15 gün beklemeli miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç Değer Kaybı | Ana Konu (31. sayfa)
-
-
Doğrudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceki okumalarıma göre yanlış hatırlamıyorsam başvurduktan sonra 15 gün bekledikten sonra tahkime başvuruluyor diye hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben bereket sigortaya başvurdum onun sonucu gelsin ondan sonra başvurayım dedim keşke hemen başvursaydım ben de
Yarın sbm yi arayım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Merhabalar genel bir bilgi almak istiyorum, değer kaybı tazminatı başvurum sonucu ilgili sigortadan dosya açılmasını müteakip SBM online hizmetler den exper atadım.
Exper değer kaybının 53.000 TL olarak belirlemiş fakat ilgili sigorta 47.000 TL ödeme yaptı. Bu olay normal midir ? Exper raporundaki miktarın tamamını mı almam gerekir ? Bilgi verirseniz sevinirim. SBM yi aradım bilgi vermiyorlar. Tahkime başvuru yapsam alabilir miyim ?
-
Biraz önce atanan eksper aradı ve 1200TL ücreti var dedi. Bilmediğimden soruyorum, ücretlimi oluyor bu iş?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mAcArTy41Teşekkür ederim saolun. Az önce vekalet verdiğim avukatin bürosunu aradım orda çalışan birisi açtı ne kadar sürer bu süreç para ne zaman alabilirim dedim 6 7 ayı bulur dedi. Saka gibi gerçekten bu kadar uzun sürüyor mu yok tahkim dedi yok birşeyler dedi telefonda canım sıkıldı durduk yere bilseydim ben kendim basvururdum sanayideki usta tanidigiymis diye vekalet verdik basimiza is mi aldik bilemedim simdi. Alt tarafi 23 bin liraydı hasar verecekleri zaten taş patlasin 10 bin lira onunda zaten belkide yarısını avukat alır. Böyleyse eğer ki süreç kendimizin basvurmasi daha mantıklı yani
Avukata verecekler iyi düşünsün üç kuruş para alıcaz diye adamlar 6 ay beklersiniz dedi avukatlık bürosu. 6 ay sonra hiç uğraşmayın daha iyi hem noter ücreti verdim 2 ay önce bin tl hem sonuçlanınca yüzde 20 alırlar banada 5 6 bin verip kapatacaklar konuyu. Neyseki 23 bin hasar oldu kendimi avutuyorum çok değil diye :((
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benide şimdi aradı eksper diyor ki biz bu ücreti sigortadan alamıyoruz diyor onun için sizin ödemeniz gerekli dedi anlamadım nasıl bir düzen var
arkadaşlar 153 bin tl lik hasar için 60 bin tl ödeme verdi bereket sigorta( hasarda ön tampon arka tampon farlar vs var) sizce nasıl ? araç 2018 model honda civic 44 bin km de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X