Şimdi Ara

Araç değer kaybı ( mahkeme karar vermeden sigortadan teklif geldi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç değer kaybını (kendimce) etik bulmuyorum kardeşime de engel olmaya çalıştım ama avukat arkadaşı aklını çelmiş ve dava açmışlar. Şimdi mahkeme devam ediyor ve sonlanmak üzere. Karşı tarafın aracı %100 kusurlu. Tali yoldan ana yola kontrolsüz geçiyor. Sanırım sigorta şirketi mahkemeyi kaybedeceklerini anlayınca dün 2000 lira teklif etti.
    bana göre araç 2000 lira değer kaybetmedi. belki en fazla enflasyon bazında zarara uğramıştır. Bizim avukat ''yokum '' diyor ve 3000 lira talep ediyor.
    Bu değer kaybı davaları arttıkça sigorta fiyatlarının artacağı kanısındayım, aslında kar ettiğimizi sanıp milletçe zarar uğruyoruz. Diğer açıdan baktığımızda ise %100 kusurlu sarhoş bi adam gelip ne zorluklarla biriktirip aldığın sıfır arabaya gelip çarpacak ! Herkes haklı ...

kaza geçiren aracımız :
     Araç değer kaybı ( mahkeme karar vermeden sigortadan teklif geldi )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabada çok güzelmişti geçmiş olsun haklısınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Arabada çok güzelmişti geçmiş olsun haklısınız..

Tesekkur ederim

• Geçmiş olsun.

Acente olarak ben destekliyorum bu tür davaları. Kaskonuzun İhtiyari mali mesuliyeti neden var sonuçta.

Lakin fiyat artacaktır zamanla haklısınız. Bunun önüne kasko yaptırmıyıp kazadan sonra yaptırmaya çalışanlar engellenerek geçilebilir. Kısacası dolandırıcılıklar biter ve kültür yayılırsa fiyatlar düşecektir.

Dava devam etsin hakkınızı alın.

• Ben hiç kazaya karışmadım. Sigortayı zarara uğratmadım. Benim primim artmasın. Kaza yapıp sigortayı zarara uğratanın primi artsın. Neden kurunun yanında yaş ta yansın ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.