Şimdi Ara

araç bakımında yetkili servisler mi? yoksa sanayideki özel servisler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    acizane sizlerle yaşadığım olayı aktardıktan sonra kendi kendinize yetkili servis mi? sanayilerdeki özel servisler mi? cevaplayıp karar veriniz.2006 yılında VW den sıfır jetta bir araç aldım ve tam 5 yıl kullandım.aracımı kapalı garajda muhafaza edip sadece tabancalı yıkama yaptırdım. 2011 yılında bir ev işi için satmak istedim ve ilana ilk sahibi, 48 bin km, orjinal araç diye yazdım. aracımla ilgilenen arkadaşlarla araca baktırmak için her ekspere gidişimizde eksperler aracın boya değerleri tutmuyor diyorlar ve aramızda tartışma yaşanıyordu. en son bir eksper bana aracın sağ kapı sacının değişik olduğunu oynanan vida başlarını göstererek ispat etti ve ben orada alıcı arkadaşa karşı yaşadığım rezaleti, kepazeliği hiç unutmuyorum. sonra ekspere ben bu işler nasıl oluyor? diye sorduğumda eksber bana; beyefendi siz aracı aldığınız bayiden (Aydın-lena otomotiv) almadan önce arcın tırdan indirilişini gördünüz mü? ya da yetkili servislere teslim ettiğinizde (ankara-eskihisar, eskişehir-güçlü, d.bakır-dicle) hiç aracınızın bakımını seyrettiniz mi? mesela aracınızın acemi ustalar tarafından vurulup parçasının değiştirilmediğinden emin misiniz? ben tabiki bu sorular karşısında sadece şaşkınlık ve hayret duygularıyla pes diyebildim. sonra aracımı haliyle daha ucuza verdim. doğuş oto ve VW'den yetkili birilerine asla ulaşamadım. çünkü kaale bile almadılar. hukukçu bir arkadaşımın tavsiyesiyle dava açmak için noterden protesto çektim ama yurt dışı işlerim nedeniyle yasal süreci takip edemedim. sadece VW den uyduruk bir eleman aradı ve sorunu dinledi, bir özür bile dilemediler.
    bir daha sıfır alacak olsam inanın önce dışarılardaki bir ekspere baktırırım ve size bunu tavsiye ederim.
    ikinci 2011 yılında beri sanayideki (ankara-şaşmaz ve ivedik organize, ostim) emektar ustalara gidyorum ve hem adam gibi candan sıcak muhabbet ediyorum hem de her kafama takılanı orada yerinde çözüyorum. bu nedenle 2011 den beri bir tane bile sorun yaşamadım. her arkadaşımda bunu tavsiye ederim. böylece şu burnu kalkık firmaların servislerinde hem kazık yemez hemde aldatılmazsınız.
    herkese saygılarımla.

• özel servise giderim parçalarımı önceden alırım montajını yaptırırım... yaptırırken ustayla muhabbet sohbet...

haaa derseniz ben yapılan işçiliğin arkasında duran bir fima istiyorum (yanlış anlaşılmasın ) yine kurumsallaşmış fiş fatura kesen birçok tamirhane var... siz oturun bir köşede çayınızı içerken aracın yapılışını izleyin fişinizi alın fişte yapılan işlemlerin adı ve ücretinin yazdığına emin olun... sıkıntı çıkarsa iletişime geçin zorluk çıkarıyorlarsa faturanızla birlikte dava edin.
  • İlk bakımda yetkiliye gitmiştim , o günden sonra baskı balata hep problem çıkardı birsürü masraf yaptım birdaha gitmedim, sanayide eskiden gittiğim ustaya gidiyorum mis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Ford Connect var bitane. Ford servisinden ayrılıp sonradan kendi özel servisini açan bir ustam var. Ondan başkasına da güvenmem aracımı. Başka bir servise gitmiştim bu ustadan önce. Enjektör değiştirdim ve arabanın beynine yanlış kod atmışlar. Araba çalışmadı ve biraz uğraşıp çalışınca da mavi duman atmaya başlıyordu. Bir arkadaş sayesinde bu adamı buldum ve Fordun kendi makinesini almış zamanında ve onu bağlayıp aracın kodlarını attı. 2 aydır kullanıyorum araba resmen sıfır gibi gidişi var. Ne olursa oraya gidiyorum ve gidecem de.

