Şimdi Ara

Araç Kiralama Kararsızlık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bayramda Araç Kiralayacağım Ekonomimi Olması Tercih Sebebim Sadece 2 Araç Arasında Seçim Yapmak İstiyorum

Yeni Clio 4

PEUGEOT 301

Uzun Yola Çıkmayı Planlıyorum Ailem İle Allah Nasip Eylerse

Siz Olsaydınız :Hangisini Tercih Ederdiniz Avantajları Ve Dezavanajları Neler Olabilir.

Teşekkür Ederim

• Amaç ekonomiyse dizel, amaç yük ve fazla sayıda aile bireyi taşımaksa sedan, amaç prestijse Clio...
  • ylmzdlm Y kullanıcısına yanıt
    benzinli versiyonları mı yoksa dizel mi kiralayacaksınız belirtmemişsiniz. ikisi de hemen hemen aynı yakar benzinde , dizelde renault daha iyidir. ama uzun yol için 301 'in bagajı, konforu ve genişliği daha iyidir bence.
  • Dizel Araçlar İkiside Kusura Bakmayın Arkadaşlar Konfor Çok Önemlii Gecen sene Fiat Linea Kiralamıstım Çok Yormustu Bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzdlm -- 29 Eylül 2013; 13:43:56 >
  • Linea yormuşsa bunlarda pek mutlu etmez hocam. bağaj sorunu yoksa clio daha iyidir.
  • clio
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Linea yormuşsa bunlarda pek mutlu etmez hocam. bağaj sorunu yoksa clio daha iyidir.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • 10 Günlük Tatil Malum Bagaj İster istemez olacak Clio Bagajı hakkında hiç bilgim yok ama 301 bagajı derin ve geniş duruyor Linea Konforu 301 İle Aynımı Demek İstediniz Çetiner19
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzdlm

10 Günlük Tatil Malum Bagaj İster istemez olacak Clio Bagajı hakkında hiç bilgim yok ama 301 bagajı derin ve geniş duruyor Linea Konforu 301 İle Aynımı Demek İstediniz Çetiner19

Evet hocam benzer sınıfta araçlar hatta linea bir üst sınıf bile sayılabilir. konfor olarak aşşağı yukarı aynıdırlar. Lineadan memnun kalmadıysanız c sınıfı bir araca bakmanızı öneririm (astra,focus,jetta,308,octavia...)
  • linea yorduysa bu araçlar daha fazla yorar benden demesi, ben clio tercih ederdim ama sana 301 daha uygun gibi
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederimde Sınıf Yükselince Fiyatta Yükseliyor Malum
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Evet 301 Daha Rahat Gibi Görünüyor
  • 301 Clio'dan daha performanslı, daha geniş, daha konforlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

301 Clio'dan daha performanslı, daha geniş, daha konforlu.

Clıo Dış tasaramın şıklıgı beni Kendine çekiyor yoksa arka koltuklar çok dar Ama uzun yolda rahatlık tercih sebebim olacaktır tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.