Şimdi Ara

ARAC FIYATLARLARI DÜSMEZ DIE ALGI YAPMAYIN KANITLARLA KONUDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi tane i30 takip ediyon 2013 hatasiz 77 bin km de adam koymus 170 ilana adama mesaj attim bak arac hatasiz 77 bnde ama 2015 lere bu paralar isteniyo kimse almaz bu fiyatdan yok alirlar piyasa bak zorlami satiyoruz dedi 5 gun gecdi simdi 160 ne cekmis fiyati yine kimse almiycak haberi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tatli konu ,konu sahibinin eline sağlık cekirdegimi alip takipteyim .
  • Döviz inmeden, sıfır fiyatları inmeden, ötv azalmadan nasıl düşecek de bakalım? "alma alma düşer verilmez okadar" diye diye 3 senedir araba almadım şimdi hiç alamıyorum o komikli youtube videosundaki araba alamayan adama döndüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin3368

Bi tane i30 takip ediyon 2013 hatasiz 77 bin km de adam koymus 170 ilana adama mesaj attim bak arac hatasiz 77 bnde ama 2015 lere bu paralar isteniyo kimse almaz bu fiyatdan yok alirlar piyasa bak zorlami satiyoruz dedi 5 gun gecdi simdi 160 ne cekmis fiyati yine kimse almiycak haberi yok

Hocam üzerine biraz daha ekle sıfır araç al. 9 yaşına giriyor.

9 yaşında araba 170 bin şaka gibi.

Sıfır corolla otomatik veriyorlar 219 bine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursam -- 20 Aralık 2020; 23:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursam

Hocam üzerine biraz daha ekle sıfır araç al. 9 yaşına giriyor.

9 yaşında araba 170 bin şaka gibi.

Sıfır corolla otomatik veriyorlar 219 bine

Alıntıları Göster

Yok almam kardesim adam fuyat dusuruyoda onun icin yazdim

• Yeni dususler
    ARAC FIYATLARLARI DÜSMEZ DIE ALGI YAPMAYIN KANITLARLA KONUDA

• Telefonda 1 dk konuştum sarı sitedeki adamla, 5 dk’da 1 günde 5 bin TL fiyat düşürdü. Hâlâ satılmadı. Vergiler de geliyor. 2021 e giriyoruz ellerindeki araçlar 1 yıl da eskiyecek. Ayrıca yıllık bakım yaptırmak zorunda olanlar da var :). Şu anda kimse almasın daha düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonodias -- 20 Aralık 2020; 22:22:35 >
  • Yani düşmesi lazım artık. Mart ayından bu yana arabalar yüzde yüz zamlandı neredeyse, e bizim maaş 1 lira dahi artmadı. Vatandaşın alım gücü yerlerde, kredi de çekemeyince vatandaş zor alır bu fiyatlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

Yani düşmesi lazım artık. Mart ayından bu yana arabalar yüzde yüz zamlandı neredeyse, e bizim maaş 1 lira dahi artmadı. Vatandaşın alım gücü yerlerde, kredi de çekemeyince vatandaş zor alır bu fiyatlara.

Aynen sari siteden hergun bilgilendirme mesaji geliyo favori ilaninizin fiyati dustu die

• ARAC FIYATLARLARI DÜSMEZ DIE ALGI YAPMAYIN KANITLARLA KONUDA

Halen dusus yok dienler varmi 😄😄

• Metin3368 M kullanıcısına yanıt

Arkadas sen Türk müsün?

• 24 Aralık ta faiz artırımı gelirse, fiyatlar ve satışlar düşerek,para mevduata Kayar, nereden uydurdun derseniz pinti komşularım araçlarını satılığa çıkardı , ellerini ovuşturarak faiz artışını bekliyor, bugünkü döviz yükselişi faiz lobisinin işi yukseltmezsen bu olur diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Arkadas sen Türk müsün?

Neden soruyon

• m.patronlardunyasi.com
    Oto satışları durdu, fiyatlar hızla aşağı iniyor
    https://m.patronlardunyasi.com/haber/Oto-satislari-durdu-%C2%A0fiyatlar%C2%A0hizla-asagi-iniyor/244542

Alsatçılar bu fiyatları bile bulamayacak önümüzdeki aylarda.
    Şu anda herkes yangından kaçmaya çalışıyor ama sadece tek çıkış kapısı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Misterr

https://m.patronlardunyasi.com/haber/Oto-satislari-durdu-%C2%A0fiyatlar%C2%A0hizla-asagi-iniyor/244542

Alsatçılar bu fiyatları bile bulamayacak önümüzdeki aylarda.
    Şu anda herkes yangından kaçmaya çalışıyor ama sadece tek çıkış kapısı var.
    Aynen. Ortalık kan revan.

Ocak girip Zemheri kış bastırinca tamamen yerle yeksan olur piyasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Almayin aldirmayin forumdaslarim yazik gunah biz millet olarak cogumuz 2500 tl yi 1 ayda kazanmak icin calisiyoruz bu cakalar araclari alip biniyolar hurdalara bir ayda 30 40 bin uzerine ekliyip satmaya calisiyolarr yazik gunah
  • Düştüğünü düşünmüyorum. Favoriye eklediğim 152'deki araç şu an 165'ten ince ince fiyat kırıyor. 172'den eklediğim araç 189.

Özetle ben düştüğünü düşünmüyorum. Tabi benim eklediğim 3-5 araç piyasayı yansıtmaz.

• şu an faizler yuksek piyasanın durgunluğun sebebi de bu bayide sıfır araç bulunabiliyor sıfırdan fazla fiyat isteyenler sıkıntıda
  • Sahibinden com a girin ilan başlıklarına bakın
    İşte orda alsatcilar in nasıl agladiklarini keyifle izleyin

• valla ben pes ettim en son değil fiyat düşmesini beklemek hiç ikinci el almamaya karar verdim. İstedikleri fiyata satsınlar bundan sonra :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.