Şimdi Ara

Renault Periyodik Bakım Fiyatları Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
37.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model clio 2 99 binde. Periyodik bakım için indirimli 740 TL fiyat teklifi yapıldı. Normal mi acaba? Yoksa diğer yetkili servislerden de fiyat almalımıyım?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isacc -- 3 Temmuz 2019; 14:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Duster 1.5 DCI 100.000 KM bakımı 980TL ye yaptırmıstık Yegenin Kampanyalı yaklasık 1 ay once ve Balatalar garantiyi bozmuyor diye biliyorum.Dısarda yaptırabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Evet balataları dışarıda değiştirebiliyoruz fakat araçta otomatik el freni olduğu için arka balata değişimde bilgisayardan frenleri bıraktırıyorlar. Bende herhangi bir problem yaşamamak için serviste değiştirdim. Sonra başıma daha büyük bela almak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Cumaya Renault dan 1nci ağır bakım için randevu aldım. 1nci ağır bakım yapılacak. %30 indirimle 2300 gibi tutacakmış. Muhtemelen bende ön fren balatalarıda çıkar. 70binde dahabhiç değişmedi. Her yağ değişiminde wurth karter temizleyi katkı ve motor koruma yaptırıyorum. Bakalım kaça çıkıcaz bu bakımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Bu Cumaya Renault dan 1nci ağır bakım için randevu aldım. 1nci ağır bakım yapılacak. %30 indirimle 2300 gibi tutacakmış. Muhtemelen bende ön fren balatalarıda çıkar. 70binde dahabhiç değişmedi. Her yağ değişiminde wurth karter temizleyi katkı ve motor koruma yaptırıyorum. Bakalım kaça çıkıcaz bu bakımdan.
    Aracınız model yılı nedir ? Ağır bakım deniyorsa triger kayışı değişiyor büyük ihtimal. Renault 1.5 dci larda triger değişimi 5 yıl yada 100 bin km diye geçiyor.
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    Selamlar, arabam 4.5 yaşında. Aynen dediğiniz gibi triger, alternatör kayışı, kayış gergisi ve periyodik bakımı kapsıyor. Aslında biraz daha zaman varda hazır %30 indirim yakalamışken fırsatı kaçırmak istemedim. Malum senede 1 geliyor bu günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustika -- 8 Nisan 2020; 23:34:13 >
  • Reno aracın garantisi bitse bile araç servis bakımlı ise katılım veriyor. Örneğin ABS beyni bozuldu 5000 TL ise yarısını onlar karşılıyor gibi yeri geliyor hemen hemen hepsini de karşılıyor gibi. Ayrıca kendi Motrio bakım paketi var garantisi bitmiş araçlarda onu da kullanabiliyorsunuz baya ucuza geliyor bakımlar (500-600 TL gibi ). Devirdaim Reno'lar da genelde sorun çıkartmaz gerek yok o yüzden bu ağır bakımda değiştirmeye.
  • Fiorino 2015 yetkisiz servis 600 tl 1.3mjet

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Siz motrio kullandınızmı hiç, benim araç 5.yılında 1 ay sonra bakım yaptırıcam. Geçen aracımın facebook grubunda baktım şuan normal bakım 860, motrioyada 450 tl demiş yetkili servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 9 Nisan 2020; 9:28:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 model Renault Latitude 1.5 Dci araca 1 hafta önce yetkili serviste 850 liraya bakım yaptırdım (mazot filtresi hariç).
  • Çok defa kullandım f/p ürünü. Fiyat farkı çok yoksa ikisi arasında mazot filtresini değiştireceğimde orjinal tercih ediyorum gerisi Motrio.

• kataruna kullanıcısına yanıt
    2012 lerin ağır bakım zamanı gelmedimi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

2012 lerin ağır bakım zamanı gelmedimi hocam
    Ağır bakımını geçen yıl yaptırdım Hocam.

• Yetkili serviste yaptırılan bakımda:

Filtreler
    Sıvılar, antifriz de dahil değişti. 4 litre Glaceol Rx Type D
    Direksiyon hidroliğine yağ eklendi.

Toplam fiyatı 1090 tl gibi bir şey tuttu. % 30 İndirim dahil.

Arkadaşım 2016 opel astra 1.4 turbonun bakımı yetkili serviste 450 tl'ye yaptırdı

Renault maalesef periyodik bakım konusunda çok çok çok pahalı. Alanlara bunu söylemek lazım. Dışarıda yaptırsan ucuz mazot filtresi falan kışın başa bela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 9 Nisan 2020; 20:39:44 >
  • Lafa gelince reno yerli üretim, ucuz yedek parça, ucuz yürütme maliyeti. F/p aracı.

• Hangi opel yetkili bayi, bizde götürdük 2016 1.4 astra otomatik enjoy plus 900 tlden kapı açtılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 fluence, 30.000 bakımına 1.000 ₺ dedi, garanti yok. Sanayide herkes tanıdık, gidip bizzat kendim aldım aynı ürünleri, kendim yaptırdım, balatalar dahil 400 e hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgs

Hangi opel yetkili bayi, bizde götürdük 2016 1.4 astra otomatik enjoy plus 900 tlden kapı açtılar.
    Opel Erdemir, ancak malum bazı dönemler % 30 - 40 gibi indirimler oluyor indirim döneminde gitmiştik. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum bu dediğim geçen yılın fiyatı.
    Benim bahsettiğim araçlar 2 adet astra 1.4 turbo otomatik Excellence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Lafa gelince reno yerli üretim, ucuz yedek parça, ucuz yürütme maliyeti. F/p aracı.
    Evet eğer merdiven altı üretim yağ koyarsanız, bakkalda bakım yaptırırsanız oldukça ucuz. Fakat daha sonra düzgün bakım yapırmadığı için bu servisten kaçtığınız ücretin bir kaç katını tamirciye bırakıp çıkarsınız. Araç kışın çalımaz vesaire sorunlar başgöstermeye başlar.

Ayrıca genellikle Reno araçlar kaza yaptığında, özellikle bir kaç yılı geçmiş yurt dışı üretimi araçlarda orijinal değil "orjinal yerli üretim" parça takar (bazı parçalarda). Geçen sefer benim arabaya vurdular, exper ile tartışıtım, yan sanayi yerine orijinal tampon istedim. Araç servisten çıkınca orjinalik raporu aldıracağım ona ögre iş yapın dedim. Tampon Fransa'dan 9 aya geldi

Renault ucuza satar ama serviste silkeler. 2006 Renault Kangoo bakım için indirimsiz fiyat 1100 - 1200 tl gibi bir şey.

• Arkadaşlar 1nci ağır bakım, periyodik bakım, edc şanzıman yağı, fren hidrolik değişimi, soğutma suyu değişimi, motor koruma, virüs temizliği %30 indirim dahil 3257 tl tuttu.
    Benim içime son derece sindi. Zaten şanzıman yağı, hidrolik yağının komple değişimi gibi işlemleri nasıl nerede yaptırayım diyordum. Yetkili serviste olması mutlu etti.
    Bunun yanında edc'de şanzıman kalibrasyonu diye bir olay gerçekten varmış arkadaşlar. Çift balata biribirinden farklı değerlerde aşınıyor. Bunları aynı mesafeye getirip baskıya yaklaştırıyorlar.
    Mesela sanayide yatırsaydım bu işlem gerçekleşmeyecekti.

Bu arada Renault elf ile anlaşmayı bitirip castrola geçmiş haberiniz olsun. Yağ değişiminden önce wurth karter temizleyici yaptık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.