Şimdi Ara

Ağır Hasarlı Araç İhalesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
19.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sigorta şirketlerinden ağır hasarlı araç alıp yaptırıp binmek istiyorum. Ancak bulduğum internet sitelerinde vergi levhası vs. istiyor.

Misal e-sovtaj diye bir sitede sigorta şirketlerinden toplama araçları satıyorlar. Güvenilir bir siteye benziyor. Ancak üye olmak istediğimde 8.000 tl üyelik ücreti istediler.

Ben bireysel bir kullanıcı olarak 1 adet araç almak istiyorum. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

• vergi levhan olacak, ticaret odası kaydın olacak, 8 bin lira üyelik ücreti değil teminat, 50 bin lira senet imzalayacaksın, yıllık 1200 lira civarı üyelik bedeli var, ayrıca araç alımında da ödeyeceğin rakamlar 2-3 bin liraları bulur, yani öyle ben bireysel olarak 1 adet araç almak istiyorum diye bu ihalelere girmek gibi bir durum yok, ha bu baktığından en düşük bedelli olanı, diğerlerinin bedelleri çok daha yüksek
  • Bu kadar teferruat ile uğraşacağına kaskosu olmayan kullanıcının kazalı arabasını al. Hem tramer kaydı olmaz hem de bu kadar eziyetle uğraşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Bu kadar teferruat ile uğraşacağına kaskosu olmayan kullanıcının kazalı arabasını al. Hem tramer kaydı olmaz hem de bu kadar eziyetle uğraşmazsın.

Tramer kaydı olmayınca ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Bu kadar teferruat ile uğraşacağına kaskosu olmayan kullanıcının kazalı arabasını al. Hem tramer kaydı olmaz hem de bu kadar eziyetle uğraşmazsın.

Güzelce topladıktan sonra kasko yaptırabileceksin. Ağır hasarlı araçları topladıktan sonra kasko yapmak dert. İnsanlar da bu yüzden yanaşmıyor ve satması zor oluyor. Ama düzgün toplandıktan sonra kaydı olmayan aracı inceletip alan daha fazladır. Alıcı zaten ekspere sokunca durumu belli oluyor. Ama kaydı olmadığı için kasko yaptırabilecek olması ağır hasarlıya göre daha rahat satılmasını sağlıyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Güzelce topladıktan sonra kasko yaptırabileceksin. Ağır hasarlı araçları topladıktan sonra kasko yapmak dert. İnsanlar da bu yüzden yanaşmıyor ve satması zor oluyor. Ama düzgün toplandıktan sonra kaydı olmayan aracı inceletip alan daha fazladır. Alıcı zaten ekspere sokunca durumu belli oluyor. Ama kaydı olmadığı için kasko yaptırabilecek olması ağır hasarlıya göre daha rahat satılmasını sağlıyor...

Bu açıdan düşünmemiştim. Haklısınız pert araçlara kasko çok sıkıntılı oluyor.

Bu arada imzanıza dikkat ettim. Bende Xiaomi mi5 64GB ve Yi action kamera kullanıyorum :)

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Benip alıp satma gibi bir derdim olmadığı için ağır hasarlı araç düşünmüştüm. Aynı oranda kazalı iki araçtan ağır hasar kaydı olan çok daha uygun fiyata gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    50 bin senet nedir yaa
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Ağır hasarlı araçlara hiç sıkıntısız kasko yapılabiliyor. Sigortam.net ten sorgulama yapabilirsiniz elinizide ağır hasar kayıtlı bir araç var ise. Bir çok firma teklif veriyor ve fiyatlar da öyle uçuk değil.
  • Merhaba;Sizin anlattıklarınız 8bin tl gibi istiyenler hep dolandırıcı siteleridir, bu sitelere kesinlikle güvenmeyiniz.Daha öncede birçok konuda detaylıca anlattığım siteyi tavsiye ediyorum.Bu sitedeki araçların %40’a yakınıda pert kaydı olmayıp sadece hasar kaydı oluyor.

Link:https://hasarliaracsatis.com/

@ecar limon
    Şuanda aktif olarak kullandığım transporter pert kayıtlı.Sigortam.net denedim ama gerek müşteri hizmetleri ve site kasko yapılmadığını belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 4 Ocak 2018; 20:7:33 >
  • Senyour kullanıcısına yanıt
    Ticari araç olmasından kaynaklanıyor olabilir. Belki de yaşı yüksektir. Pert kayıtlı Audi A3 2013 model kullanıyorum. Hasarsızlık indirimi vs de kullanarak normal fiyattan kasko yaptırdım. Sigortam.net ten de birçok sigorta şirketi teklif veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Merhaba;Sizin anlattıklarınız 8bin tl gibi istiyenler hep dolandırıcı siteleridir, bu sitelere kesinlikle güvenmeyiniz.Daha öncede birçok konuda detaylıca anlattığım siteyi tavsiye ediyorum.Bu sitedeki araçların %40’a yakınıda pert kaydı olmayıp sadece hasar kaydı oluyor.

