Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
76
Favori
40.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65000 tl hasar var. Ön tampon değişti. Far değişti. Çamurluk düzeltilip boyandı. Sigortadan mesaj geldi 25000 tl değer kaybı ödemesi başlatılmıştır diye. Sizce nasıl? Araba 2014 model toyota corolla 128000 kmde.

• suatozt S kullanıcısına yanıt

Benimde 2012 astra 153 bindeydi aracım 23 bin hasar vardı 10 bin lira ödedi sigorta. Sigorta hasarın on ödemesi olarak ilkten yüzde 40 45 civarını veriyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görseldeki ağustos 2024 te oluşan hasara 52800 tl tramer işledi ve avukatımıza ön ödeme olarak 33900 tl yattı. Eksperler incelemiş son karar olarak bu tutara karara verdiler ve işlemler sonlandı. Bu arada daha önceki kazadan yine bu 3 parça değişendi. Ona rağmen değer kaybı alabildim.

Araç Değer Kaybı | Ana Konu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar basvurumu carsamba gun sonu yaptım bugün cuma ama halen Exper atayamiyorum sebebi nedir gorseldeki uyarıyı veriyor girdigimde

• Arkadaşlar merhaba 18.12.2024 tarihinde kırmızı ışıkta dururken taksici duramayıp arkadan çarptı sbm sitesine girdiğimde yüzde yüz karşı taraf haksız gözüküyor benim aracımın hasar kaydı yoktu ve 100 000 civarı km deydi

bu hasara bağlı bagaj kapağı kaba tampon demiri ve plastik tampon değişti kaporta biraz düzeltildi.

1-Değer kaybı için direk sigorta şirketine evrakları ekleyip mail atsam düşük miktar mı yatırırlar illa vekalet vererek avukatla mı ilerlemek lazım.

2-Diyelim arabaya 90000 hasar kaydı işlediler benim değer kaybım nasıl hesaplanıyor ortalama kaç tl değer kaybı alırım bunu kim hesaplıyor.(karşı tarafın sıgortası Allianz sonuçta sigorta şirketleri az değer kaybı vermek için ellerinden geleni yapıyor mu)

3-Miktarı düşük bulursam sbm den eksper atattırıp tekrar değer olcumu yapıp tekrar sıgorta sırketıne donus mu yapmam gerekıyor.Yardımcı olursanız sevırım

• Edevlet üzerinden trafik ve kasko eksper raporları sorgulama kısmında karşı tarafın raporu görünüyor bu normali mi? kendi eksper raporumu bir türlü bulamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sayın İlgili,

.................. numaralı eksper ataması doğrultusunda 06/02/2025 tarihinde Sn.AKLAN MURAT adlı eksper tarafından .............. nolu hasar dosyasına ait eksper raporu sisteme yüklenmiştir.

Rapor sonucuna göre hesaplanan değer kaybı tutarı: 28.201,86 TL.

Mağdur/Sigorta sözleşmesinden menfaat sağlayan kişiler ilgili eksperden raporu temin edebilir.

Bu şekilde mesaj göndermişler. Ben bu eksper raporunu nereden indirebilirim. Sigorta 25000 yatırdı. Sigortaya mesaj yazacağım bu eksper raporunu ekleyerek ama eksper raporuna nereden ulaşacağımı bilmiyorum.

• suatozt S kullanıcısına yanıt

Merhaba hasar tutarı ne kadardı ?

• bana hatmerden atanan experler red ettiler hep simdi secerek atayabiliyorum. guvenilir bir isim varmidir tanimam etmem onu secseydim bari

• mAcArTy41 kullanıcısına yanıt

65bin

• Arkadaşlar Quıck sigortadan 60 bin tl değer kaybı yattı. Bu miktar bana az geldi, müşteri hizmetleri ile görüştüğümde tekrar dilekçe yazabilirsiniz dedi. Sizce tekrar dilekçe mi yazmalıyım, yoksa sbm’den yeni eksper ataması mı yapmalıyım? Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum

• Snowflake33 S kullanıcısına yanıt

Merhaba dilekcenizden ne kadar süre sonra yattı kendiniz ekper atamismiydiniz hasar ve araç bilgileri neydi

• Arkadaşlar merhaba 29.11.2024 tarihli kusurun tamamı karşı tarafta olan kazada hasar işlemleri sonrasında bütün işlemleri burada edindiğim bilgiler dahilinde kendim sigortaya başvurarak 47.000 TL değer kaybı tazminatı aldım. Yanlız kafama takılan bir husus var, SBM online eksper atamıştım kendim. O ekper değer kaybının 53.000 TL olduğunu rapor etmiş. Sigorta 47.000 TL. Konuyu araştırdım, sigortaya bir mail ile sordum. Şu cevabı verdiler: SBM ekperi hesaplama yaparken aracın kasko değerini almış, sigorta ise güncel rayiç fiyat tablosundan çekmiş. Tahkim komisyonuna başvuracağım ama sonuç ne olur bilmiyorum. Siz değerli arkadaşların fikrine ihtiyaç duyuyorum. Konu biraz da merak ve bilgi sahibi olmak.

• Bu işin ayarı bozulmuş saçma sapan şeyler 3 sene önce camurluguma surttuler düzeltilip lokal boyandı arabam çok daha ucuzdu 30 bin değer kaybı aldım. Şimdi bir kamyonet arabamı biçti 144 bin hasar kaydı kaput dahil çamurluk farlar tampon degisti 58 bin yatırılmış tüm parçalar orijinal islemsizdi araç superb. Ben şunu anladım sigortadan sigortaya fark var ilki Allianz di karsinin sigortası insafliydi adildi. Şimdiki quick sigorta. Nasıl itiraz edeceğim tahkime gitmenin ön şartı nedir lütfen bilen yardımcı olsun.

• megalomanyag kullanıcısına yanıt

Bu adresten online olarak anlaşmazlık tutarındaki başvuru ücretini yatırdıktan sonra istenilen bilgileri veriyorsunuz oldukça basitleşmiş.

• Merhaba arkadaşlar geçen ay bi kazaya karışmıştım aracım togg, km 10.000 altından %100 karşı taraf kusurlu çıktı. 100.000 liraya yakın bi masraf oluştu ve karşı kasko tarafından karşılandı. Değer kaybı davası açmak istiyorum. Ne kadarlık açmak lazım fikri olan var mı?

• goggogoggo G kullanıcısına yanıt

Cevabiniz için tşk ederim. Yani itiraz etmeden tekrar Exper atamadan direk tahkime gidebiliyor muyuz? Bu arada sigorta dışında kendimde Exper atamaya girmistim sbmden herkes reddediyordu biri otomatik kabul oldu oda beni aradı bugün para istedi sonra paramızı alamiyoruz yoksa eksik belge var deyip kapatacam dedi öylede yaptı anlamadım bu işten birşey.

• Merhaba deger kaybi basvurusu yapmistim, sbm uzerinden 54bin cikti deger kaybi, bu evraklari yolladim sigortaya.

Bugun bir arabuluculuk burosu sigortanin teklifinin 50.000 oldugunu arayarak soyledi ve arabuluculuk ucreti sigorta tarafindan odenecekmis.

Boyle bir uygulama var mi yoksa yine piyasa oyunlari mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.