< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Renault Periyodik Bakım Fiyatları Hakkında (5. sayfa)
-
-
Yakın zamanda Clio 4 0.9 Tce bakımı yaptıran oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karmadan kastınız nedir? Periyodiği özelde trigeri ya da başka ağır şeyleri yetkilide yaptırmak gibi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 24 Ekim 2021; 15:10:53 >
Konudan kastı tam bilemiyorum ama su var mesela bize yetkili Servis kendi demisti gidin Balataları dıssarda degistirin hem garantiyi etkilemiyor hem de bizde cok pahalı diye, EGR mesela bizim ki aldıgımızda arıza yapmıstı 2018 Mayıs o zaman Yetkili Servis 1900TL fiyat verdi biz 400TL ye kale Marka alıp 100 lira gibi bir ucrete taktırmıstık.Eger Garanti yoksa EGR de dısarda yaptırabilir Dizel ise mesela...
Karmadan kasıt su olabilir Ornegin ufak tefek isler icin Yetkili Servisten fiyat alıp gidilebilir.Biz fren hidroligi icin 150TL fiyat almıstık gecen sene Servisten Sanayi ile aynı fiyattı gittik Serviste yaptırdık.Hem 80 parca Kontrolu falan yapılıyor ve aracınızda ne var ne yok ogrenebiliyorsunuz.
Yine Reno zaman zaman kampanya yapıyor bir alt markası Motrio urunleri ile 3 yas ve ustu araclarda %40-50 indirim diyor o zaman Filtre,Yag degisimi uyguna gelebiliyor.
MAİS urunleri denildigi gibi cok kaliteli cogu MANN,VALEO,PURFLUX urunleri oluyor.
Garanti yoksa Triger Seti falan inanılmaz pahalı oluyor orada ben guvendigim bi ustaya taktırırım mesela...
-
Kaç lira kadar fark etmişti ki triger setinde? Ayrıca garantiye göre fiyatın değiştiğini ilk kez duydum hocam. gerçekten böyle bir olay var mı?
garantiye gore fiyat degisir demedim hocam kimi aracın garantisi bitse bile Servise devam ediyor onu demek istemistim.
Size sunu soyleyeyim Servisin kullandıgı Pierburg EGR icin MEgane 3 90BG DCI Sanayi 700 derken Servis aynı Pierburg a 1900TL demisti.
Kale yi 400 e almıstık.
Guncele gelelim.1 hafta Once 420 ye Triger 115 e 3 Litre Antifriz 110 a da V Kayısı aldım.usta da bugun taktırsan 350 TL alırım dedi mart ta taktıracagız.
Servis Triger e en az 800-850TL ceker.Triger İsciligine de 600-1000TL arası fiyat ceker.1500TL den assagı cıkmaz.
V Kayısına da 200-250 dese, Antifriz e de 200-250 dese en az 200 Lirası var.
Bu halde Parcalar 645TL verdim.350 de ustaya verseydim 1000TL Fark 1000TL, Yani Carpı 2 gibi...
-
1.320 tl imiş.Bir arkadaş yeni yaptırdı.Yeni kasa 1.000 cc olabilir araç.
-
Yakın zamanda 4 yaş üstü yıllık bakım yaptıran oldu mu?
Kasımda; (127bin km)
Yağ
Yağ filtresi
Hava filtresi
Polen filtresi
Mazot filtresi
Plakalık ampülü değişimi ve kumanda pili değişimi
2049₺
Aralıkta; (128bin km)
Termostat değişimi
Antifreze değişimi
Motor koruma
1886₺
2015 kadjar 1.5 dci edc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 12 Şubat 2022; 20:50:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde Türkiye'de tam tersi olurken dci motorda neden bu şekilde?
Clio 2020 Tce cvt 1.400 TL
Sebebi nedir? Neye dayanarak bunu söylediniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servise kızılacak birşey yok adı üstünde tavsiye edilen bakım aralığı daha önce de bakım yaptırabilirsin. Ayrıca genel tecrübe olarak söylemem lazım ki yılda 1 bakıma giren veya km zamanında, antifriz vb sıvıları zamanında değişmiş tabi orjinal veya o kalite de 1.5 dizel Reno motoru kolay kolay arıza vermez. Çoğu Reno aracı garantisi biter bitmez soluğu sanayi de alıyor, tabi uydur kaydır ürünler ile yapılan bakım sonucu ve en önemlisi antifiriz ya değişmiyor ya da en dandik koyulduğu için bitiyor. Reno gibi araçlarda en büyük sorun çok kalitesiz malzemeler ile bakım yapılması esas.
-
Clio CVT 1400Tl bakım ucreti bedava sayılır.Birader devamlı takip eder 30 bin bakımına 3400 40 bin bakımına 5100TL istenen Civicler,Jazzlar olabiliyor.
Adamlar yazıyor ben anlamıyorum biri Egea bolumunde yazmıs.Orjinal Filtreler 150Tl yag 300Tl Usta 100TL falan diye ya biz orjinali bilmiyoruz ya da cok fazla orjinal(!) var.
Megane 3 1.5 DCI 90BG Manuel 2012 Extreme var.Karbonlu Polen Filtresi Purflux,Mais,Mahle,MANN,UFİ gibi 150TL den assagı degil sadece bir Filtre,Hava Filtresi UFİ,Mais,MAHLE VB 100Tl den assagı degil, Yag Filtresi 50TL den assagı degil,Mazot Filtresi de Valeo,Ufi vb 250TL den assagı degil, 2 ay once aldıgımız Elf 5w30 DPF 5L RN720 350TL odedigimiz ucret buna 150-200TL de isciligi koy sadece Filtre,yag Bakımı Maliyeti Ortada...
Adam Bosch aldım hepsine 150TL verdim diyor ya da gidiyor Kagıt Filtreleri alıyor benim bakım 500 e cıktı diyor.
Anlatan adamlarda adam bir cakmak cakıyor hava Filtresine cayır cayır yanmaya baslıyor.Bu sekilde araba bakımı yapıyorlar.Sonra Motor gitti.Gitmesin de ne olsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 14 Şubat 2022; 6:44:24 >
-
Nerede 1400 TL hocam? Ankarada var mı bildiğiniz? X-tronic gerci aracımız ama ne kadar fark eder bilmoyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fictionpulp -- 17 Şubat 2022; 7:22:43 >
İnternette opar adı altında satılan filtrelerin alayı sahte. Sonra bakım yaptım oluyor işte.
Bu enflasyon koşullarında fiyat gayet uygun.
-
Yukarda arkadas yazmis 1400 diye ben de fiyat dogruysa bedava dedim.
Merhaba hocam, nerde acaba 1400?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X