Şimdi Ara

Fluence Ağır Bakım Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın triger kayışı,baskı balatası,fren diskleri ve fren balataları olmak üzere ağır bakımları yapılacak.

1-Fren diski ile fren balatası ayrı parçalar mı? Yani ikisini de ayrı ayrı mı almamız gerekiyor.
    2-Renault'un orjinal parçalarını almak istiyoruz. Renault'un orjinal parça markası nedir?
    3-Toplamda ne kadara mâl olacaktır?
    4-Kendi servisine verirsek malzemeleri biz mi alıyoruz onlar mı hallediyor?

-----------------------------------ARAÇ 105 HP 2011 MODEL FLUENCE 1.5 dCİ DİZEL-----------------------------------

• fren diskleri ve balatalar ayrı parçalardır. serviste ikisini de değiştirirler.

yetkili bir renault servisinden fiyat alabilirsiniz. araba bakıma girdiğinde fiyat artabilir.

servislerin dışarıdan parça kabul ettiğini hiç duymadım. bu forumda bir arkadaş yağ alıp servise verdiğini söylemişti. parça kabul edeceklerini zannetmiyorum çünkü yapılan işlere, takılan parçalara 2 sene garanti veriyorlar. dışarıdan gelen parçaya garanti veremeyecekleri için kabul etmezler.
  • Anladım teşekkür ederim gidip servisten fiyat almak daha mantıklı.
  • Serviste pahalıya mal oluyor, işin ehli bir ustaya kullanılacak parçaları kendiniz alıp verirseniz hem içiniz reahat eder hem de ucuza çıkarsınız. Servisler hiçbir zaman iyi işçilik ve güzel hizmet sunmuyorlar. Garantisi bitmiş araca hele hele renault gibi ustası bol bulunan bir araca dışarıdan iyi işlem yaptırırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.