Şimdi Ara

Toyota auris 2012 ağır bakım-debriyaj tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,2012 1.4 d 90 HP 107.xxx km aracımızı satmayı düşünüyoruz. Arabanın 2. Sahibiyiz eksikleri görmek için yetkili servise götürdük.sizce neler yapmalıyız?

-Egr temizleme (+400 civarı istediler dışarıda yaptırdım 100 TL’ye )
    -4 lastik değişmesi gerekiyor aşırı sallıyor
    -ön takımda arıza var aşırı şekilde sola çekiyor (salıncaklar değişmeliymiş orijinal 1600 tl tanesi dışarıda 400 tl) ve direksiyon kutusu 700 tl tamir dediler.
    -debriyaj değişimi için 2600 tl dediler (dışarıda orijinal parçalarla)
    -Serviste sadece yağ filtre ve kayış değişimi yapıldı fahiş fiyatlardan dolayı dışarıda aldım hava filtrelerini poleni vs.. ağır bakımı 1600 tl tuttu

Yaklaşık 8.000 tl hasar kaydı çıkıyor 1000 tl ayna değişmiş-amortisör,davlumbaz ve far tampon değişimi yapılmış.

Bu arabayı yaptırıp mı satalım? Yoksa direkt olarak expertiz+ sahibindene mi koyalım ? Düşündüğüm rakam 60-65k arasında.

90 k bütçe ile corolla cvt dizel veya pejo bluehdi 308 düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş Makinesi kullandığımdan dolayı valeo-aisin gibi markalara güveniyorum dışarıda 1300 tllik debriyajı setleri bu arabaya uyar mı? Kodu vs nasıl öğrenebilirim

• Bu masraflari yaptir faturalarin fotosu cek ilana koy. Ulkemiz musluman ulkesi olmasina ragman en cok sahtekarlik ulkemizde oluyor maalesef. Eger yaptirmadan satmak istersen ölü fiyati teklif ederler ama yaptirip satarsan gec satilir ama satilir. Yaptirip sat alan kisi dua etsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama fikir alayım dedim,aracı annem kullanıyor satma durumunda her eksiğini belirterek satıcaz varsın 3-5k eksiğe verelim ama içimiz rahat olsun.

2.elde güvensizlikten dolayı Manisa Turgutludan 500 km mesafedeki tarcanlara götürmeyi düşünüyorum yeni arabamızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72FDED527

Yorumunuz için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama fikir alayım dedim,aracı annem kullanıyor satma durumunda her eksiğini belirterek satıcaz varsın 3-5k eksiğe verelim ama içimiz rahat olsun.

2.elde güvensizlikten dolayı Manisa Turgutludan 500 km mesafedeki tarcanlara götürmeyi düşünüyorum yeni arabamızı.
    Araç manuel mi yoksa yarı otomatik mi 2600 manuel baskı seti için pahalı dışarda 1500e yaptır

• Manuel,İzmir’de nerede yaptırabilirim? Servisten orijinal parça maliyeti nasıl olur?

• EGR temizletme sebebi nedir ? Bir de o model yılında servis geri çağırması mevcut intercooler ve airbag nedeni ile. Servise şase numarası ile sordurun.
    Aynı araçtan bende 100bin km de mevcuttu, sağ ön aks kafası bozulmustu sadece. Yağ bakımı sanayide 300 liraya falan yaptırıyordum. Manuel araç için 2600 lira baskı balata seti için çok pahalı. Volant, debriyaj rulmanı vs değişecekse ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk önce arızaları&değişmesi gerekenleri öğrenmek için yetkili servise götürdük orada debriyaj,egr temizliği,vs işlemlerin yapılması gerektiği söyledi.

Egr kurum bağlamış o yüzden temizlettim.

Debriyaj balatası için aisin e 1300 tl fiyat aldım,detayları çok araştırmadım.
  • Merhaba
    toyota için dalay otoya gidebilirsiniz.
    1. sanayidedir. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.