin araç varsa 1 tane ancak çıkar,o da Fransa'dan aynen aylar yıllar sonra gelir.

Reno gerek parça fiyatları gerek müşteri katılımları ile piyasada en makul yetkili servis fiyatlarını sunan firmalardan bir tanesidir yine de. Tabi en mantıklısı karmadır yani yetki servis ve sanayiyi aynı anda kullanmak. Ama çoğu kişi arabadan anlamadığı için bu biraz zor oluyor.
    Aynen, geçen sefer yan sanayi yaptırmıştız, o yüzden fiyat düşükmüş. Orijinal ve yan sanayi arasında 200-250 tl fark vardı. Bu yıl orinal ürünler takıldı.

10 yaşını geçen araca yasal olarak parça sağlamak zorunda değil ama eğer sağlayamazsa, müşteri bir sonraki aracı farklı markadan alır. Müşterinin yeniden tercih etme olasılığı azalır.

Bence araç bakımında ucuza kaçmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Mazot filteresi ucuz takıldığı zaman soğuktan daha kolay etkileniyor. Ya akü çabuk bitiyor ya marş motoru hırpalanıyor. 3 kuruş kaçılan filtre yerine 5 kuruşluk başka masraf geliyor. Eskiden Reno'nun fiyatlarını sürekli eleştiriyordum ama şimdi sorun çıkmadığı sürece üçe beşe bakmamak lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

hb megane 4 dci edc için 50 bin bakımı kaça çıkar bilgisi olan var mı acaba?
    aracın garantisi bitti 2016 model.
    klasik bakım yanında fren yağı değişecekmiş, mazot filtresi 30 binde değiştiği için yeniden değiştirilmeyecekmiş.
    verdikleri fiyat 1075-1100 arası değişiyor.
  • 2019 model fabrikasyon lpgli dacia sandero turbo stepway için 725 tl fiyat verdiler.

yağ filtresi
    hava filtresi
    gaz filtresi
    polen filtresi
    yağ
  • 2015 Model Renault Fluence Icon EDC 110 BG aracım 90.000 km'ye geldi. Dün itibariyle genel bakıma girdi ve yetkili serviste değişen parçaları;

-Fren hidroliği ve DOT 4 Fren hidrolik sıvısı 500 ml
    -Sağ ve sol ön kapı gergileri ve kapı açma ile alakalı bir parça
    -Sol far için H7 ampul ve bagaj ışığı
    -Motor soğutma sıvısı
    -Yağ filtresi
    -Motor yağı
    -Egzantrik kayış kiti
    -Alt kayış+Gergi
    -Polen filtresi
    -Komple mazot filtresi
    -Hava filtresi
    -Karter tapa contası

Toplamda 3170 TL ödedim.
  • JohnAbruzzi kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz fiyatlar. 1000 lira tutmaz şurası.

• Son zamanda megane 4 periyodik bakim yaptıran oldumu

100bin bakimi icin 1000tl fiyat aldım normalde bu km de trigerde degismesi gerekiyormuş onuda ekleyinde fiyat 2500tl oluyor.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Kadjarda aynı ben 980 tl verdim 1 ay önce. Benim km düşük triger değişmedim fakat 100 bin kmde iseniz triger değiştirin.

• Periyoduk bakımınızı yaptırdınız mı bilmiyorum ama isterseniz arabamvar adlı uygulamaya bir göz atın. Periyoduk bakım için İstanbul'daki çoğu servisten tek tıkla fiyat alabilmenizi sağlayan bir uygulama. Gayet kullanışlı olduğunu düşünmekteyim. Ortalama fiyat belirleyebilirsiniz böylelikle içiniz rahat eder
  • Periyodik araç bakımları ile ilgili düzgün özel servisleri tercih etmenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.