Şimdi Ara

ARAÇ KASKO TRAFİK SİGORTALARINDA %10/%20 İNDİRİM FIRSATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MESLEĞİM DIŞINDA EK İŞ OLARAK YAPMAYA BAŞLADIĞIM PRODÜKTÖRLÜKLE SİZE YENİ BİR FIRSAT SUNMAYA GELDİM ;)

HIZLA BÜYÜYEN VE İNSANLARIN YAŞAMLARINI GÜVENCE ALTINA ALMAK ADINA TÜRKİYEMİZDE SİGORTA ŞİRKETLERİNİN YATIRIMLARINI GÖRÜYORUZ..

HER GEÇEN GÜN İNSANLARIMIZ BU KONUDA DAHADA BİLİNÇLENİYOR VE YAŞAMLARINI GÜVENCE ALTINA ALMAYA GAYRET EDİYORLAR..

DEVLETİMİZDE ZATEN BU KONUDA TRAFİK SİGORTASINI ZORUNLU HALE GETİREREK VE BİR ÇOK ÇALIŞMA ALANLARINDA YAPILAN SİGORTALARI ZORUNLU HALE GETİREREK BU İŞİN İLERLEYEN ZAMANLARDA NE KADAR BÜYÜYECEĞİNİN FRAGMANINI YANSITIYOR HEPİMİZ İZLEYİP ZAMANLA GELİŞMELERİ GÖRECEĞİZ..

FAKAT BEN ÖNCELİKLE ŞU ANDA HEPİMİZİN YAPTIRDIĞIMIZ VE TOPLUMUMUZDA YAYGIN OLAN KASKO TRAFİK SİGORTASI İÇİN AÇMIŞ BULUNMAKTAYIM BU KONUYU

KASKO VE TRAFİK SİGORTLARI İÇİN FİYAT ALMAK ADINA VE ÇIKAN EN DÜŞÜK FİYAT ÜZERİNDEN %20 YE VARAN İNDİRİM YAPTIRABİLİRİM..

ANKARADA OLAN ARKADAŞLARLA DA YÜZYÜZE İLETİŞİME GEÇİP YARDIMCI OLABİLİRİM..

25 SİGORTA ŞİRKETİ İLE ÇALIŞAN BÜYÜK BİR SİGORTA ACENTELİĞİNİN PRODÜKTÖRLÜĞÜNÜ YAPMAKTAYIM..

BAĞLANTILI ŞİRKETLERİN ÇOKLUĞU NEDENİYLE FİYAT ÇEŞİTLİLİĞİ OLUŞMAKTA VE İNDİRİM İMKANI DOĞABİLMEKTEDİR..

TRAFİK VE KASKO FİYAT ÇALIŞMASI İÇİN DE BENİ RAHATSIZ EDEBİLİRSİNİZ..

FORUMDAN YADA 5536114609 NOLU NUMARAMDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ..

ÇALIŞTIĞIMIZ SİGORTA FİRMALARI!!!

AXA,ALLİANZ,AİG,AK,HALK,ANADOLU,DEMİR,DOĞA,DUBAİ,ERGO,GROUPAMA,GÜNEŞ,HDİ,IŞIK,KORU,MAPRE,NEOVA,RAY,SBN,SOMPO JAPAN,TÜRK NİPPON,UNİCO,ZURİCH,ORİENT..

• Bu konuda forumdaki acente arkadaşlar dahil hepsi yalan söylüyor. Kimse konu başlıklarında yazan indirim oranlarını gerçekten ver-e-miyor! Al buyur aldığım teklif düş hadi %10-20 neyse diyorsun hep kem küm:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    hocam neye binaen böyle bir yorum yapıyorsunuz devletin yapamadığını ben mi yapacağım %20ye kadar yazıyor ben komisyon üzerinden bir indirim yapabiliyorm sen daha iyisini yaptırabiliyorsan sana yaptıralım ;)
  • Tamam işte mağazaların %xx'e varan indirimleri gibi bir türlü varamıyor:)

"O şirket bende yok" - "Başkasından teklif almışsınız sistem izin vermiyor" - "Ama o kooperatif" - "siz dün almışsınız fiyatlar günlük değişiyor" diye giden beyaz yalanlar..

• AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    ben yalan söylemiyorum yapabilceğimi yapıyorum sizde takdir edersiniz ki fiyatlarla oynamak bizim elimizde değil biz kazanacağımız komisyon üzerinden birşeyler yapmaya çalışırız olan sigorta firmalarını konuda yazdım onların dışında var yok şöyle böyle diye yalanlara gerek yok yapabilceğimi yaparım gerisi forumdaki arkadaşların takdiri..
  • kinqxy K kullanıcısına yanıt
    GÜNCEL..
  • Ek iş diyosunuz. Sigortacılık ek olarak yapılacak bi iş değil. Hasarda ne kadar yanımızda olacaksınız merak edilir bu. 50 TL fazla para verip sağlam sigortacı bulmayı tercih ederim. Herkese de tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önyargılı yaklaşmadan önce bunu bireysel olarak da sorabilirdiniz hasar ekibimiz mevcut kurumsal bir şirketde çalışmaktayım Yaşadığınz her hangi bir sorunda sizi yönlendirebileceğim hasar ekibi ve şirketin bünyesinde bulunan avukatda mevcut Türkiye genelinde 32 Şubeliği bulunan bir firmadan söz ediyoruz sizin 50 tlnize yazık olmasın az verin biz yine yanınızda olalım 😉

• kinqxy K kullanıcısına yanıt
    Demir sigortanın hisseleri Türkland Sigorta'ya devir oldu. Mesela en başta bunu değiştirin.Sigorta şirketlerini tanıyın. Sigortam.net te kurumsal ama hasarda hiç de yanımızda olmuyo. Komisyon için sigortacılık yapılmamalı.

• Tomris01 T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bu konuda size katılıyorum sigorta şirketleri ve sigorta ettiren arasındaki bağlantı çok zayıf kalıyor hasarları şirketler karşılamak durumunda bunun aracılığını da biz üstleniyoruz henüz bir sıkıntı yaşayan müşterimiz olmadı tarafımızca üstlendiğimiz rolü gerektiği kadar yerine getirmeye çalışıyoruz sigorta ettiren de buna binaen çıkan en düşük primlere göre değilde sigorta şirketlerinin sektördeki yerini geçmişini ve ideallerini gözeterek sigorta yaptırmalı diye düşünüyorum adını bilmediğin sektöre yeni girmiş geçmişini bilmediğin yada sektörde ön planda olmayan geleceğe dair yatırımlarını neye göre yaptığı belli olmayan şirketleri tercih edip etmemek tamamen size kalmış bir durum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.