Şimdi Ara

Araç çakmağından USB bellek ile müzik dinlemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
37.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilmediğim bir konuda yardımınıza başvurmak istiyorum.
    Accent 2009 expo aracım var. Bilindiği gibi Expo versiyonlarda teyp çıkmıyor. Kendi imkanlarımla Necvox 9690 DVD Player bağlattım.
    Açıkçası bağlattığıma da pişman oldum. CD alıp çıkartırken sorun veriyor, CD okutana kadar canım çıkıyor, soğuyorum müzik dinlemekten de..
    Bugün rastgele sohbet esnasında böyle birşey duydum, bilmiyordum!
    Araba çakmağının olduğu yere bir cihaz takıp, USB bellek ya da SD kart ile müzik dinleyebiliyormuşuz?

Böyle bir aygıt var mı? Varsa nereden temin edebilirim? Araçtaki müzik kalitesini etkiler mi?

Kicker L7 bass, 4 adet Hertz ESK 165 mid, Cadence TXA 3004 amfi, forwell FLT4060 bass amfisi bağlı. Performans'ta kayıp yaşarmıyım.
    Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araç Çakmağından USB Bellekle Müzik Dinleme

Araç çakmağına takılan USB bellekler, araç içi eğlence sistemlerine USB bağlantısı sağlayan kullanışlı cihazlardır. Bu sayede, akıllı telefon veya medya oynatıcı gibi cihazlara ihtiyaç duymadan araç çakmağından müzik dinleyebilirsiniz.

Çakmaklıktan USB müzik dinlemek için ihtiyacınız olan tek şey, aracınızın çakmaklığına takılan bir USB dönüştürücüdür. Dönüştürücü, çakmağın 12 voltluk çıkışını, USB cihazlarının kullanabileceği 5 volta dönüştürür.

Dönüştürücü takıldıktan sonra, USB belleğinizi dönüştürücünün USB portuna takabilirsiniz. Aracınızın ses sistemi, USB bellekteki müzik dosyalarını otomatik olarak algılayacak ve çalmaya başlayacaktır.

Çakmaklıktan USB müzik dinlemenin bazı avantajları şunlardır:

• Akıllı telefon veya medya oynatıcı gibi ek cihazlara gerek kalmaz.
    • USB bellekler, büyük miktarlarda müzik dosyası depolayabilir.
    • USB bellekler, araç çakmağından güç aldığı için pil ömrü konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

USB dönüştürücüler, farklı özellikler ve işlevlerle birlikte gelir. Örneğin, bazı dönüştürücülerde Bluetooth bağlantısı bulunurken, diğerlerinde şarj portu bulunur. İhtiyaçlarınıza en uygun dönüştürücüyü seçmek için farklı seçenekleri araştırmanızı öneririz.

Çakmaklıktan USB müzik dinlemek, araç içi eğlence sisteminizi yükseltmenin ve müzik keyfini sürmenin uygun bir yoludur. Kolay kurulumu ve kullanımı ile bu cihazlar, uzun yolculukları veya günlük işe gidiş gelişleri daha keyifli hale getirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bahsettiğin cihazlar, ya kendi hafızasından ya usb bellekten/hafıza kartından, ya da aux kablosuyla bağladığın mp3player gibi cihazlardaki parçaları radyo yayını olarak dışarı verirler, aracınızın radyosundan boş bir frekans bulursunuz ve çakmaklığa bağladığınız cihazdan da aynı frekansı ayarlayarak bu frekansta yayın yapmasını sağlarsınız. bu cihazlara "fm transmitter" deniyor. cd sok çıkarla uğraşmazsınız doğru, ancak özellikle büyük şehirlerde boş frekans bulmanın zorluğu ve frekans bolluğu yüzünden umduğunuz kaliteyi alabileceğinizi sanmıyorum. aracınıza bağlattığınız teybe aux-in girişi yapılabiliyor mu bunu öğrenebilirsiniz, oto-teypçilerinden, eğer oluyorsa daha az maliyetle daha kaliteli müzik dinleyebilirsiniz.
  • Arkadaşın dediği gibi kabloyla aktarmak daha garanti bir yol ancak eğer mümkün olmuyorsa fm transmitter de sesi güzel iletiyor. Ben Ankaradayım, arabam Accent 2003 milenyum kasa. Zamanında 50tl civarına 2gb hafızalı çift kumandalı usb ve sd kart girişli bir fm transmitter aldım. Frekansı 87.5 e ayarladım. Bu frekansta genellikle radyo olmuyor. Gayet güzel dinliyorum hiçbir problem yok.

Yalnız benim kumandalar kızılötesi. Bundan dolayı direksiyon kumandasını neredeyse hiç kullanamadım çünkü çekmiyor. Şarkı yada klasör değiştirmek için ana kumandasını kullanıyorum. Bu da yoğun trafikte zor olabiliyor. Ben aldıktan sonra bluetooth lu kumandalar çıktı. Onlarda böyle çekmeme problemi olmaz sanırım.
  • istanbuldaysan fm transmitter isini unut. bos frekans yok bulsan bile parazit cok..
  • transmitter çok verimsiz bir cihaz ses kaliteside hiç güzel değil uzunyolda tek çare ise idare eder ama şehir içinde zaten boş frekans bulmak zor olduğu için kullanımı çok zor zahmetli
  • Broadway'imde hediye olarak gelen transmitter kullandım sesi parazitli geliyor bir süre sonra baş ağrısı yapabiliyordu. Bunda denemedim. Zaten CD'de bozuldu çalışmıyor bir tek radyoya kaldık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.