Şimdi Ara

araç kalkarken aşırı titriyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün farkettim yada bugün çıktı tam bilmiyorum ama mesela bi kasisten geçerken yavaşlayıp ikinci viteste devam edeceksem debriyajdan ayağımı kaldırırken acayip şekilde titriyor.göğüslük bile sallanıyor o kadar yani. stop etmeye yeltenmiyor. fakat aşırı titriyor. daha sonra dikkat ettim ki 1.viteste kalkışta da yapıyor (diğeri kadar kuvvetli olmasada...) debriyajdan diye düşündüm ama araçta en ufak bir çekiş kaybı, aşırı bağırma fln yok. gaza basıp devir 3000 e fln gelince normale dönüyor. acaba ayağımı erken çekiyormuyum diye düşünüp denedim fakat geç çeksemde sonuç değişmiyor. üstelik yarında toplam yaklaşık 700kmlik bir yol yapmayı düşünüyorum. sizce sorun nedir böyle yola çıkmak sakıncalımı? cevaplarınızı bekliyorum çünkü ona göre diğer arabayı isteyeceğim bizimkilerden...
    bu arada araç 98 accent 1.3 karbüratörlü... teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_89 -- 6 Eylül 2008; 20:43:04 >

• muhtemelen debriyaj balatanızın orta göbek yayları ndan biri kırılmış haliyle araç kalkışlarda titreyerek kalkmakta dır ve sonra düzelir bu şu an için çekiş kaybına yol açmaz enkısa zamanda ustanıza gösterin buradaki bilgiler sizin anlattıklarınıza dayanarak söylenmiştir durum farklıda olabilir kolaygelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 6 Eylül 2008; 20:47:07 >
  • cevabınız için teşekkürler. peki başka nerden kaynaklanabilir? kesinlikle debriyaj balatasından mı? eğer öleyse yola çıkmak sakıncalı sanırım. bide yolda kalmak var
  • quote:

Orjinalden alıntı: monster_89

cevabınız için teşekkürler. peki başka nerden kaynaklanabilir? kesinlikle debriyaj balatasından mı? eğer öleyse yola çıkmak sakıncalı sanırım. bide yolda kalmak var

sizin yazdıklarınıza göre bu cevabı verdim çünki anlattıklarınızdan bu sonuç çıkıyor daha önce aynı arızayı yaşadım arızalı arabayla yola çıkmak bence yanlış olur arıza ne olursa olsun yolda bırakmaz diye bişey olmaz siz tedbirinizi alınız yollarda eziyet çekmeyin hayırlı yolculuklar yolunuz açık olsun
  • diğer arabayı almakta fayda var.verdiğiniz bilgiler çok teşekkürler. saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.