Link:https://hasarliaracsatis.com/

@ecar limon
    Şuanda aktif olarak kullandığım transporter pert kayıtlı.Sigortam.net denedim ama gerek müşteri hizmetleri ve site kasko yapılmadığını belirtti.

8 bin teminat tamam da 50 bin senete aklım basmadı
    senet ciro edilebilir başkasına devredilebilir, haksız yere istenildiğinde icra dairesinden işleme koyulabilir
    varmıdır ki bu şartlarda bu işi yapan
  • Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Ancak araç 2012 model, bu yüzden yaşlan alakalı olduğunu tahmin etmiyorum.Bugün ve dün denememe rağmen malesef belge seri numarası yanlış diyor hem şirket aracımıza hemde transportera.Şansımı başka zaman deniyeceğim.

Zx636; 8bin tl istemesi kesinlikle normal değil.Canlı açık arttırmaya girmiyorsunuz, sadece internet sitesi üzerinden arttırmaya giriyorsunuz.Eğer site dolandırıcıysa? site bir kapansa nolacak.Normal bir site zaten size kesinlikle böyle bir teklif sunmaz, sadece dolandırıcı siteler yapar ve bu sitelere inananlar mevcut.
  • Hocam ne gibi bir araç arıyorsunuz? Size yardımcı olabilirim.
  • kayra39 kullanıcısına yanıt
    hocam bu konularda bilgili gibisiniz bende bişey sormak istiyorum 2014 opel astra 1,6 dizel sport stil aracım ile kaza yaptık yan airbagler açıldı ve arka aks kırıldı değişecek bunun dışında bişeyi yok. Servis 21.000 TL masraf çıkardı kasko aracı ağır hasarlı olarak ihaleye çıkardığını söyledi. Bu süreç nasıl işliyor aracım ihaleye göre pert yada onarım olacakmış ben 10 gündür bekliyorum kasko ikame araçta vermedi acaba süreç çok uzun mudur?
  • onrblt26 O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam, öncelikle geçmiş olsun.

Aracınızı büyük ihtimalle değer belirleme amaçlı ihaleye çıkarmışlar. Kendileri bir eşik fiyat belirlediler büyük ihtimalle, değer belirleme ihalesinde onun üstüne çıkan olursa satacaklar. Çıkmazsa bir daha ihaleye çıkabilir, onarım olabilir.

Sigorta acentenizi arayın, sıkıştırın, arabasızım deyin bekliyorum deyim ikame araç isteyin. Sigortalar devlet dairesi gibidir ağır çalışırlar. Bu arada hangi sigortadandı kasko?
  • kayra39 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada Bende Lüleburgazdayım :) sigorta ve kaskoyu interneet üzerinden generali den yaptırmıştım
  • onrblt26 O kullanıcısına yanıt
    Ben lüleburgazlıyım hocam ama istanbulda ikamet ediyorum. Hemşerilerle karşılaşmak güzel :) generalinin ihalelerine girmiyorum ama plakayı özelden bi atın bakayım isterseniz ihaleye çıkmış mı diye. Hemşerilere özel başkasına yapmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Ben lüleburgazlıyım hocam ama istanbulda ikamet ediyorum. Hemşerilerle karşılaşmak güzel :) generalinin ihalelerine girmiyorum ama plakayı özelden bi atın bakayım isterseniz ihaleye çıkmış mı diye. Hemşerilere özel başkasına yapmam
    üstad sektörün içindeyseniz bir pm atar mısınız? birlikte de çalışabiliriz plakalı ruhsatlı grubunda.
  • Bu sitelere bireysel kayıt olmak çok masraflı onun yerine güvenebiliceğiniz bir aracıyla ihaleye girmek daha doğru olur , benim akrabam bu işi yapıyordu sayesinde 10 a yakın araç alıp sattık bazılarını hiç görmedim bile .

Fakat piyasa eskisi gibi değil şu anda 3-5 binlik hasar kaydını bile dert ediyorlar satmaya kalktığında baya sitres oluyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.