Şimdi Ara

Araç Bir Yıldır Yatıyormuş Ne Yapmak Gerekir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı otopark aynı plaka serisi benim bulduğum araç ile. Plakalıktaki bayi ismi bile aynı. Allah allah bi iş var bu işin içinde ama ne olsa ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 19 Ocak 2016; 0:23:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor yağı bekledikçe özelliğini kaybeder. (hiç yağ almadınız mı? adamlar şu tarihte üretildi vs. diye yazar.)

lastikleri ile kontrol edin (lastiklerde mi özelliğini kaybeder demeyin bal gibi kaybeder. lastik 2. veya 3. sınıf ise sertleşmiştir. )

aküye bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hıpermen

Aynı otopark aynı plaka serisi benim bulduğum araç ile. Plakalıktaki bayi ismi bile aynı. Allah allah bi iş var bu işin içinde ama ne olsa ki?

Satan kişilerin soyadları da aynı

• Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    Evet farkettim. Yarın arayıp soralım bakalım neymiş işin astarı. Aklıma birşey de gelmiyor yeni bir dolandırıcılık yöntemi falan mı acaba bu?

• Özel bir sebebi vardır belki ama bana yine de garip geldi

• Hocam içinize kurt düşürmek gibi olmasın ama geçen hafta da ben buna benzer garajda çekilmiş bir iki ilan hatırlıyorum İstanbuldan ama Üsküdar değildi. Kapora filan vermediyseniz sıkıntı yok bence.
  • Tabiki görmediğimiz arabaya kapora vermedik ama insan her seferinde şaşıracak birşey bulabiliyor. Şimdiye kadar böyle olaylar yüzünden hep ikinci elden yola çıkarak sıfır araç aldık hadi hayırlısı bakalım.

• Çekiciyle servise götür, baktır, devral bin.
  • Üsküdar'da bir Sürü araç var böyle kapalı garajda kalan.
    12 bin km de Z3 bulmuştuk toz toprak içinde 2 yıl yatmış araç
    Tek Marşta çalıştı. Bu araca 1 yılda bişey olmaz
    Besmele çekin günaydın diyin :)

• Arac guzel gozukuyor ama ayni tarz ilandan ayni soyadli kisiye bir ilan daha cikinca iskillendim acikcasi. Bence babaniz gitmeden birdaha tlfon acin diger ilandan da bahsedin. Hastaliginin sebebini sorun hic cekinmeyin. Hatta adam ters biseyler derse sakin olun ve hergun tv de dolandiricilarla ilgili haberler izliyoruz ister istemez insanin aklina supheler geliyor diyin. Verdigi cevaplar tutarliysa ona gore gidip gitmeme karari alin. NOT: Mobilden yaziyorum turkce karakter kullanamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Sadece fikir olarak söylüyorum, filtre içinde kalan yağın, devirdaim olmadığı için tortulanıp filtre içinde ki mikron kanalları tıkama ihtimali varmıdır? 1 yıl aracın hiç çalışmadığını varsayarsak.

• Akü + yağ değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Ö 94 -- 19 Ocak 2016; 2:06:11 >
  • Enteresan, yarın konuşup bilgi verin bize de hocam. Diğer araç meselesi falan nedir diye

• Yağını değiştir çökmüştür dibine iyice yağ güzel bi yağ attır devam et bişey olmaz

Ama kişisel fikrim o paraya o aracı almam ne araçlar var o fiyata

Edit: Üst arkadaşların yazılarını okuyunca baska ilanlar felan, çalıntı araç olabilir plakayı şase numarasını mesaj atın kontrol edin gerekirse yetkili yerlere gidip araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkant19 -- 19 Ocak 2016; 2:27:39 >
  • Hocam galiba katakulli var gibi.Aynı soy isim,aynı garaj,birbirleri ile neredeyse aynı açıdan çekilmiş fotoğraflar.Nedense ikisininde fotoları karanlık çekilmiş.Ben şüphelendim.Dikkatli olun.Dolandırıcılık araç piyasasında çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 19 Ocak 2016; 2:29:57 >
  • Sonucunu merak ettim. Araclar muhtemelen saglik sebebiyle satilmiyor. Ama bu dusuk kmde olmasinin sebebi ney acaba. İlginc bir durum

• Yağı değiştirin yeter

• Dupeduz dolandiricilik var tartismanin luzumu yok uzaklasin sizde bana kalirsa

• Bence dolandiricilikla alakasi yok olayin,birisine birsey olmus aldigi 2 araba da kapali otoparkta kalmis. Bana kalirsa miras olayi var burada sanki :-)

• Aku, yağ ve suyuna bak. Sonra al.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.