Şimdi Ara

Araç iki günden sonra çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • clio 2002 model benzin\lpg dönüşümlü aracım 2 gün çalıştırmazsam tekrar çalışmıyor.

sizce nedendir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• cevaplayacak kimse yokmu arkadaslar.
  • aküden olabilirmı ölctürdünmü akımını
  • evet ilk akla gelen sorun o hemen ölçtüm bi sıkıntı yok marşı güzel basıyo on defa bassam basıyo yakıt sistemiyle ilgili bi arıza sanırım.
  • çavuşum( ahmety ) ilginizden dolayı teşekkür ederim.
  • aracı benzindemi LPG demi çalıştırıyosunuz? genelde ilk çalıştırma benzinle gerçekleştrilir. birde gazda çalıştırmayı deneyin sorunu anlamak adına..
  • sıralı lpg olduğu için sizin geçişlerde bir sorun olbilir lpg yi taktırdığınız yere bir gidin
  • Araç siralı sistem kendisi otomatik olarak benzinde çalışıyor.Gazda çalışabilir belki ama( deniyecem),ben bu arızanın nereden kaynaklandığını bulmaya çalışıyorum.araç bu şekilde dururken iki gün sonra neden çalışmaz.Anlayamadım daha...
  • Çalışmadığı zaman kontağı açıp biraz bekledikten sonra marşa basarsanız çalışıyor mu peki? Veya bir iki zorladıktan sonra çalışıyor mu?
  • Çalışmadığı için basa basa akü bitirdik.o şekilde kontagı açıp bekliyorum bazen çalışıyo. bazende çalışmıyor.
  • araç boğulduğu için çalışmıyor olabilir mi? lpg kiti belki gazı tam kesemiyordur. motorun içi 2 gün beklediği için lpg doluyordur. sen çalıştırmaya çalışınca, zaten lpg dolu olan yere birde benzin girince boğulup çalışmıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

araç boğulduğu için çalışmıyor olabilir mi? lpg kiti belki gazı tam kesemiyordur. motorun içi 2 gün beklediği için lpg doluyordur. sen çalıştırmaya çalışınca, zaten lpg dolu olan yere birde benzin girince boğulup çalışmıyordur.

teşekkür ederim bu fikir aklıma yattı peki gazın bu şekilde gelmesini nasıl engelleyebilirim. araç kontak kapalıyken bu şekilde gaz basmaya devam edermi.
  • kuzenim lpg tankındaki vanayı kapatıp öyle gidiyo evine sabah tekrar açıp öyle kullanıyo bi dene istersen..
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamşlar. Bu sorunla ilgili bi ilerleme kaydettim yalnız hangi parçayla uğraşıyorum onu çözemedim sizden fikir almak istiyorum bilen varsa söylesin.

Araç 2002 clio aracın sağ( direksiyon tarafı değil ) ön çamurluk ,tampon arasında benzin borularının girdiği ve içinde kömüre benzer bi malzemenin bulunduğu bir parça var bu parçadan kablo cıkmış onu taktım çalıştı şimdilik .benim merak ettiğim bu parça ne neden ustalar oraya hiç bakmadı. BİLEN VARSA PARÇA HAKKINDA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.