Şimdi Ara

Araç İçin PPF Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin dostlar. Şimdi haber geldi aracımı yarın teslim edecekler pejo 408 aldım. Birkaç firmadan ppf tpu fiyatı aldım. Fiyatlar arasında farklılıklar açıkçası çok büyük ve öyle aman aman bütçem yok. Forumda PPF kaplama yaptıran var mı? Olumlu yada olumsuz yanları nelerdir? Hem bütçeme uygun hem kaliteli ppf markası önerileriniz var mı? Şuan 2 marka arasındayım Oracle ve Weimar PPF. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Butceniz az ise sadece ön kaputa yaptirmaniz yeterli. Bu iste karlilik cok yuksek malzeme fiyati x 4 ham kar marji var gibi dusunun o yuzden fiyatlarin farkli olmasi normal.

Edit:

Olumlu yani basit cizilmelere karsi orjinal parcayi koruyor.

Olumsuz yani maksimum 4-5 sene icinde sokturup yeniletmeniz lazim ayrica araci satarken expertizler ppf kapli aracin boyasina bakamiyor, sokturmek zorunda kaliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 18 Aralık 2024; 18:47:6 >
  • www.instagram.com
    PPF Kaplama / Şeffaf Kaplama / Folyo Kaplama (@otofolyocum) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/otofolyocum/#
  • İkisi de alman markası ve İkisinin de yorumları iyi, kötü olmazlar diye düşünüyorum. Ama herkes uyarıyor işçilik çok önemli diye. Yaptırınca bilgi verir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    RC Araç için pil önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Araç önerisi.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.