Sizin olay çok ilginç olmuş gerçekten. Resmen sizi mağdur etmişler. Elinizden geleni yapın. Yazık günahtır ya.
  • sanayi ustasına güven olmaz
    ben sevmiyorum nefret ediyorum lanet ediyorum
    bir tane adam çıkmaz içlerinden.

ha ülkeye baktığında ülke ne kadar iyi niyetli bu da tartışılır.
  • durust usta bulabilirsen tabıkı sanayi iyidir. Amaonune gelen ustayım dıye geçiniyor dikkat etmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozer06

Değerli Arkadaşlar,
    acizane sizlerle yaşadığım olayı aktardıktan sonra kendi kendinize yetkili servis mi? sanayilerdeki özel servisler mi? cevaplayıp karar veriniz.2006 yılında VW den sıfır jetta bir araç aldım ve tam 5 yıl kullandım.aracımı kapalı garajda muhafaza edip sadece tabancalı yıkama yaptırdım. 2011 yılında bir ev işi için satmak istedim ve ilana ilk sahibi, 48 bin km, orjinal araç diye yazdım. aracımla ilgilenen arkadaşlarla araca baktırmak için her ekspere gidişimizde eksperler aracın boya değerleri tutmuyor diyorlar ve aramızda tartışma yaşanıyordu. en son bir eksper bana aracın sağ kapı sacının değişik olduğunu oynanan vida başlarını göstererek ispat etti ve ben orada alıcı arkadaşa karşı yaşadığım rezaleti, kepazeliği hiç unutmuyorum. sonra ekspere ben bu işler nasıl oluyor? diye sorduğumda eksber bana; beyefendi siz aracı aldığınız bayiden (Aydın-lena otomotiv) almadan önce arcın tırdan indirilişini gördünüz mü? ya da yetkili servislere teslim ettiğinizde (ankara-eskihisar, eskişehir-güçlü, d.bakır-dicle) hiç aracınızın bakımını seyrettiniz mi? mesela aracınızın acemi ustalar tarafından vurulup parçasının değiştirilmediğinden emin misiniz? ben tabiki bu sorular karşısında sadece şaşkınlık ve hayret duygularıyla pes diyebildim. sonra aracımı haliyle daha ucuza verdim. doğuş oto ve VW'den yetkili birilerine asla ulaşamadım. çünkü kaale bile almadılar. hukukçu bir arkadaşımın tavsiyesiyle dava açmak için noterden protesto çektim ama yurt dışı işlerim nedeniyle yasal süreci takip edemedim. sadece VW den uyduruk bir eleman aradı ve sorunu dinledi, bir özür bile dilemediler.
    bir daha sıfır alacak olsam inanın önce dışarılardaki bir ekspere baktırırım ve size bunu tavsiye ederim.
    ikinci 2011 yılında beri sanayideki (ankara-şaşmaz ve ivedik organize, ostim) emektar ustalara gidyorum ve hem adam gibi candan sıcak muhabbet ediyorum hem de her kafama takılanı orada yerinde çözüyorum. bu nedenle 2011 den beri bir tane bile sorun yaşamadım. her arkadaşımda bunu tavsiye ederim. böylece şu burnu kalkık firmaların servislerinde hem kazık yemez hemde aldatılmazsınız.
    herkese saygılarımla.

guvendiğiniz yerlerin ısım ve adres telefon bilgilerini paylaşırsanız guzel olur. Ama mesela bır hondacı bekirmi kadrimi oyle bişey vardı mesela gelen giden kazık yemişti inşallah o durum tekrarlanmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok onemli,araca dogrudan etki edecek mudahalelerde yetkili servis,daha kucuk capli operasyonlarda ozel servis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın bakımını nereye yaptırırsanız yaptırın ister tanıdık olsun ister özel servis ister yetkili servis fark etmez bir sandalye ve çay isteyin başında durun takip edin işi. O kadar para veriyoruz araçlara emeğimizi veriyoruz bunları korumamız gerekir. Sıfır araç aldığınız da en azından boya ölçüm cihazını isteyip bir kontrol yapılması iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmforever

Aracın bakımını nereye yaptırırsanız yaptırın ister tanıdık olsun ister özel servis ister yetkili servis fark etmez bir sandalye ve çay isteyin başında durun takip edin işi. O kadar para veriyoruz araçlara emeğimizi veriyoruz bunları korumamız gerekir. Sıfır araç aldığınız da en azından boya ölçüm cihazını isteyip bir kontrol yapılması iyi olur bence.

Aracı 92999 da bakıma vermiştik yetkili servise, duralım bakalım demedik ama büyük ihtimalle istesek de duramazdık orda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.