Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
73
Favori
36.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sigorta şirketinin hesaplandığı raporda arabamın ilk hali yanlış değerlendirilmiş değişim olmayan 3 parçam değişmiş gibi baz alınmış kaza öncesi halı hesaplanırken nasıl itiraz edebilirim. 2. Sorum sbm üzerinden aradığım experler beni arayıp para istiyor yoksa paramızı alamiyoruz eğer ücreti odemezseniz eksik belge ile kapatırız diyorlar ki öyle yaptı ve 0 TL gösterdi değer kaybını. Sbm üzerinden atadigimiz experlere para oduyormuyuz? Forumda ücret ödedim yazanı okumamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Öne çıkan mesajlardaki gibi kendim değer kaybı başvurusunu yaptım. Sigortaya mail attıktan 1 gün sonra olan sbm üzerinden eğer atama adımında bilgilerimi girip ara dediğimde bu uyarıyı veriyor '' Hasar bilgileri ile kayıt bulunamadı. Lütfen, sigorta şirketiniz veya acentenizle iletişime geçiniz.''
    Ne yapmam gerekli bu aşamada beklemem mi lazım bir yerle iletişime mi geçmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: U.KAYALI

Arkadaşlar merhaba. Öne çıkan mesajlardaki gibi kendim değer kaybı başvurusunu yaptım. Sigortaya mail attıktan 1 gün sonra olan sbm üzerinden eğer atama adımında bilgilerimi girip ara dediğimde bu uyarıyı veriyor '' Hasar bilgileri ile kayıt bulunamadı. Lütfen, sigorta şirketiniz veya acentenizle iletişime geçiniz.''
    Ne yapmam gerekli bu aşamada beklemem mi lazım bir yerle iletişime mi geçmem lazım

Karşı tarafın sigortasıyla konuştum dosya onlarda açılmamış. Sonra Kendi kaskomla konuştum. Dosya kendi kaskom üzerinden açılmış karşı tarafada servise ödemeyi gönderince rücu edeceklermiş. Ödeme tarihi de Martın 20sinde. Benim bunu beklemem mi lazım saçma değil mi aracı teslim aldın çoktan

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.