Şimdi Ara

Araç Bir Yıldır Yatıyormuş Ne Yapmak Gerekir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihiniz güzel gerçekten. O paraya D sınıfı araç bulmak pek mümkün olmuyor maalesef. C segment araçları veriyorlar artık o paralara.

Belli ki ailede bir takım sıkıntılı durumlar var ve plakalarından anladığım kadarıyla aynı bayiden alınmışlar. Sıkıntılı durumdan kasıt, hastalık, miras, icra vs de olabilir. Ben işin içinde dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. Fakat yine de dikkatli olmakta fayda var. Özellikle expertize aracı sokarken ustalara durumu bizzat anlatın. Zira sadece yağına, suyuna, aküsüne bakıp temiz raporu vermesinler.

Yukarıda arkadaşın biri yazmış, sel hasarı olabilir diye. Onu da sorun özellikle.

Hayırlı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

2014 model araç 108.000 km mi yapmış???

Araç ticari değilse çok anormal. 15 senedir kullandığımız araç ile 55.000 km yapmışız ki en az 35.000 km'si uzun yolda.

Araç 108 km yapmış hocam. 108.000 değil.

• hocam çok uzun süre hareket ettirilmezse, sürekli aynı yere ağırlık binmesi sebebiyle jantlar eğiliyormuş diye duymuştum. konu hakkında hiçbir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hıpermen

İstanbul'daki tanıdığımız aracı görmeye gitti bu gün. Araç temizmiş ama aküsü bitmiş takviye yapacaklar aküye. Yalnız araç sahibi yaşlı bir amca ve biraz aksiymiş sanırım. Aracı ekspertize sokturmamış bu gün. İstanbul'da kar varmış ve yollar buzluymuş aracın başına birşey gelir diye çıkarttırmamış garajdan. Satışın olacağı gün sokarız ekspertize servis eve 2km uzaklıkta demiş. Babam Perşembe sabahı gidiyor aracı almaya ekspertiz raporu alınca tekrar güncellerim.

Önceki aracımız Toyota Auristi 1.4 dizel otomatikti. Araba sorunsuzdu fakat motoru çok yetersizdi yokuş çıkamadığını bilirim ve şanzumanı gerçekten leşti. Bu araçla test sürüşü yaptık ve beğendik. Yazın daha tam otomatik şanzıman gelmeden bu araç için fiyat aldığımızda en son 110.000TL'ye bırakmışlardı.

Parası olan alsın hocam yapacak birşey yok nasip sonuçta. Görmediğimiz araca kaporo falan yatıramayız. Ayrıca aracın ilanı sahibindende duruyor hala buraya koysam ne fark eder koymasam ne fark eder. Adamla konuştuk Perşembe'ye kadar ayırdım sizin için dedi başka yapacak birşey yok.

Hocam benzinli araç istemiyor babam ayrıca DSG bizi korkutuyor açıkçası.

kardeşim bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan birtanesidir alacağn araç. birisi toyotayla karşılaştırmış ya onun karşılaştırdığı arabayı 407ler tokatlar haberi yok sanırım. yanlız biraz sabırlı olmak gerek satıcı yaşlı ve aksiyse
    malum onlar atarlı oluyor pes etmeden tereyağından kıl çeker gibi hedefe ulaşmak lazım.
    selamlar kardeş

• 508 de bildiğim kadarı ile jel akü var sorun çıkartmaz , pug larda uzun sure çalıştırılmayan araçlarda once debriyaj ile frene basıp böyle çalıştırmanız öneriliyor , eğer otomatik ise frene sert basıp gaza hafifçe dokunarak çalıştırmanız jel aküyü dolduracaktır. Hayırlı olsun şimdiden ben psa araçlarını gerçekten seviyorum sıkıntı çıkarmayacaktır

• 1 yıldan biÅŸey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

2014 model araç 108.000 km mi yapmış???

Araç ticari değilse çok anormal. 15 senedir kullandığımız araç ile 55.000 km yapmışız ki en az 35.000 km'si uzun yolda.

Araç 108 km yapmış hocam. 108.000 değil.

108k gibi algılamışım pardon hocam.

• Arada marş aldıysa ayda 2 kez vs yağ değişimine gerek yok bence ama stop edip 1 sene beklediyse değiştirmek iyi olacaktır isteğe bağlı sıvılar değişirse iyi olur yine

• Sonuç ne oldu hocam? Favorilere almıştım iki ilanı da. Diğeri satılmış, sizin ki duruyor.
  • Yukarıda yazmıştım hocam. Salı günü aracı ekspertize sokamadık araç sahibi aksi yaşlı bir adammış. Salı günü aracı görmeye giden tanıdığımız aracı görmüş temiz dedi fakat yollar buzlu ve karlı olduğu için araç sahibi aracın başına birşey gelir diye otoparktan çıkarttırmamış aracı. Aracın alınacağı gün sokarsınız ekspertize demiş. Babam yarın sabah gidiyor İstanbul'a uçakla. Aracı ekspertize sokacak babam yarın temiz çıkarsa alıp gelecek. Yarın kesin bilgileri yazarım buraya.

• quote:

Yukarıda yazmıştım hocam. Salı günü aracı ekspertize sokamadık araç sahibi aksi yaşlı bir adammış. Salı günü aracı görmeye giden tanıdığımız aracı görmüş temiz dedi fakat yollar buzlu ve karlı olduğu için araç sahibi aracın başına birşey gelir diye otoparktan çıkarttırmamış aracı. Aracın alınacağı gün sokarsınız ekspertize demiş. Babam yarın sabah gidiyor İstanbul'a uçakla. Aracı ekspertize sokacak babam yarın temiz çıkarsa alıp gelecek. Yarın kesin bilgileri yazarım buraya.

Hocam araç çok güzel, umarım ekspertiz sonucu bir şey çıkmazda kazasız belasız uzun süreler binersiniz. Merakımdan soruyorum, kia optimaları incelediniz mi acaba? Baktığınız araç ve optimalar da ilgimi çekiyor çok.
  • Hayırlı olsun. Ekkspertizden bir şey çıkmaz büyük ihtimalle sıfır araç sonuçta...
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Niye güldün

• Araç ekspertizden temiz çıkmış, tek akü sorunmuş oda izmire gidene kadar toparlar demişler. Sigortadan da sorgulattık smse ek olarak tertemiz çıktı. Almış babam arabayı üstüne, bütün işlemler bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 21 Ocak 2016; 12:14:28 >
  • quote:

Araç ekspertizden temiz çıkmış, tek akü sorunmuş oda izmire gidene kadar toparlar demişler. Sigortadan da sorgulattık smse ek olarak tertemiz çıktı. Almış babam arabayı üstüne, bütün işlemler bitmiş.

Gözünüz aydın. Ağız tadı ile kullanmak nasip olsun.

• Hayirli olsun hocam, gule gule eskitin.

• Hayirli olsun :-)

• Hayırlı olsun konunun başından beri takipteydim :) kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

• Hayırlı olsun hocam. Corolla öneren bile oldu ya şu konuda ona çok güldüm Çok güzel araç aldınız. En kısa zamanda yağını değiştirip kafanız rahat binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Araçlar yeri geliyo limanda , serbest bölgede 1 sene yatıyor.

Sıkıntı çıkmaması lazım.

Sorma hocam millet Sıfır arabaların satılana kadar pamuklara sarılı şekilde bekletildiğini zannediyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.