Şimdi Ara

Araç içi kamerası hakkında bir sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viofo 229 pro diye bir model satın aldım ve kurulum yaptım ben evdeykende kayıt etsin aküyü yormayayım diye powerbankle calıstırıyorum ama kamera sankı araç çalışıyormuş gibi devamlı aktif kayıt yapıyor

bunu park moduna nasıl alırım yalnızca hareket veya etrafında biri dolanınca kayıt yapsın istiyorum bunun bir yolu yokmudur aracı biri çizse kimin çizdiğini görmek için 2 günlük kayıdı tamamen baştan izlemek zorunda kalıcagım bu şekilde park kablosu denen zımbırtıyı almadım zaten powerbanke baglanan bırsey degıl bilen var mı bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 25 Mayıs 2024; 22:25:6 >

• Park modu için powerbank kullanmamanız gerekmez mi? Benim 70 mai pro kontak kapanınca kendini kapatıp park moduna geçiyor bir darbe veya yüksek ses algıladığında içindeki batarya sayesinde kayıt yapıyor. Ancak bu birisi çizdiğinde falan çalışmaz tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt

senın 70mai pro kendınden bataryalı oldugu ıcın kontagı kapatıp elektrıgı kesınce park moduna gecmesı normal bendekı cıhaz kapasitörlü yani ya aküden güç çekiceksin yada benımkı gıbı powerbank takıcaksın kontak kapalıyken

park modu ozellıgı var dıye aldım ama acıklamasında park kiti gereklidir felan görmediğim için aracın hareket hızına göre algılıyor mutehemen diye düşündüm

• menude park modu ve hareket algılayıcı anında kayıt seçeneği mutlaka vardır. yoksa buna hafıza dayanmaz sürekli baştan kayıta alır. buda lazım olan kayıtın baştan silinmesine neden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 27 Mayıs 2024; 14:23:8 >
  • Park halinde kayıt için sigortadan kablo çekmek veya powerbank şart maalesef. Siz sadece park modunda kullanacaksaniz ayarlardan o moda alabilirsiniz.

• ihzone89 kullanıcısına yanıt

power bankla baglı ve ayardan o moda aldım acık ancak kamera o mod kapalıymıs gıbı davranıyor yanı sureklı normal kayıt a devam edıyor park modunda yalnızca hareket algıladıgında kayıt yapması gerekırken oyle yapmıyor

• mdindas kullanıcısına yanıt

o mod var ve acık ama yınede park moduyla ılgılı kayıt yapmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç içi kamera önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    70mai A810 için park modu kablosunda 3 kablo var, 2adet +, 1 - . Kırmızı araç çalışırken devamlı kayıt yapıyorsa, sarı kabloya araç kapanınca güç veriyor ve herhangi bir canlı, araba hareketi algılarsa yada G sensörü ile darbe algılarsa kayıt yapıyor.

Yani tüm kameralarda benzer mantık vardır diye düşünüyorum. Park modu kablosu ve 2 ayrı güç kaynağı yoksa devreye girmez mantık olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 31 Mayıs 2024; 18:26:53 >
  • Bende de a129 var park modu kablosu lazım. Onu neden almıyorsunuz? araç düzenli kullanılıyorsa aküye çok zararı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

araç düzenli kullanılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.