Şimdi Ara

araç içi kamerası park halinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir sorum olacaktı
    park halinde motor kapalı iken bu cihazlar kayıt yapıyormu
    falcon d90 modeli mesela hareket sensörü diyor ama bu hareket sensörü ne oluyor onu tam olarak anlamadım.

• Kayıt oluyor diye biliyorum. Sonuçta bu kameralar güvenlik için takılmış şeyler kontak kapatinca kayıt gitse ne faydası kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde aracın arka stop una vurdular sora sora zor buldum vuranı.
    bugünde ön tamponu sıyırmış bi araç çok bişey yok vurmasıda sorun değil ama kaçması canımı sıkıyor.
    o yüzden böyle bişey ihtiyacı duyduk :)
  • Dediğiniz şekilde kayıt yapabilmek için bazı detaylar var. Cihazı Direk akuye bağlar iseniz, uzun süreli parklarda akünüzu bitirir. Sürekli bir kayıt istiyorsanız yüksek hafıza ve yüksek amperli, ek bir güç kaynağı ile Bu işi halledebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Dediğiniz şekilde kayıt yapabilmek için bazı detaylar var. Cihazı Direk akuye bağlar iseniz, uzun süreli parklarda akünüzu bitirir. Sürekli bir kayıt istiyorsanız yüksek hafıza ve yüksek amperli, ek bir güç kaynağı ile Bu işi halledebilirsiniz.

eğer o şekilde kayıt özelliği var ise zaten direk aküden almayı düşünüyorum.
    ama özellik varmı yokmu onu anlamadım:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Dediğiniz şekilde kayıt yapabilmek için bazı detaylar var. Cihazı Direk akuye bağlar iseniz, uzun süreli parklarda akünüzu bitirir. Sürekli bir kayıt istiyorsanız yüksek hafıza ve yüksek amperli, ek bir güç kaynağı ile Bu işi halledebilirsiniz.

Doğru cevap budur.

Ek bir güç kaynağı yapmadan çakmaklık şarjı ile de deneyebilirsiniz ancak o da 1 gece boyunca açık kalacağını varsayarsak aküyü zayıflatır mı, bilemiyorum. En iyisi uzun batarya ömrü olan bir cihaz aslında. Ya da değiştirilebilir bir batarya ile çalışan kameralardan alın. Yedekleyin. Gece birini, gündüz birini kullanın. Ben bir ara öyle yapıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.