Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: uguruu Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
685
Cevap
74
Favori
38.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş

1 ocak 2025 tarihinde karşı tarafın %100 kusurlu olduğu bir trafik kazası sonucu aracımda 64000 tl tramer oluştu.

(sol ön kapı değişti, sol çamurluk boya, marşpiyel boya) aracım kaza öncesi hatasız tramersizdi toyota auris 2011

karşı tarafın sigortasına kendim başvuru yaptım evrakları gönderip, sonrasında mail ile dönüş yapıldı 35000 tl değer kaybı hesaplanmış kabul edersem mail ile dönüş yapmamı istediler,

buradan sonra avukat ile mi devam etmeliyim yoksa kendim itiraz etsem bir karşılık bulur muyum.

• oquzdag O kullanıcısına yanıt

Size yazmıştım yukardada belirtmiştim aynı şey başıma geldi ama burdaki insanlar inanmadı para isteyemez hakkı yok vs ücret odemezseniz yapmıyorlar eksik evrak deyip 0 TL kapatiyorlar dosyayı. Artık atayamiyorum yoksa parasını ödemeye hazırdım benim araç için 56 bin değer kaybı aldım quick sigorta bu konuda en berbat firma bunu anladım en kralida Allianz. Karşı tarafın sigortasını secemiyoruz işte ne yapalım. Hocam bence ücreti ödeyin tekrar atayip sigortalar hile yapıyor düşük hesaplatiyor en qzindan elinizde başka rapor olsa tahkime gidebilirsiniz belgeniz olur. Boş vaktim yok boş vaktimde bende tekrar başvuru yapıp Exper atayacam ucretinide odeyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0xRealist 0 kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim de avukatlar onu kabul edermi önceki süreci söylemek sorundasiniz ondan sonrada avukat ne kalıyor diye istemeyebilir. Ha bos vakti bolsa belki alabilir sırf vekalet ücreti kazanır diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar , 2023 model ~27.000 km olan aracıma( daha önce hiç bir kazası ve trameri yok ) park halindeyken hafriyat kamyonu çarptı Sol şoför kapısı darbe aldı ve dikiz aynası kırıldı aracı götürdüğüm yetkili serviste değer kaybı birimi vardı ve avukatlık ücretlerinin %10 olduğunu söyledi yatacak tutardan ama bir de bilir kişi ücreti ve noter ücreti işin içine girecek( sizce avukat ile mi ilerlemem doğru olur ) . Bıraktığım servis kapının değişme ihtimali olduğunu söyledi ben onarım yapılmasını benim açımdan da daha iyi olacağını söyledim.

Araç Değer Kaybı | Ana Konu

Kamyon şoförü beklemeden gitti polis çağırdım tutanak tuttu ve kazanın özetini şöyle anlattı

Sürücüsü tespit edilemeyen 34C**** plakalı çekici --- sokak üzerinden ----- sokak istikametine doğru seyir halinde ilerlerken Bina no 23 önüne geldiğinde çekicinin sağ ön yan kısımlarıyla, bina 23 önünde park halinde bulunan 34G**** plakalı aracın sol yan kısımları ile çarpışması neticesi maddi hasarlı trafik kazası meydana geldiği kaza yeri incelemesi sonucu anlaşılmıştır. Sürücüsü tespit edilemeyen 34C**** plakalı çekici olay yerinden durmayıp ayrılmıştır. Bu kazanın oluşumunda Sürücüsü tespit edilemeyen 34C****plakalı çekici Sürücüsü 2918 sayılı KTK'nın 84-L maddesini ihlal ettiği görüş ve kanaatine varılmıştır. NOT : Kazaya ait fotoğraflar park halinde olan 34G****plakalı araç sahibinden alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okankocaturk1 -- 5 Mart 2025; 7:57:22 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.