Şimdi Ara

arac hararet sorunu lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi sabahlar yurtdisinda okuyorum ve eski fiat bravolardan aldim (nerden aldim basima gelmeyen kalmadi) 3 saat once kaloriferi actim ve sicak uflemedigini farkettim motor soguktur diye hararet gostergesine baktim ve motor hararet yapiyordu ibre sona dayanmis hemen saga cektim baktim (anlamadim bos bos bakakaldim) yuruye yuruye ancak yeni geldim eve...gozlemlerimde su sicak degildi motor deli gibi yaniyordu ancak motor radyotor arasindaki boru cok sicakti ve kalorufer soguk ufluyordu burda ustaya gotursem en az 1 hafta sure veriyorlar ve bu hafta nikah islemleri icin dolasmam sart cok zor durumdayim arabanin bana en lazim oldugu durumda arabam yok sorun ne olabilir eger sorunu bilirsem bir sekilde ustaya diyebilirim ve durumu hizlandirabilirim. Gecenlerde debriyaj balatasini yedim ve usta 2 hafta boyunca bana sorunu ariyorum diye oyaladi lutfen yardim edin

• en iyi tahmin termostat kapalı halde kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borhanli -- 3 Haziran 2014; 17:16:47 >
  • fiatların böyle kronik bir sorunu var.hararet göstergesi tavana vurduysa ve su halen soğuk diyorsan,ilk olarak göstergenin üzerine orta şiddette bir tokat at.büyük ihtimalle gösterge normal yerine inecektir.çözüm olarakta şasi kablosunu güçlendirmek lazım.herhangi bir oto elektirikci gayet rahat yapabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_45222744/tm.htm burda daha detaylı anlatılıyor senın sorun
  • Geçmiş olsun.Radyatörde ki su soğuk fakat, motor bloğu sıcaksa ilk akla gelen termostattır,muhtemelen termostat açmamıştır.
  • tesekkuler sabah yenıden su ekledım (dun eklememe rağmen) sıgortalara radyatore fılan tekme attım bıde motor su haznesını bağlayan boruları elımle sıktım duzeldı..valla rahmetli dedemin dediği gibi ucuz mal alacak kadar zengın değilim 2 bınlıraya araba aldık 2 bınde masraf ettik....tekrardan sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turbo arızası yardim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.