Şimdi Ara

ARAC FIYATLARLARI DÜSMEZ DIE ALGI YAPMAYIN KANITLARLA KONUDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu düşünüyorum ve ona göre herşeyimi planlıyorum. Herkes kendi aklını kullansın, forumda ki düşecekçilere ve ötv indirimcilerine baktığım için çok zarar ettim zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiman -- 21 Aralık 2020; 13:40:55 >
  • Ayrıca şu var ki; araç fiyatı olsun başka şeyler olsun hepsi aynı anda artar ve aynı anda düşer. Bu piyasayı internete üç beş ilan girenler değil tepedekiler belirler. Toplum olarak herkeste herşeye bir tepki var ama yanlış kişilere tepki gösteriyoruz maalesef. Yumurta bile almış başını gitmiş, arabası olan ne yapsın bedavaya mı versin? Ama şunu yapmamak lazım kazıkçı fırsatçı al satçılardan alışveriş yapmayın. Vicdansız insan çok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiman

Her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu düşünüyorum ve ona göre herşeyimi planlıyorum. Herkes kendi aklını kullansın, forumda ki düşecekçilere ve ötv indirimcilerine baktığım için çok zarar ettim zamanında.
    Yanlış tarafa oynamaya bıkmayacam diyorsunuz yani.
    Ne diyeyim devam o zaman.
    Nisanda araba aldım Temmuzda 60 bin fazlasına sattım. O zaman yükseleceği belliydi. Sen başkasını dinlemişsin.
    Şimdi de düşecek diyorum. Ama beni dinleme, yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    Doğru veya yanlış tarafı bilsek keşke hocam. Şu yaşıma geldim böyle bir süreç görmedim, aslında ne desek yalan oluyor. Bazen şunu söylerim, en güzel şey cehalettir, çok kafa yorunca insan sağlığından oluyor.
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    3 sene dolar, altın alsaydın sıkıntı yoktu.
  • Beyler dalağa böbreğe çalışın. Arabasına göre 20-30-40 altını teklif edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut aracımı 94 e almıştım şu anda 10-15 bin hasar kayıtlıları 140-150 arasına satıldı, ben aracı 135 e koydum ilanı kaldırmam 1 hafta sürdü, aydından, konyadan, ankaradan araya arayana sorun şu ki satarsam araba alamam. 200 binde navaralara 150-160 bin istiyorlar su anda.

• G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatların düşmesi için

1- 0 km. araç stokları ARTMALI...aksi halde bu karaborsa Düzen asla B İ T M E Z .

2- Döviz de gerileme olmalı ki kısa vadede 9 un altı bile pek mümkün değil gibi..

3- ÖTV de matrah güncellenebilir.

4- AB den 2. el araç ithalinin yolu açılabilir.

Bunların hangisi mantık dahilinde olur; kısa vadede olur yada hiç biri olmaz...bilemiyorum...tahmin etmesi zor..ama 2021 de şu fiyatlarla araç almak istesem de artık alamıyorum..2022 de yukarıdaki maddelerden hiç birisi olmayabilir o zaman C segmentleri için 500 binler de konuşulur...

şahlanış dönemi ne de olsa..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.