Şimdi Ara

Araç kiralama ile ilgili acil sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler araç kiralayacağım ankaradan. İyi, ciddi bir firma olsun istiyorum. Öğrenciyim ama. Kefilsiz araç verirler mi alt sınıf bir araç bir günlük? Ehliyetim 6 senelik bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly.faced -- 26 Ekim 2019; 14:46:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kredi kartı istiyor iyi firmalar. kredi kartın varsa verirler.
  • kredi kartı istemeyen firmaya gitme. senet falan imzalama. arabanın etrafını dolaş almadan önce. kaza çizik vs varsa teslim ederken not etmesini iste.zaten yapar onlar.

tırsıyorsan arabanın videosunu da çek alır almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 26 Ekim 2019; 14:51:3 >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Kredi kartım var hocam. Peki birşey soracağım. Kredi kartından, ceza vs gibi durumlar için bir miktar bloke koyuyorlar diye biliyorum araç kiralama firmaları. Bu bloke ne süreyle devam ediyor bilginiz var mı? Kart limitim 1300 tl yeterli midir?

• butterfly.faced B kullanıcısına yanıt
    ben bayadır kiralamadım. son rakamları hatırlamıyorum.
    şöyle yap. mesela istanbuldaysan. izmirde rastgele bir firmayı ara sor. ne kadar bloke konuyor, bloke ne zaman kalkıyor gibi. başka yerden bilgi al ardından istanbuldan git kirala.
  • Hocam araç kiralamayı düşünüyorsanız ankara da otocar firmasını tavsiye ederim. otocarrental.com siteleri

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum daha var. Araç kiralayacağımı ailem bilmiyor emanet araba diye telaşlanırlar. Adres falan isterlerse arkadaşımın adresini yazacağız. Ailemin bir şekilde öğrenme ihtimali olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • butterfly.faced B kullanıcısına yanıt
    normal şartlarda 18yaş üstüyde ailenin haberi olmaz ama kaza gibi büyük olaylar olursa ozaman belki olabilir. eve mektup vs gelmiyor ki. fakat bir şekilde kiralama şirketi ile aranda kavga tarzı olaylar çıkarsa olayı ailene taşımak isterler.ev no isterse kendi ev nonu verme madem öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.