Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
327
Favori
493.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0Lid

Operasyonel kiralama da firma ve iyi fiyat tavsiyesi olan car mı 12 yada 24 ay düşünüyorum.

central'e bir bakın
  • Garenta dan bakıyorum şimdi ;

'' Fiyatlarımıza Kasko, Hırsızlık sigortası ve KDV dahildir'' uyarısı çıkıyor.

Bazı arkadaşlar kasko yok demiş, burada dahil deniyor. Bir hatamı var acaba ?

Avise sordum, avea indirimi ile birlikte en ucuz araç 90 tl, garentada hiç kuponsuz 75 tl.
  • Arkadaşlar kayseri teslim alıp konya teslim etme 3 günlüğüne 7 -8 kişilik ekonomik bir araç arıyorum, tavsiyeniz var mı acaba ?
  • Selamlar,

Son zamanlarda araç kiralamada SIXT firmasını kullanan var mı? Sivas-Kayseri arası için 2 günlük araç kiralayacağım. Ekstrada günlüğü 19TL olan tam sigortadan yaptırmaya gerek var mı? Daha önce 2 defa CENTRAL ile çalıştım ve çok memnun kalmış sigorta filan yaptırmamıştım. Bu konuda deneyimli olan varsa cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Mutlaka yaptirin. Kafaniz rahat eder. Sixt araclari bana hep yuksek km geldi. Full sigiorta yaptirdim. Geri verirken bakmadilar bile uzaktan baktilar verdim anahtari ciktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

Selamlar,

Son zamanlarda araç kiralamada SIXT firmasını kullanan var mı? Sivas-Kayseri arası için 2 günlük araç kiralayacağım. Ekstrada günlüğü 19TL olan tam sigortadan yaptırmaya gerek var mı? Daha önce 2 defa CENTRAL ile çalıştım ve çok memnun kalmış sigorta filan yaptırmamıştım. Bu konuda deneyimli olan varsa cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Bende daha önce 4-5 kez Central'ı kullandım. En son geçen ay ise Sixt'i denedim. 2 gün Polo kiraladım.(Dizel,manuel) Turkcell Profesyoneller promosyonu ile tam sigorta dahil 194TL'ye gelmişti. Hizmetlerinden de gayet memnun kaldım. Her ne kadar 25.000bin de ki polo her an elimin altında dağılacakmış gibi hissettirse de. (Epey hor kullanılmış bir araçtı, şanzuman problemi vardı.) Bence tam sigorta olmazsa olmaz araç kiralarken. Central'da bu normal fiyatlara dahil ancak Sixt'de ve diğer bir çok firmada ayrıca ücret ödemek gerekiyor.

• Beyler arkadasim kadikoyde dükkân acacakti hemen çapulcu kurt mafyasi çöreklenmiş aylik 10 bin istiyorlarmis sakin merdivenaltina bulasmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stigmata_ kullanıcısına yanıt
    Garenta varsa deneyebilirsiniz. Fiyatlari suan economy sinif icin baya uygun.

• Eyvallah beyler, teşekkürler. Tam sigortayı dahil ettim içim rahat etsin diye.

2 gün, tam sigorta ve İşteCell inidirimi dahil 227TL'ye BMW 1,16d kiraladım.

@muhalif13 @Cehennemden_Cennete @yldrm35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 18 Ekim 2014; 20:50:13 >
  • şu an garentadan başkasına bakmayın şehrinde olanlar için tabiki , herşey dahil(kasko v.s) internetten erken ödeme indirimi var. şimdi baktım axess kartlar için taksitlendirmeye de başlamışlar.

- 3 kere kiralama yaptım (biri sıfır km araçtı-diğerleri 10.000-15.000 km arasındaydı)
  • camokan kullanıcısına yanıt
    Garentadan 10 günlük dizel rio kirladim. arac 6000km de günlük 69tl
    Budget, avis dede ayni sinif araclar biraz daha pahali ama rio 1.4 6vites 90hp surmeside keyifli. Onlardan üstün olmasina ragmen ucuz.

• avis i daha once kullanan arkadaslar..
    hgs kullandiysak kullandigimiz yolun ucreti disinda hgs ucreti diye bi ucret aliniyor mu?

arac yikama ve temizlik adi altinda bi ucret kesiliyor mu?

arac teslim edildiginde teslim edildigi andaki yakit hasar temizlik vb tutanak rapor musteriye veriliyor mu??

• nabiaga kullanıcısına yanıt
    Açış budget sixt garenta vb buyuk kurumsal firmalarda
    Hgs ücreti yok sadece kullandığın tutarı çektirdiğin provizyondan düşer benim bildim kurumsallar Arasında aslinda gozumde kurumsalda olmasa almira hgs ücreti aliyor
    Bunun dışında aracı size temiz vermek zorundalar temiz vermiyorlarsa temizlemelerini yada birbaska arac vermesini isteyin
    Siz iade ederken kirli olarak teslim edebilirsiniz temizletmek zorunda degilsiniz. Son olarak tavsiyem ekstra muafiyet sigortalarıni mutlaka yaptirin

• merhaba arkadaşlar otorento nun kış kampanyası var. Dahaa önce otorento dan araç kiralayan var mı? Nasıl bir firmadır ? Güvenebilir miyiz?

Kampanya:
    Kış bahane seçeceğiniz 5 hafta sonu için sabit fiyat şahane. Kampanyadan faydalanmak için hemen 444 30 09'u arayın.
  • Ben bu kampanyadan yararlaandım Geçtiğimiz haftasonu rezerve ettim aracı il önce 2011 symbol müsait dediler ama yönlendirilen firma 2012 linea verdi. cuma akşam 18:00 dan pazartesi sabah 09:00 a kadar bendeydi araç... gezdik tozduk eğlendik, Yani kısacası 100 tl ye 2,5 gün linea kiralamış oldum...
  • Garentadan 301 kiralamak istemiştim ama bayram yoğunluğu sebebiyle 9000 km'de Linea verdiler.

Hizmetlerinden Son derece memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

• Herkese merhaba bu haftasonu icin arac ariyorum yazilanlardan en uygunu garenta gibi duruyor. Tavsiyesi olan var mi

Daha dogrusu elinde indirim kuponu vs olan var mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bira123 -- 19 Kasım 2014; 12:31:17 >
  • garentayı herkese öneririm,
    internetten alırsanız ekonomi serisi 86TL yerine 75TL oluyor.
    Araçlar dizel, ben netten seçim yaparken kia rio istemiştim, ellerinde olmadığı için polo verdiler.
    Hizmetlerinden gayet memnunum.
  • Arkadaşlar daha önce hiç araç kiralamadım. Tecrübe sahibi değilim. İstanbul da kiralayıp, ertesi gün Kuşadası'nda teslimatı yapmak istiyorum. Böyle olunca fiyat değişiyor mu? Bu şekilde kiralandığında günlük fiyat ortalama nedir?

Ayrıca bu tarz tek yön hizmeti veren önerebileceğiniz firmalar var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 22 Kasım 2014; 18:10:57 >
  • bugdetta linea 65 tl suan kampanyada
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.