Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
327
Favori
493.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek yön İstanbul içi 4 kişi, 60 km mesafe. Korsan taksi yerine alternatif olabilir mi nereden kiralanır? Korsan yerine kiralama olursa gidiş dönüş 120km olacak yaklaşık..

Daha önce hiç araç kiralamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parafly puanlarla arac kiralama konusunda trabzonda hizmetleri yok diyen bi arkadas vardi sanirim.. bu konda mi yazmisti tam hatirlayamiyorum. elektrikler kesik burda, cepten de rahat bakamiyirum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu garentanın dizel otomatik kampanyasından kiralanır mı ne dersiniz ? 75 tl polo leon a1 dizel otomatik denmiş. neye dikkat etmek lazım garentadan alırken ödemeyi başta yapacağız çünkü.
  • wind06 kullanıcısına yanıt
    Harika özetlemişsiniz üstad....
  • GARENTA!! Tek geçer bence. 78 Tl herzaman internet üzerinden rezervasyon. 10 tl farkla 1000 tl gibi hasar sigortası ve buna benzer birçok sigorta içeriyor. Yaklaşımları mükemmel. Hiç bir şekilde madur bırakmıyor. Araç tipi için kredi kartına bloke koyuyor ilk kiralarken ama kesinlikle sorun yaşamadım.
  • KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    Kardeş kesinlikle korkma mükemmel bir firma. 10 tl fazla ver 1000 tl lik hasar sigortası için. Ben sınava gittiğimde araca vurmuşlardı, sigorta olduğu için kesinlikle sorun yaşamadım
  • Barcelonada araç kiralayan oldu mu? Hangi firma önerirsiniz.

• Garenta'da 99 TL'ye dizel otomatik sınıfı (corolla-leon-jetta) araçlardan birine rezervasyon yaptırdım bakalım. Neye dikkat etmeliyim?

edit: aradım şimdi internetten alırsan %15 indirimliymiş bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 4 Mart 2015; 11:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan699

Oldukça faydalı bilgiler vermişsiniz.Emeğiniz için teşekkürler.Kulağıma küpe oldu yazdıklarınız.

Rica ederim. Nihayetinde forumdan her türlü konuda faydalanıyoruz, bizim de çorbada tuzumuz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Barcelonada araç kiralayan oldu mu? Hangi firma önerirsiniz.

Yukarıda yurt dışı tecrübelerimi yazmıştım. Kesinlikle global bir firmadan kiralama yapın, Avis, Budget, Europcar, Dollar gibi. İnternetten kiralayın, her zaman şubeden uygun olur. Bagaj ve kişi sorununuz yoksa park sorunu nedeni ile her zaman küçük araç kiralayın.www.flypgs.com'u kullanabilirsiniz internetten kiralama için.
  • Uzun süreli araç kiralama (12 ay 24 ay gibi) konusunda bilgisi olan var mı?

(Filo değil bir tane kendime kiralamayı düşünmeye başladım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

parafly puanlarla arac kiralama konusunda trabzonda hizmetleri yok diyen bi arkadas vardi sanirim.. bu konda mi yazmisti tam hatirlayamiyorum. elektrikler kesik burda, cepten de rahat bakamiyirum

mh sordum hizmetleri var trabzonda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Garenta'da 99 TL'ye dizel otomatik sınıfı (corolla-leon-jetta) araçlardan birine rezervasyon yaptırdım bakalım. Neye dikkat etmeliyim?

edit: aradım şimdi internetten alırsan %15 indirimliymiş bilginiz olsun

Aracı alırken gunluk 10 tl y mını hasar sıgortası yaptırın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: general-net

Uzun süreli araç kiralama (12 ay 24 ay gibi) konusunda bilgisi olan var mı?

(Filo değil bir tane kendime kiralamayı düşünmeye başladım)

Sixt rent a carda 1 aylık 116i 95 tl hocam :) ama gunluk tam kaza sıgortası alırsanız +19 tl daha odeme yapmanız gerekıyor.

• Kişisel deneyimim kiralamayın ne kadar iyi şoför olursanız olun size bağlı olmayan bir kaza geçirirsiniz ve altından kalkamayacağınız borçlarla belki de canınızla ödersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Mart 2015; 14:56:48 >
  • Avis'den birkaç defa kiralama işlemi yaptım çok memnun kaldım.Hakikaten merdivenaltı firmalardan kiralama yapmayacaksın.Hem merdivenaltı firmalar gibi km sınırı yoktur.Kaç km yapabilirsen yap.Ayrıca internet üzerinden küçük araç sınıfından kiralamama rağmen linea verirseniz daha iyi olur gibi espirisine söyledim onlarda tabiki dediler ve bana fiyat olarak daha pahalı olan linea'yı verdiler.
  • yurtdışı için broker firmalardan kiralanabilir.

burası uygun fiyatlar veriyor : http://www.economycarrentals.com/

yurtiçi de güzel fiyatlar çıkıyor fakat hangi kiralama şirketinden kiralandığı konfirmeden sonra belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hceb

yurtdışı için broker firmalardan kiralanabilir.

burası uygun fiyatlar veriyor : http://www.economycarrentals.com/

yurtiçi de güzel fiyatlar çıkıyor fakat hangi kiralama şirketinden kiralandığı konfirmeden sonra belli oluyor.

rentalcars.com üzerinden yaptım ben bu sefer kiralamamı sıfır sorumluluk içeriyor fiyatlar o açıdan güzel oluyor.

Bu arada 15ine kadardı kampanya ama erken bitirmiş garenta dizel otomatik 75ten 99 a çıkmış.

• Yoyo Rent A Car, maximum kart sahipleri için üyelik ücretini 19 liraya indirip, ilk kiralamalarında da %50 indirim kampanyası yapmış. Son tarih 31 mart.

• hceb H kullanıcısına yanıt
    Daha once kullandinizmi?sistem nasil isliyor 7gunluk arac kiralamada 50tl daha ucuz fiyat veriyor.kredikartina nekadar bloke koyulacaginida yazmamislar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.