Şimdi Ara

ARAC FIYATLARLARI DÜSMEZ DIE ALGI YAPMAYIN KANITLARLA KONUDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba forumdaslar bakiyorumda forumda galericiler Al satcilar arac fiyatlari dusmez. hatta onlara kalirsa ocakda zamlancak algisi yapiyolar millet sizin 200 bin deki 10 yillik hurdalariniza 100 bin 150 bin vermez bu saatden sonra

Öyle 70 bin etcek araci 120 bin den 130 bin den satmayi daha zor gorursunuz

O fiyatlar normale donmeden zor satis yaparsiniz

Suan piyasada yaprak kimildamiyo

FÎYATLAR NORMALE DÖNENE KADAR

ALMAYIN ALDIRMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin3368 -- 20 Aralık 2020; 0:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların birbirlerini dinlemediklerini, anlamadıklarını düşünüyorum. Bir senede 150'den 300'e çıkan arabanın kimse tekrar 150'ye gelmesini beklemiyor. Belki 250, 260 olur. Belki 280. Ama bir kesim var ki, 300 bile ucuz, hemen alın, beklemeyin bu fiyatları bir daha göremeyeceksiniz, propagandası yapıyor. İste bu insanları iyiniyetli ya da mantıklı bulmuyorum. Ama toplum onlara inanır ve dediklerini yaparsa, gerçekten bugün 300'luk araba 400 olur. Bir ürünün fiyatı maliyetinden daha fazla artıyorsa balon artış vardır.
    Gerçekten düşüş olup olmadığına gelirsek, benim çevremde bile makul fiyatlardan aracını satmayan insanlar biliyorum. Elinde arabalarla kalan galericiler, aylardır al-sat yapan insanlar var. Hepsi de piyasanın durduğunu, fiyat düşüşüne gittiklerini söylüyorlar. Nihayetinde olması gereken bu ve tekrar fiyatların uçması için bir neden yok.
    Ama Döviz yükselir, taşıt kredisi faizleri düşer millet yeniden sabahtan daha çaycısı bile gelmemiş galeri kapılarında kuyruğa girerse o zaman tekrar fiyatlar yükselişe geçer elbette.

Hocam bunca ilanın içinde 175’e sizin aracınız da satılmıyorsa bu piyasanın düştüğünü gösterir zaten.

Satamadıktan sonra ne anlamı var o ilanların? Ben pek çok modelde en uygun fiyatlı sorunsuz araçlara bakıyorum. Her kim gerçekten piyasanın 10 bin altına koyuyor, anca o zaman 1 hafta kalıp gidiyor araç. Gerçek piyasanın ama, şişirilmiş değil.

• Fiat niye düşsün ki adamlar Türkiye'de satışlarda birinci Egea gayet iyi satıyor. Fiat ne alakası var konunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Aralık 2020; 14:9:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Fiat niye düşsün ki adamlar Türkiye'de satışlarda birinci Egea gayet iyi satıyor. Fiat ne alakası var konunun?

İlk espriniz mi? tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

İlk espriniz mi? tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını dilerim.

Alıntıları Göster

Gidiş yolundan gelmez mi peki 3-5 puan?

• Herkeş araba alsın İstanbul'da trafik mokoko zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Binsinler ozaman millet enayimi 200 bindeki 10 yillik araclara o miktarlari versin

• Arkadaşlar gerçekten düşüş yok üzgünüm ,bir önceki arkadaşın dediği gibi piyasanın da çok üstünde yazanlar belki fiyat kırıyor ;he satışlar tamamen durdu ama fiyat düşüşü yok ;nerden biliyorum çünkü bende aracımı satmaya çalışıyorum ;hemde piyasanın altına ;ama aracım için hala yayınlanan ilanlar 200k üstü (benim ilan 175k düşünün )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: angryagglee

Arkadaşlar gerçekten düşüş yok üzgünüm ,bir önceki arkadaşın dediği gibi piyasanın da çok üstünde yazanlar belki fiyat kırıyor ;he satışlar tamamen durdu ama fiyat düşüşü yok ;nerden biliyorum çünkü bende aracımı satmaya çalışıyorum ;hemde piyasanın altına ;ama aracım için hala yayınlanan ilanlar 200k üstü (benim ilan 175k düşünün )

Hocam yanlış anlamayın da bu fiyatlara sıfır araç alıyor insanlar. O yüzden satılmıyor zaten. 180-200 bandında olan araçlara 30-40 ekle güzel bir araç alırsın.

Neden başkasının 7 yaşında 160 bin km onlan arabasına para vereyim. En kötü 140 bin lira sıfır urban Egea alırım.

• Sadece bir yıl içinde 100 bin tl den 210 a çıkıp sonra 200 yapınca düştü deniyorsa

evet bir düşüş var şuan.

• Yok Hocam yanlış anlamıyorum bende ondan bahsediyorum;araçlar satılmıyor ama daha fiyat kıran yok ;bakalım nolacak;bende satıp 0 alacağım beklemedeyim ;

• quote:

Orijinalden alıntı: angryagglee

Yok Hocam yanlış anlamıyorum bende ondan bahsediyorum;araçlar satılmıyor ama daha fiyat kıran yok ;bakalım nolacak;bende satıp 0 alacağım beklemedeyim ;

2018 yılında 2014 model reno Kango aldım 42.5 lira sıfır gibi 60 binde .

Sıfır fiyatı 100 bin lira idi. Şimdiki ikinci el fiyatları ne kadar mantıksız . İkinci el almanın bir anlamı yok.

• Ikinci el almayin aldirmayin fiatlar normale donene kadar

• Düştü diyorsunda 2 yıl önce 100 bin TL ye aldığım 2015 model araç şuan 250 bin tl.Bu nasıl bir düşüş.Anlatta öğrenelim

• Düşecek daha millette para mı kaldı bu fiyatlara araba alacak... Şu covid bir azalsın hele kim arabaya biner bir grup zengin hariç... Tabi arabası olan çığırkanlık yapacak al satçı yapacak fiyatlar artsın diye o normal ama görünen köy kılavuz istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 19 Aralık 2020; 18:6:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaa077

Düştü diyorsunda 2 yıl önce 100 bin TL ye aldığım 2015 model araç şuan 250 bin tl.Bu nasıl bir düşüş.Anlatta öğrenelim

250 degilde 300 ilana koysun onemli olan satilip satilmadigi ilana koy bakalim alan olacakmi

• Aynı ÖTV nin düştüğü gibi düşer fiyatlar da

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin3368

250 degilde 300 ilana koysun onemli olan satilip satilmadigi ilana koy bakalim alan olacakmi

Alıntıları Göster

Kim dediki laf olsun diye ilana koyulan araçtan bahsettiğimi.genel piyasadan bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin3368

Ikinci el almayin aldirmayin fiatlar normale donene kadar

İlk önce fiyat yazmayı bir öğrenin sonra bakarsınız düşmesine çıkmasına

• Bendede 100 tane favori var 1 haftada 100 tane fiyat düştü mesajı geldi kimse malım ekşi demiyor abartarak yazıyor ve yazabilir özgür kendi malı

Sıfır araba alın yada gidip kebapçı motoru alın binin o zaman baydı bu ikinci el araba mevzusu ekonomimiz şahlanmış durumda alamıyor musunuz sıfır araba nedir bu döküntü çöp sevgisi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.